Közel-keleti hajóút Dubaiból


Katalógus ár: 629 €/fő-től

Egyesült Arab Emirátusok
Dubai
Hajó *****
Egyéni
Reggeli + ebéd + vacsora
Szállás leírás

Aidastella


Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Választható indulási időpontok:
  2017. november 3-10.
 • Utazás időtartama és útvonala:
  8 nap / 7 éjszaka
  Dubai, Dubai, Muscat, Abu Dhabi, Abu Dhabi, Bahrain, Dubai, Dubai
 • Kikötőbe való utazás és visszautazás:
  egyénileg
 • Hajó megnevezése:
  Aidastella
 • Elhelyezés:
  a választott kabin kategóriában
 • Ellátás:
  teljes ellátás, árban foglalat italok (bor, sör, üdítők)
Ajánlat leírás

AIDA Kreuzfahrten:

A hajótársaság története 1960-ra nyúlik vissza. A német piacon az AIDA a legnagyobb társaság, melynek flottája 13 hajóból áll. A világ különböző térségeiben számos útvonalon közlekednek, melyek között a Földközi-tenger, Észak-Amerika, Karib térség, Kanári-szigetek, Észak-Európa és a Közel-Kelet is megtalálhatók. A hajózás aktív, nem mindennapi élményét nyújták, különös hangsúlyt fektetve a wellness- és fitness tevékenységekre, melyekről az AIDA Spa & Sports gondoskodik. Számos szórakoztató program, minőségi gasztronómiai kínálat gondoskodik a feledhetetlen élményekről.

Aidastella:

Csillag a tengeren

Az AIDAstellával megtapasztalhatja a Paradicsomot a tengeren. A 2013-ban felavatott hajó 14 fedélzetén fantasztikus álomutazásban lesz része . 2602 m²-en várja az utasokat számtalan szabadidős lehetőség és pihentető  wellness csomagok.
Kóstolja meg a frissen főzött Aida sört és egyéb különlegességeket a Brauhausban vagy vegyen részt a különleges sörfőzési tanfolyamon. Az ínyencek számára egyedülálló gasztronómiai élményt nyújt a Rossini étterem és a többi á la carte étterem.

Kikötési helyszínek és időpotok:

Day Port Arrival Departure
Friday Dubai - -
Saturday Dubai - 11:00 o'clock
Sunday Muscat 8:00 o'clock 19:00 o'clock
Monday Abu Dhabi 20:00 o'clock -
Tuesday Abu Dhabi - 17:00 o'clock
Wednesday Manama / Kalifa Bin Salman 8:00 o'clock 16:00 o'clock
Thursday Dubai 10:00 o'clock -
Friday Dubai - -

Az útvonalak és időpontok előzetes értesítés nélkül változhatnak!

Árak, fizetési feltételek:

Forintban történő fizetés esetén árainkat 1€ = 315Ft árfolyamon számoljuk.

Ajánlatok érvényessége:

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Érkezés, be- és kiszállás:

A hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik – ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak egy éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Hasznos információk:

A hajóutakon történő részvételhez minden esetben a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél , vagy személyi igazolvány (abban az esetben, ha a hajó csak az Európai Unió országaiban köt ki) szükséges. Egyes hajóutaknál előfordul egy vagy több olyan ország kikötője, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Törökország, Marokkó), ezek esetében mindig szükség van az útlevélre a partraszálláshoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgárok is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Belső kabin: 629 EUR -tól/fő/kabin
Ablakos kabin: 649 EUR -tól/fő/kabin
Balkonos kabin: 929 EUR -tól/fő/kabin
Lakosztály: 1 745 EUR - tól/fő/kabin
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  az elhelyezést kétágyas kabinban a választott kabinkategóriában, teljes ellátást korlátozott italfogyasztással (bor, sör, üditők), kötelező borravalót, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, valamint idegen nyelvű asszisztenciát.
 • Külön fizetendők:
  a kikötőbe utazás és visszautazás költségei, fakultatív kirándulások, a személyre szabott szolgáltatások díjai, valamint a választható biztosítások díjai (útlemondási biztosítás, baleset- betegség- és poggyász biztosítás, autós asszisztencia biztosítás).
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

  Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!

  Online Ügyfélszolgálat

  Az Ön neve:
  Beküld