Dél-India ékszerei - Kerala


Katalógus ár: 249 000 Ft/fő-től

India
NEW DELHI
Hotel ***+
Egyéni
Csak reggeli
Szállás leírás

Kochi • Periyar • Kumarakom • Kochi/Delhi • Agra • Jaipur • Delhi

Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Indulási időpontok Delhiből:
  2018. február 20., 27., március 6., 13., 20., 27.
 • Utazás időtartama és útvonala:
  utazással együtt 10 nap / 9 éj
  Kochi 2 éj, Periyar 1 éj, Kumarakom 1 éj, Kochi/Delhi 1 éj, Agra 2 éj, Jaipur 2 éj, Delhi
 • Utazás:
  egyénileg (a részvételi díj a repülőjegyet nem tartalmazza), repülőjegy foglalható irodánkban
 • Elhelyezés:
  helyi 3 csillagos szállodában, kétágyas szobában
 • Ellátás:
  büféreggeli
 • Minimum létszám:
  2 fő
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező helyi angol nyelvű idegenvezető
Ajánlat leírás

1. nap

Megérkezés Kochinba, Kerala állam kozmopolita nagyvárosába. Kochin az Arab-tenger királynője, a legszebb természetes kikötő és az elsőként Indiába érkezett európaiak települése.
Transzfer a szállodába, szállás Kochinban.

2. nap

Reggeli, majd vezetett gyalogos városnézés a történelmi városrészben: Holland Palota, Zsinagóga, Szt.Ferenc Templom és az autentikus kínai halászhálók látványa bűvöli el az utazót. Fakulatív programlehetőségek:
- farm túra: félnapos kirándulás egy zöldelő farmra Kochi mellett, melyet csatornahálózat vesz körbe. Kókusz ültetvények, hajókázás a csatornákon, helyi farm látogatása.
- kulturális előadás: esti program, Kathakali előadás, mely az egyik legősibb színházjáték rituális zenével és tánccal. A karakteres maszkokat viselő színészek a Mahabharata és Ramayana epikus művekből adnak elő részleteket.
- kirándulás motorcsónakkal: Kochi partjainál, naplementében.

3. nap

Reggeli után látványos utazás Periyarba (19 km, kb. 5 óra), ahol a vadvilág és fűszerültetvények hangulata várja a látogatót. Isrmekedés a fűszerek termesztésével egy ültetvényen, ahol friss készletek is beszerezhetők. Fakultatív program: esti vadfigyelés - indiai elefánt- séta a nemzeti parkban.

4. nap

Reggeli, majd elutazás Kumarakomba (18 km, kb. 4,5 óra), a keralai holtágak kedvelt városába, ahol a partokat vízbe nyúló pálmafák szegélyezik és a turisták békés világot találnak a tökeletes kikapcsolódáshoz. Szabadidő Kumarakomban. Fakultatív program: motorcsónakázás a naplementében a holtágakon. A keralai holtágak egy egész vízrendszert alkotnak lagúnákkal, tavakkal, csatornákkal, csodás, smaragdzöld labirintust a trópusi partokkal díszítve.

5. nap

Reggeli, majd visszautazás Kochiba (9 km, kb 2 óra), transzfer a repülőtérre és elutazás Delhibe, szállás.

6. nap

Reggeli után városnézés Delhiben: a Jama Masjid megtekintése és kívülről lesz látható a Vörös Erőd is. Az újvárosban az India Kapu, Elnöki Palota és kormányépületek megtekintése kívülről. Délután elutazás Agrába, a Taj Mahal városába, szállás.

7. nap

Kora reggel, lehetőség szerint napfelkeltével a Taj Mahal légszerű épületének meglátogatása, belépés az örök szerelem emlékművébe. Később az Agra erőd megtekintése, melyet vörös homokkőből építettek, csodálatos palotákat és kerteket rejt magában. Este fakultatív programlehetőség: a Taj Mahal történetét elmesélő színházi program megtekintése autentikus előadásban.
Szállás Agrában.

8. nap

Reggeli után elutazás Jaipurba (24 km, kb. 5 óra), Ősi épületei sajátos rózsaszín festést kaptak, különös hangulatot adva a városnak. Útközben látogatás Fatehpur Sikri-ben az egykori mogul uralkodó elhagyott városában. Este fakultatív programlehetőség: igazi házias vacsora egy helyi családnál, mialatt nem csak India ízeit ismerheti meg a látogató, de bepillanhat az ott élők hétköznapjaiba, és vacsora közben ellesheti a helyi fogások készítését.

9. nap

Reggeli után visszautazás Delhibe (260 km, kb. 6 óra), megérkezés után transzfer a repülőtérre.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Részvételi díj: 249 000 Ft/fő
4*-os szálloda felár*: 49 000 Ft/fő
Egyágyas felár: 89 000 Ft/fő
Belépőjegyek ára: 35 000 Ft/fő
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  9 éj szállás reggelivel, érkezéskor és elutazáskor helyi asszisztencia, a leírt transzferek légkondicionált járművel (létszámtól függően személyautó vagy minibusz), a leírt kirándulások és városnézések angol nyelvű helyi idegenvezetéssel.
 • Külön fizetendők:
  nemzetközi repülőjegy és repülőtéri illetékek, belső repülőjegy, *felárak és belépők, vízumdíj, helyi borravaló, *fakultatív kirándulások, biztosítások.
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  Időpont és csomag kijelölése