A Mogul India - Aranyháromszög és Rajasthan körutazás


Katalógus ár: 186 000 Ft/fő-től

India
NEW DELHI
Hotel ***+
Egyéni
Csak reggeli
Szállás leírás

Delhi • Jaipur • Agra

Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Indulási időpontok Delhiből:
  2017. október 23., november 6., 20., december 4., 11., 18.,
  2018. január 15., február 5., 19., március 5., 19., 26., április 9.
 • Utazás időtartama és útvonala:
  utazással együtt 6 nap / 5 éj
  2 éj Delhi, 2 éj Jaipur, 1 éj Agra
 • Utazás:
  egyénileg (a részvételi díj a repülőjegyet nem tartalmazza), Budapest - Delhi - Budapest útvonalra repülőjegy foglalható irodánkban
 • Elhelyezés:
  középkategóriás szállodákban, kétágyas szobákban
 • Ellátás:
  reggeli, felár ellenében félpanzió
 • Minimum létszám:
  2 fő
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező helyi magyar nyelvű idegenvezető
Ajánlat leírás

Garantált indulások magyar nyelvű idegenvezetéssel már 2 főtől az egykori mogul birodalomban.

1. nap

Megérkezés Delhibe a menetrend függvényében, transzfer a szállodába. Szállás Delhiben. A szobák déli 12 órától foglalhatók el.

2. nap

Reggeli után városnézés Delhiben: Vörös Erőd, (kívülről), Jama Masjid - a városközpontban lévő mecset a 17. században épült, tetejéről csodás kilátás nyílik a városra. Riksa utazás a Chandni Chowk nyüzsgő utcáin. Továbbutazás a Qutub Minar-hoz, amely az iszlám építészet egyik remekműve. Ezt követi Humayun sírja, mely több későbbi épület mintájaként szolgált. Végezetül az új városrészben az India Kapu megtekintése.
Szállás Delhiben.

3. nap

Reggeli után elutazás Jaipurba (265 km, kb. 5 óra). A „ Rózsaszín Város” mészkőből épített házairól kapta nevét, melyek terrakotta színben pompáznak, mivel a helyiek szerint a rózsaszín a vendégszeretet színe. Ezért a 19. században az új városrészt is rózsaszínre festették és így fogadták egykor VII. Edvárd britt uralkodót.
Szállás Jaipurban.

4. nap

Korai reggeli, majd városnézés Jaipurban: Szelek Palotája, Amber Erőd. Később a Városi Palota és a Jantar Mantar Obszervatórium meglátogatása.
Szállás Jaipurban.

5. nap

Korai reggeli után elutazás Agrába (245 km, kb. 5 óra), útközben Fatehpur Sikri megtekintése - a mogul uralkodók székhelye hatalmas területen fekszik, építészeti remekmű. Megérkezés Agrába, a szobák elfoglalása a szállodában, majd utazás az Agra erődhöz. Az erőd leginkább egy hatalmas, fallal körülvett városhoz hasonlít és kb. a 11. században építették.
Szállás Agrában.

6. nap

Reggeli után elutazás a Taj Mahalhoz. Indulás a kora reggeli időszakban, mert a síremlék légies épülete napkeltekor nyújtja a legszebb látványt. A világszerte ismert épületet 1560-ban építtette Shah Jahan, legkedvesebb felesége síremlékeként és máig az örök szerelem szimbóluma. Delhibe (203 km, kb., 4-5 óra) a repülőtérre, visszautazás Budapestre egyénileg.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Részvételi díj: 198 000 Ft
Egyágyas felár: 49 000 Ft
Félpanziós felár (4 vacsora)*: 19 000 Ft
1 éj hosszabbítás Delhiben*: 24 000 Ft/fő kétágyas szobában
 
3 fő együtt utazása esetén: - 11 000 Ft/fő kedvezmény
4 fő együtt utazása esetén -14 000 Ft/fő kedvezmény
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  5 éjszaka szállást a megadott ellátással, programok a leírás szerint a szükséges belépőkkel, helyi magyar nyelvű idegenvezetést, riksa utazást, dzsip utazást Agrában, érkezéskor és elutazáskor helyi asszisztenciát, baleset- betegség- és poggyász biztosítást, útlemondási biztosítást.
 • Külön fizetendők:
  repülőjegy Budapest - Delhi Budapest útvonalon, repülőtéri illetékek és díjak, fakultatív programok*, felárak*, helyi borravaló.
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  Időpont és csomag kijelölése