Fjordok


Katalógus ár: 995 €/fő-től

Németország
Kiel
Hajó *****
Egyéni
Reggeli + ebéd + vacsora
Szállás leírás

AIDAbella


Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Választható indulási időpontok:
  2018. május 20.
  2018. júnus 3.
  2018. június 17.
  2018. július 1.
  2018. július 15.
  2018. július 29.
  2018. augusztus 12.
  2018. augusztus 26.
  2018. szeptember 9.
  2018. szeptember 23.
  2018. október 7.
  2018. október 21.
 • Utazás időtartama és útvonala:
  8 nap / 7 éjszaka
  Kiel, Eidfjord, Bergen, Hellesylt, Geiranger Fjord, Haugesund, Kiel
 • Kikötőbe való utazás és visszautazás:
  egyénileg
 • Hajó megnevezése:
  AIDAbella
 • Elhelyezés:
  a választott kabin kategóriában
 • Ellátás:
  teljes ellátás, árban foglalat italok (bor, sör, üdítők)
Ajánlat leírás

AIDA Kreuzfahrten:

A hajótársaság története 1960-ra nyúlik vissza. A német piacon az AIDA a legnagyobb társaság, melynek flottája 13 hajóból áll. A világ különböző térségeiben számos útvonalon közlekednek, melyek között a Földközi-tenger, Észak-Amerika, Karib térség, Kanári-szigetek, Észak-Európa és a Közel-Kelet is megtalálhatók. A hajózás aktív, nem mindennapi élményét nyújták, különös hangsúlyt fektetve a wellness- és fitness tevékenységekre, melyekről az AIDA Spa & Sports gondoskodik. Számos szórakoztató program, minőségi gasztronómiai kínálat gondoskodik a feledhetetlen élményekről.

Aidabella:

Fedezze fel a világ legszebb üdülőhelyeit az AIDAbellával. Az utazás alatti otthona az ön igényei szerint választható. A hajón tágas kabinok várják, melyek többsége tengerre néző erkéllyel rendelkezik. A Wellness lakosztály kiváló választás azok számára, akik a világtól elvonulva, privát menedékre vágynak.
Az AIDAbella bájos mosollyal fogadja Önt és a távoli horizontokba röpíti.

Kikötési helyszínek és időpotok:

Day Port Land/Island Arrival Departure
Sunday Kiel Germany - 18:00
Tuesday Eidfjord Norway 8:00 18:00
Wednesday Bergen Norway 8:00 16:00
Thursday Hellesylt Norwegen 7:30 9:00
Thursday Geiranger Fjord Norway 10:00 19:00
Friday Haugesund Norwegen 14:00 19:00
Sunday
Kiel Germany 8:00 -

Az útvonalak és időpontok előzetes értesítés nélkül változhatnak!

Ajánlatok érvényessége:

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Érkezés, be- és kiszállás:

A hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik – ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak egy éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Hasznos információk:

A hajóutakon történő részvételhez minden esetben a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél , vagy személyi igazolvány (abban az esetben, ha a hajó csak az Európai Unió országaiban köt ki) szükséges. Egyes hajóutaknál előfordul egy vagy több olyan ország kikötője, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Törökország, Marokkó), ezek esetében mindig szükség van az útlevélre a partraszálláshoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgárok is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Belső kabin: 995 EUR -tól/fő/kabin
Ablakos kabin: 1 180 EUR -tól/fő/kabin
Balkonos kabin: 1 490 EUR -tól/fő/kabin
Lakosztály: 2 165 EUR - tól/fő/kabin
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  az elhelyezést kétágyas kabinban a választott kabinkategóriában, teljes ellátást korlátozott italfogyasztással (bor, sör, üditők), kötelező borravalót, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, valamint idegen nyelvű asszisztenciát.
 • Külön fizetendők:
  a kikötőbe utazás és visszautazás költségei, fakultatív kirándulások, a személyre szabott szolgáltatások díjai, valamint a választható biztosítások díjai (útlemondási biztosítás, baleset- betegség- és poggyász biztosítás, autós asszisztencia biztosítás).
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

  Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!