Balti városok


Katalógus ár: 649 €/fő-től

Németország
Hajó *****
Egyéni
Reggeli + ebéd + vacsora
Szállás leírás

AIDAmar


Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Választható indulási időpontok:
  2018. október 6., 13.
 • Utazás időtartama:
  8 nap / 7 éjszaka
 • Utazás útvonala:
  Warnemünde, Tallinn, St. Petersburg, Helsinki, Stockholm, Warnemünde
 • Kikötőbe való utazás és visszautazás:
  egyénileg
 • Hajó megnevezése:
  Aidaura
 • Elhelyezés:
  a választott kabin kategóriában
 • Ellátás:
  teljes ellátás italfogyasztással*
Ajánlat leírás

AIDA Kreuzfahrten:

A hajótársaság története 1960-ra nyúlik vissza. A német piacon az AIDA a legnagyobb társaság, melynek flottája 13 hajóból áll. A világ különböző térségeiben számos útvonalon közlekednek, melyek között a Földközi-tenger, Észak-Amerika, Karib térség, Kanári-szigetek, Észak-Európa és a Közel-Kelet is megtalálhatók. A hajózás aktív, nem mindennapi élményét nyújták, különös hangsúlyt fektetve a wellness- és fitness tevékenységekre, melyekről az AIDA Spa & Sports gondoskodik. Számos szórakoztató program, minőségi gasztronómiai kínálat gondoskodik a feledhetetlen élményekről.

AIDAmar:

Kikapcsolódást és élményeket keres? Az AIDAmar fedélzetén a változatosság várja Önt. A nagyszabású, indonéz stílusban kialakított wellnessoázis keleti hangulatot, nyugalmat és kikapcsolódást ígér egy igazi paradicsomi környezetemben. Esténként showműsorok, fantasztikus musicalek, egyedüli rock esték gondoskodnak a szórakozásról.

Kikötési helyszínek és időpotok:

Day Port Land/Island Arrival Departure
Saturday Warnemünde Germany - 18:00 o'clock
Monday Tallinn Estonia 9:00 o'clock 17:00 o'clock
Tuesday St. Petersburg Russia 8:00 o'clock 20:00 o'clock
Wednesday Helsinki Finland 9:00 o'clock 17:00 o'clock
Thursday Stockholm Sweden 10:00 o'clock 19:00 o'clock
Saturday Warnemünde Germany 8:00 o'clock -


Az útvonalak és időpontok előzetes értesítés nélkül változhatnak!

Árak, fizetési feltételek:

Kérjük nyissa meg fizetési aloldalunkat ezen a linken!

Ajánlatok érvényessége:

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Érkezés, be- és kiszállás:

A hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik – ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak egy éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Hasznos információk:

A hajóutakon történő részvételhez minden esetben a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél , vagy személyi igazolvány (abban az esetben, ha a hajó csak az Európai Unió országaiban köt ki) szükséges. Egyes hajóutaknál előfordul egy vagy több olyan ország kikötője, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Törökország, Marokkó), ezek esetében mindig szükség van az útlevélre a partraszálláshoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgárok is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Belső kabin: 649 EUR -tól/fő/kabin
Ablakos kabin:  849 EUR -tól/fő/kabin
Balkonos kabin: 1 049 EUR -tól/fő/kabin
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  az elhelyezést kétágyas kabinban a választott kabinkategóriában, teljes ellátást korlátozott italfogyasztással (bor, sör, üditők), kötelező borravalót, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, valamint idegen nyelvű asszisztenciát.

 • Külön fizetendők:
  a kikötőbe utazás és visszautazás költségei, fakultatív kirándulások, a személyre szabott szolgáltatások díjai, valamint a választható biztosítások díjai (útlemondási biztosítás, baleset- betegség- és poggyász biztosítás, autós asszisztencia biztosítás).

 • Italfogyasztás*:
  A reggelihez tartozó italok (víz, tea, kávé, gyümölcslé), a büfé étteremben az ebéd és vacsora alatt asztali italok (víz, asztali bor, sör, üdítő ital). Nem tartalmazza azonban az főétkezéseken kívüli italfogyasztást, a bárokban és a minibárból történő fogyasztást.

 • Beutazási szabályok:
  magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

  Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!

  Online Ügyfélszolgálat

  X
  Az Ön neve:
  Beküld