Norvég fjordok


Katalógus ár: 1 615 €/fő-től

Németország
Hamburg
Hajó *****
Egyéni
Reggeli + ebéd + vacsora
Szállás leírás

AIDAcara


Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Választható indulási időpontok:
  2018. február 10., 24.
  2018. március 10.
 • Utazás időtartama és útvonala:
  15 nap / 14 éjszaka
  Hamburg, Haugesund, Bodo, Tromsoe, Alta, Sortland, Trondheim, Bergen, Hamburg
 • Kikötőbe való utazás és visszautazás:
  egyénileg
 • Hajó megnevezése:
  Aidabella
 • Elhelyezés:
  a választott kabin kategóriában
 • Ellátás:
  teljes ellátás, árban foglalat italok (bor, sör, üdítők)
Ajánlat leírás

AIDA Kreuzfahrten:

A hajótársaság története 1960-ra nyúlik vissza. A német piacon az AIDA a legnagyobb társaság, melynek flottája 13 hajóból áll. A világ különböző térségeiben számos útvonalon közlekednek, melyek között a Földközi-tenger, Észak-Amerika, Karib térség, Kanári-szigetek, Észak-Európa és a Közel-Kelet is megtalálhatók. A hajózás aktív, nem mindennapi élményét nyújták, különös hangsúlyt fektetve a wellness- és fitness tevékenységekre, melyekről az AIDA Spa & Sports gondoskodik. Számos szórakoztató program, minőségi gasztronómiai kínálat gondoskodik a feledhetetlen élményekről.

Aidacara:

Az Aidacara fedélzetén különleges légkörben juthat el lenyűgöző helyekre. A kényelem és családi báj gondoskodnak arról, hogy mindig úgy érezze otthon van.  Számos szabadidős- és sport tevékenység között válogathat: tengeri kilátás melletti kocogás, golfozás vagy akár röplabdázás, a lehetőségek száma szinte korlátlan. Lehetősége van a búvárkodást is elsajátítani a hajón és számos helyszínen kamatoztatni a tudását.
A pihentető lehetőségek között megtalálja a medencét, szaunát , masszázst vagy kozmetikai kezeléseket. A Calypso bárban egy jó erős kávé vagy egy esti koktél elfogyasztása a nyugodt, pihentető környezetben garantáltan feldobja az útját.

Kikötési helyszínek és időpotok:

Day Port Land/Island Arrival Departure
Saturday Hamburg Germany - 18:00 o'clock
Monday Haugesund Norwegen 8:00 o'clock 17:00 o'clock
Wednesday Bodø Norwegen 10:00 o'clock 19:30 o'clock
Thursday Tromsoe Norway 16:00 o'clock -
Friday Tromsoe Norway - 20:00 o'clock
Saturday Alta Norwegen 8:00 o'clock -
Sunday Alta Norwegen - 10:00 o'clock
Monday Sortland Norwegen 8:00 o'clock 18:00 o'clock
Wednesday Trondheim Norway 8:00 o'clock 14:00 o'clock
Thursday Bergen Norway 13:00 o'clock 19:00 o'clock
Saturday Hamburg Germany 8:00 o'clock -

Az útvonalak és időpontok előzetes értesítés nélkül változhatnak!

Árak, fizetési feltételek:

Forintban történő fizetés esetén árainkat 1€ = 315 Ft árfolyamon számoljuk.

Ajánlatok érvényessége:

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Érkezés, be- és kiszállás:

A hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik – ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak egy éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Hasznos információk:

A hajóutakon történő részvételhez minden esetben a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél , vagy személyi igazolvány (abban az esetben, ha a hajó csak az Európai Unió országaiban köt ki) szükséges. Egyes hajóutaknál előfordul egy vagy több olyan ország kikötője, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Törökország, Marokkó), ezek esetében mindig szükség van az útlevélre a partraszálláshoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgárok is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Belső kabin: 1 615 EUR -tól/fő/kabin
Ablakos kabin: 2 040 EUR -tól/fő/kabin
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  az elhelyezést kétágyas kabinban a választott kabinkategóriában, teljes ellátást korlátozott italfogyasztással (bor, sör, üditők), kötelező borravalót, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, valamint idegen nyelvű asszisztenciát.
 • Külön fizetendők:
  a kikötőbe utazás és visszautazás költségei, fakultatív kirándulások, a személyre szabott szolgáltatások díjai, valamint a választható biztosítások díjai (útlemondási biztosítás, baleset- betegség- és poggyász biztosítás, autós asszisztencia biztosítás).
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

  Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!