Kanári - szigetek és Marokkó 2.


Katalógus ár: 869 €/fő-től

Spanyolország
Barcelona
Hajó *****
Egyéni
Reggeli + ebéd + vacsora
Szállás leírás

NCL Spirit


Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Választható indulási időpontok:
  2018. december 2., 23.
  2019. január 13.
  2019. február 3., 24.
  2019. március 17.
 • Időtartam:
  11 nap / 10 éj
 • Hajó útvonala:
  Barcelona (Spain); Casablanca (Morocco);Arrecife (Lanzarote) (Canary Islands);
  Las Palmas (Canary Islands);Santa Cruz de Tenerife (Canary Islands); Funchal (Madeira); 
  Granada (Malaga) (Spain); Alicante (Spain); Barcelona (Spain)
 • Kikötőbe való utazás és visszautazás:
  egyénileg
 • Hajó megnevezése:
  NCL Spirit
 • Elhelyezés:
  Az NCL Spirit fedélzetén a választott kabin kategóriában
 • Ellátás:
  Prémium all inclusive ellátás**
Ajánlat leírás

Norwegian Crusie Line:

„Hajózás kötöttségek nélkül, szabadon” - ez az 1966-ban alapított hajótársaság jelszava a mai napig is. A 16 db. 5*-os hajóból álló flotta mindegyik hajója a tökéletes kikapcsolódást nyújt. 2013-ban és 2014-ben a két új hajó csatlakozott, melyek a 4000 fő befogadó képességükkel a világ legnagyobbjai közé tartoznak. A Norwegian hajók jellemzői a kabinkategóriák széles választéka több mint 30 féle kabin kategória közül tudnak az Utasok választani. Az étkezésben is a kötöttség nélküliséget képviselik, több, mint 20 étkezési lehetőség áll a vendégek rendelkezésére, az utasok dönthetik el, hol és mikor szeretnének étkezni. Főbb útvonalaik a Karib-szigetek, Észak - Amerika, Mediterrán Térség, Bahama és Dél - Amerika.

Day Cruise Ports Arrive Depart
Day 1 Barcelona, Spain (EMBARK) --- 6:00 pm
Day 2 At Sea --- ---
Day 3 Casablanca, Morocco 7:00 am 6:00 pm
Day 4 At Sea --- ---
Day 5 Arrecife (Lanzarote), Canary Islands 8:00 am 6:00 pm
Day 6 Las Palmas, Canary Islands 8:00 am 6:00 pm
Day 7 Santa Cruz de Tenerife, Canary Islands 8:00 am 4:00 pm
Day 8 Funchal, Madeira 8:00 am 4:00 pm
Day 9 At Sea --- ---
Day 10 Granada (Malaga), Spain 7:00 am 5:00 pm
Day 11 Alicante, Spain 8:00 am 3:00 pm
Day 12 Barcelona, Spain (DISEMBARK) 5:00 am ---


A kikötők és időpontok előzetes értesítés nélkül változhatnak!

Fizetési feltételek:

Kérjük nyissa meg fizetési aloldalunkat ezen a linken!

Ajánlatok érvényessége:

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Érkezés, be- és kiszállás:

A hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik – ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak egy éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Hasznos információk:

A hajóutakon történő részvételhez minden esetben a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél , vagy személyi igazolvány (abban az esetben, ha a hajó csak az Európai Unió országaiban köt ki) szükséges. Egyes hajóutaknál előfordul egy vagy több olyan ország kikötője, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Törökország, Marokkó), ezek esetében mindig szükség van az útlevélre a partraszálláshoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgárok is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Belső kabin: 869 EUR-tól/fő/kabin
Ablakos kabin: 1 149 EUR-tól/fő/kabin
Balkonos kabin: 1 339 EUR-tól/fő/kabin
Lakosztály: 3 019 EUR-tól/fő/kabin
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  az elhelyezést kétágyas kabinban a választott kabinkategóriában, prémium all inclusive ellátást**, szervízdíjat, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, valamint idegen nyelvű asszisztenciát.

 • Külön fizetendők:
  a kikötőbe utazás és visszautazás költségei, kikötői illetékek, fakultatív kirándulások, a személyre szabott szolgáltatások díjai, valamint a választható biztosítások díjai (útlemondási biztosítás, baleset- betegség- és poggyász biztosítás, autós asszisztencia biztosítás).

 • Prémium all inclusive ellátás**:
  21 éves kor feletti utasok számára alkoholos italok választéka: röviditalok, csapolt és üveges sörök, borok, koktélok 15 $ értékig, alkoholmentes sörök, üdítők, 21 éves kor alatti utasok számára üdítők és víz korlátlan fogyasztása a bárokban és éttermekben. Lavazza kávéspecialitások, az étkezéseknél felszolgálva, személyenként és naponta egy üveg ásványvíz a kabinban. Suite és „The Haven” kabinokat foglaló utasoknak az alábbi további ajándékok járnak: tematikus éttermi vacsora, internetcsomag (250 perc), 100 $ fedélzeti költőpénz kabinonként.

 • pénz kabinonként.
  Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  Időpont és csomag kijelölése

  Online Ügyfélszolgálat

  X
  Az Ön neve:
  Beküld