Mediterrán csodák


Katalógus ár: 239 €/fő-től

Spanyolország
Barcelona
Hajó *****
Egyéni
Reggeli + ebéd + vacsora
Szállás leírás

Pullmantur Sovereign


Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Választható indulási időpontok:
  2018. július 2., 9., 16., 23., 30.
  2018. augusztus 6., 13., 20., 27.
  2018. szeptember 3., 10., 17., 24.
  2018. október 1., 8., 15., 22., 29.
  2018. november 5., 12.
 • Időtartam:
  8 nap / 7 éj
 • Hajó útvonala:
  Day 1: Barcelona Day 2: At Sea Day 3: Naples (Pompeii) Day 4: Civitavecchia (Rome) Day 5: Livorno (Florence/Pisa) Day 6: Villefranche (Nice) Day 7: Sète Day 8: Barcelona
 • Kikötőbe való utazás és visszautazás:
  egyénileg
 • Hajó megnevezése:
  Pullmantur Sovereign
 • Elhelyezés:
  A Pullmantur Sovereign fedélzetén a választott kabin kategóriában
 • Ellátás:
  All inclusive ellátás*
Ajánlat leírás

Pullmantur Cruises:

Az 1990-es években alapított spanyol hajótársaság négy hajóból álló flottáját három szóval jellemezhetnénk: biztonság, erő és kényelem. Az elmúlt években jelentős felújításon esett át a teljes flotta, melynek köszönhetően minőségi körülmények között lehet átélni az utazás minden pillanatát. A társaság összes hajója teljeskörűen felszerelt a szolgáltatásokat és technológiát is tekintve. Az éttermek és bárok különlegességei, a medencék és jakuzzik mind hozzájárulnak a pihentető élményhez. A részvételi díjak a fitnesztermek használatát is tartalmazzák, így a fedélzete is mindig fitt maradhat. A szórakozásról a kaszinó, színház, bárok, diszkók és játéktermek gondoskodnak minden hajó fedélzetén.

A társaság különleges és felejthetetlen élményt nyújt hajóútjain.

Pullmantur Zenith:

2014-ben újították fel a 2733 fős hajót. 12 fedélzeti szintjén számos szórakozási lehetőséget találunk. Bárok, éttermek, kaszinó, játékterem, színház, szolárium, könyvtár, mászófal, squash pálya, fitneszterem és szépségszalon gondoskodik az utasok szórakoztatásáról és kényelméről.

Hajó útvonala:


 

1 Barcelona     18:00 
2 At Sea      
3 Naples   9:00 19:00
4 Rome (Civitavecchia) 8:00   19:00
5 Florence & Pisa (Livorno)   8:00 20:00
6 Nice (Villefranche) 9:00   17:00
7 Sete  7:30  17:30
8 Barcelona  9:00 

A kikötők és időpontok előzetes értesítés nélkül változhatnak!

Fizetési feltételek:

Kérjük nyissa meg fizetési aloldalunkat ezen a linken!

Ajánlatok érvényessége:

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Érkezés, be- és kiszállás:

A hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik - ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak egy éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Hasznos információk:

A hajóutakon történő részvételhez minden esetben a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél, vagy személyi igazolvány (abban az esetben, ha a hajó csak az Európai Unió országaiban köt ki) szükséges. Egyes hajóutaknál előfordul egy vagy több olyan ország kikötője, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Törökország, Marokkó), ezek esetében mindig szükség van az útlevélre a partraszálláshoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgárok is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Belső kabin: 299 EUR-tól/fő/kabin
Ablakos kabin: 349 EUR-tól/fő/kabin
Balkonos junior suite: 999 EUR-tól/fő/kabin
Balkonos grand suite: 1 129 EUR-tól/fő/kabin
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  az elhelyezést kétágyas kabinban a választott kabinkategóriában, all inclusive ellátást*, szervízdíjat, valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, valamint idegen nyelvű asszisztenciát.

 • Külön fizetendők:
  a kikötőbe utazás és visszautazás költségei, kikötői illetékek, fakultatív kirándulások, a személyre szabott szolgáltatások díjai, valamint a választható biztosítások díjai (útlemondási biztosítás, baleset- betegség- és poggyász biztosítás, autós asszisztencia biztosítás).

 • All inclusive ellátás*:
  Alkoholos italok széles választéka: röviditalok, csapolt és üveges sörök, borok, koktélok, alkoholmentes sörök, üdítők, gyümölcslevek, kávé, tea, víz korlátlan fogyasztása.

 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

  Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!