Földközi-tenger gyöngyei


Katalógus ár: 699 €/fő-től

Spanyolország
Barcelona
Hajó *****
Egyéni
Reggeli + ebéd + vacsora
Szállás leírás

AIDAprima


Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Választható indulási időpontok:
  2018. július 6., 13., 20., 27.
  2018. augusztus 3., 10., 17., 24., 31.
  2018. szeptember 7., 14., 21., 28.
  2018. október 5., 12., 19., 26.
 • Utazás időtartama:
  8 nap / 7 éj
 • Utazás útvonala:
  Barcelona, Mallorca, Corsika / Ajaccio, Rom / Civitavecchia, Livorno, Barcelona
 • Kikötőbe való utazás és visszautazás:
  egyénileg
 • Hajó megnevezése:
  Aidaprima
 • Elhelyezés:
  a választott kabin kategóriában
 • Ellátás:
  teljes ellátás italfogyasztással*
Ajánlat leírás

AIDA Kreuzfahrten:

A hajótársaság története 1960-ra nyúlik vissza. A német piacon az AIDA a legnagyobb társaság, melynek flottája 13 hajóból áll. A világ különböző térségeiben számos útvonalon közlekednek, melyek között a Földközi-tenger, Kanári-szigetek, Észak- és Dél-Amerika, Karib térség, Észak-Európa és Közel-Kelet is megtalálhatók. A hajózás aktív, nem mindennapi élményét nyújták, különös hangsúlyt fektetve a wellness- és fitness tevékenységekre, melyekről az AIDA Spa & Sports gondoskodik. Számos szórakoztató program, minőségi gasztronómiai kínálat gondoskodik a feledhetetlen élményekről.

AIDAprima:

A nyár boldoggá tesz, ezért az AIDAprima, a hajótársaság legújabb osztályának egyik tagja mindig napsütéssel várja az utasokat. A Beach Club fényben úszik az új hightech technológiának köszönhetően, így teremtve igazán különleges atmoszférát az utasoknak.
A sport szerelmesei vízi csúszda és mászófal közül választhatnak, a spa 5 szaunával, két napozóteraszzal, jacuzzival várja az utasokat. A hajón lévő bevásárlóközpont, az Aidaplaza üzletei két fedélzeten terülnek el. A 360 fokos színpad és a legmodernebb berendezések a színházi előadásokat még színvonalasabbá teszik. A kulináris élvezetekről 9 önkiszolgáló étterem és 12 speciális étterem gondoskodik, az olasz és francia konyha remekművei mellett a ízletes steakeket, suschikat és tenger gyümölcseit is is megkóstolhatják az utasok.
Az Aidaprima több üdülési típust egyesít, így Önnek nem kell választania. Kikapcsolódás a pálmafák alatt, akciódús élmények a Four Element-ben, strandparty a Beach Club-ban vagy exkluzív varieté az éjszakai klubban - az Aidaprimán mindezt és még sok mást is átélhet!

Kikötési helyszínek és időpotok:

Day Port Land/Island Arrival Departure
Friday Barcelona Spain - 20:00 o'clock
Saturday Palma de Mallorca Mallorca / Spain 5:00 o'clock 23:00 o'clock
Monday Ajaccio Corsika 8:00 o'clock 20:00 o'clock
Tuesday Rom / Civitavecchia Italy 8:00 o'clock 20:00 o'clock
Wednesday Livorno Italy 9:00 o'clock 20:00 o'clock
Friday Barcelona Spain 6:00 o'clock -


Az útvonalak és időpontok előzetes értesítés nélkül változhatnak!

Árak, fizetési feltételek:

Kérjük nyissa meg fizetési aloldalunkat ezen a linken!

Ajánlatok érvényessége:

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Érkezés, be- és kiszállás:

A hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik - ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak egy éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Hasznos információk:

A hajóutakon történő részvételhez minden esetben a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél, vagy személyi igazolvány (abban az esetben, ha a hajó csak az Európai Unió országaiban köt ki) szükséges. Egyes hajóutaknál előfordul egy vagy több olyan ország kikötője, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Törökország, Marokkó), ezek esetében mindig szükség van az útlevélre a partraszálláshoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgárok is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Belső kabin: 699 EUR -tól/fő/kabin
Ablakos kabin: 799 EUR -tól/fő/kabin
Balkonos kabin: 879 EUR -tól/fő/kabin
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  az elhelyezést kétágyas kabinban a választott kabinkategóriában, teljes ellátást korlátozott italfogyasztással (bor, sör, üditők), kötelező borravalót, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, valamint idegen nyelvű asszisztenciát.

 • Külön fizetendők:
  a kikötőbe utazás és visszautazás költségei, fakultatív kirándulások, a személyre szabott szolgáltatások díjai, valamint a választható biztosítások díjai (útlemondási biztosítás, baleset- betegség- és poggyász biztosítás, autós asszisztencia biztosítás).

 • Italfogyasztás*:
  A reggelihez tartozó italok (víz, tea, kávé, gyümölcslé), a büfé étteremben az ebéd és vacsora alatt asztali italok (víz, asztali bor, sör, üdítő ital). Nem tartalmazza azonban az főétkezéseken kívüli italfogyasztást, a bárokban és a minibárból történő fogyasztást.

 • Beutazási szabályok:
  magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  Időpont és csomag kijelölése