Királyi Rajasthan


Katalógus ár: 439 000 Ft/fő-től

India
NEW DELHI
Hotel
Egyéni
Reggeli + Vacsora félpanzió második nap reggelitől 12. nap vacsoráig
Szállás leírás

Delhi • Alsisar • Gajner • Jaisalmer • Jodphur • Udaipur • Jaipur • Agra • Delhi

Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Időpont:
  2018. november 10**., december 1**.
 • Időtartam:
  utazással együtt 12 nap / 11 éj
 • Útvonal:
  1 éj Delhi, 1 éj Alsisar, 1 éj Gajner, 2 éj Jaisalmer, 1 éj Jodhpur, 2 éj Udaipur, 2 éj Jaipur, 1 éj Agra
 • Utazás:
  egyénileg (a részvételi díj a repülőjegyet nem tartalmazza), Budapest-Delhi-Budapest útvonalra foglalható repülőjegy irodánkban
 • Elhelyezés:
  helyi 4-5 csillagos szállodákban és műemlék szállásokon (heritage resorts), kétágyas szobában
  Delhi, Le Meridien vagy hasonló
  Alsisar, Alsisar Mahal Heritage Resort vagy hasonló
  Gajner, Gajner Palace Heritage Resort vagy hasonló
  Jaisalmer, Fort Rajwadsa vagy hasonló
  Jodhpur, Ajit Bhawan Heritage Resort vagy hasonló
  Udaipur, Ramada Resort Hotel vagy hasonló
  Jaipur, Shahpura House Heritage Resort vagy hasonló
  Agra, Double Tree by Hilton vagy hasonló
 • Ellátás:
  félpanzió második nap reggelitől 12. nap vacsoráig
 • Minimum létszám:
  2 fő ( minimum 10 fős társaság részére kérje ajánlatunkat repülőjeggyel, magyar idegenvezetővel együtt)
 • Idegenvezető:
  német nyelvű helyi idegenvezetés a teljes utazás alatt ( az idegenvezető nem feltétlenül a fenti szállodákban lakik a program során)
Ajánlat leírás

1. nap


Megérkezés Delhibe, transzfer a repülőtérről a szállodához. Délután félnapos városnézés Ó- és Új-Delhiben: Vörös Erőd (kívülről), Raj Ghat – Mahatma Gandhi emlékműve-, rövid szabadidő Chandi Chowk egzotikus bazárjainál, majd utazás biciklis riksával a Jama Masjidhoz, mely India legnagyobb mecsete. Továbbutazás az új városba, ahol először a Qutab Minar 72,5 méter magas vasoszlop megtekintése. Következő állomás Humayun Mauzóleuma és az India Kapu második világháborús emlékműve. Végezetül az egykori alkirályi palota –Rashtrapati Bhavan- és a jelenlegi parlament épülete lesz látható. Szállás Delhiben.

2. nap


Reggeli után elutazás Alsisarba ( 265 km, kb. 6 óra). Alsisar kis helység Rajasthan félsivatagos északi részén, ahol több száz évvel ezelőtt helyi kereskedők építkeztek és gyönyörű kastélyokat, palotákat hagytak az utókorra. Az épületek kiváltképp híresek mitológiai, folklór elemeket felvonultató festményeikről, oly annyira, hogy manapság a gazdagon díszített paloták, szökőkutak, templomok szabadtéri galériát alkotnak. Megérkezés Alsisarba, a szállodai szobák elfoglalása, majd elutazás Mandawa helységbe ( 20 km), a 18. században alapított kisvárosba. Mandawa szintén díszes palotákat, kúriákat tartogat a látogató számára, melyeket a várost egykor uraló, befolyásos kereskedő család építtetett. Vacsora és szállás Alsisarban.

3. nap


Reggeli után elutazás Gajnerbe, útközben Bikaner meglátogatása ( 190 km, kb. 6 óra). Bikanert a 15-ik században alapították, sivatagi elhelyezkedése miatt csodás homokdűnék veszik körbe. A város palotái mellett a tevékről is híres, innen indulnak a legjobb egzotikus teveszafarik (Bikanerben januárban tartják a teve fesztivált), valamint különleges látnivalója is akad: Karni Mata Templomban a patkányoknak hódolnak az emberek. Messze földről látogatják a hívők a templomot, ahol a szentként tisztelt állatok a hinduizmus egy legendáját testesítik meg. Látogatás a 16. századi Junghar Erődben, melynek 37 bástyája és majd ezer méter hosszú fala van jó állapotú festményekkel. Továbbutazás Gajnerbe: Rajasthan történelmi városa, fő látnivalója a Gajner palota. A palotát vadászkastélynak építtette a maharadzsa hatalmas területen, a védett állatfajok rezervátumával. A kastély tavánál vándormadarak legalább 100 faja talál pihenőt a téli hónapok alatt. Vacsora és szállás Gajnerben.

4. nap


Reggeli, majd elutazás Jaisalmerbe ( 29 km, kb. 7 óra). Jaisalmer, az „Arany Város” a Nagy- Indiai -Sivatag szívében helyezkedik el és a várost a 12. Században alapították. Paloták, erődök és kúriák sokaságáról nevezetes. Megérkezés után vacsora és szállás Jaisalmerben.

5. nap


Reggeli, majd félnapos városnézés Jaisalmerben: Citadella, a 12-15. században épült Jain Templomok, Salim Singh és Nathmalji ki Haveli. Délután fakultatív kirándulás Khuriba, betekintés a sivatagi életbe, feledhetetlen tevegelés a homokdűnék között a naplementében. Este különleges vacsora a homokdűnéken: tevegelés a dűnékhez, autentikus vacsora helyi ízekkel a sivatagban. Szállás Jaisalmerben.

6. nap


eggeli után elutazás Jodhpurba ( 29 km, kb. 6 óra). Jodhpur városfallal, 7 kapuval körülvett 16. századi település dicsőséges múlttal. Óvárosában paloták, udvarházak sorakoznak és itt készülnek a legszebb bábok Indiában. Megérkezés után a szállodai szobák elfoglalása, majd vacsora egy történelmi étteremben a Gulab Sagar tó mellett nagyszerű kilátással. Szállás Jodhpurban.

7. nap


Reggeli után félnapos városnézés Jodhpurban: Meherangarh erőd – 5 km hosszú, egy kisebb hegy tetején áll Rajasthan legimpozánsabb erődje- , Jaswant Thada királyi síremlékmű a 19-ik századból. Elutazás Udaipurba ( 290 km, kb. 6 óra). Útközben Ranakpur megtekintése, mely a Dzsainizmus öt legszentebb helyeinek egyike. Megérkezés Udaipurba, vacsora és szállás.
Szállás Udaipur.

8. nap


Reggeli után városnézés: Városi Palota, Sahelion Ki Bari kertek és szökőkutak. Később a Kristály Galéria meglátogatása a város szívében, mely a világ több tájáról összegyűjtött, legszebb kristályok kiállítása. Este hajókázás a Pichola tavon (a vizszint függvénye). A 4 km hosszú, 3 km széles tavat hegyek, templomok, fürdők veszik körül. Vacsora a hangulatos, tóparti Tribute Étteremben, szállás Udaipurban.

9. nap


Reggeli, majd elutazás Jaipurba ( 45 km, kb. 6,5 óra) Jaipurt a 18. században alapította Jai Singh II. maharadzsa ősi hindu szabályok szerint, hogy a gazdag állam székhelye legyen. Albert herceg 1853-as látogatása alkalmával a várost rózsaszínre festették, mert ez a vendégszeretet hagyományos színe. Este főző bemutató és vacsora, ahol a vendégek saját maguk is kipróbálhatják a fogások készítését. Szállás Jaipurban.

10. nap


Reggeli után kirándulás az Amber erődhöz, mely Jaipurtól 11 km-re, az Aravalli hegy tetején áll.Útközben a Hawa Mahal rózsaszín épülete látható, itt megállás fotózáshoz. Az erőd látogatását követően utazás riksával Jaipur színes bazárjához, kis szabadidő. Délután városnézés Japiurban: Városi palota, Jantar Mantar. Este vacsora a Diggi Palotában ( szálloda) a város szívében, ahol a rajasthani konyha remekeit készítik. Szállás Jaipurban.

11. nap


Reggeli, majd továbbutazás Agrába (260 km, kb. 6 óra). Útközben látogatás Fatehpur Sikriben, az ősi, elhagyott városban, melyet Akbar a mogul sah építtetett, de a sivatagi vízhiány miatt néhány év múlva lakhatatlan lett. Megérkezés Agrába – a 16. században alapított város az előkelőségek lakhelye volt, leginkább a mogul dinasztiák uralták. Vacsora és szállás Agrában.

12. nap


Kora reggel jóga lecke a szállodában, mely tartalmazza az alap ászanákat és egy kis légzés útmutatót. Relaxál és felfrissít. Reggeli, majd elutazás az örök szerelem emlékművéhez, a Taj Mahal meglátogatása. Sah Jahan 1560-ban építtette elhunyt felesége emlékére a csodásan légies síremléket ( pénteken zárva tart). A világ több tájáról idehozatott húszezer mester faragta a csipkéket 17 éven keresztül. A látogatás után utazás Delhibe, megérkezés után búcsúvacsora, majd transzfer a repülőtérre.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Részvételi díj: 439 000 Ft/fő
Felár**: 89 000 Ft/fő
Egyágyas felár: 189 000 Ft/fő
Vízumdíj 26 000 Ft/fő
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  11 éjszaka szállást félpanzióval, a szükséges belépőket (Qutub Minar, Havelis, Jaisalmer Erőd, Nathmal Ki Haveli, Patvon Ki Haveli, Salim Sigh Ki Haveli, Mehrangarh Erőd, Jaswant Thada, Jaipur városi palota és obszervatórium, Taj Mahal, Agra Erőd, Fatehpur Sikri) transzfereket és utazást Indián belül légkondicionált személyautóval (vagy létszámtól függően minibusszal), helyi német nyelvű idegenvezetést, riksa utazást, érkezéskor és elutazáskor helyi asszisztenciát, utas-, poggyász- és balesetbiztosítást, útlemondási biztosítást.

 • Külön fizetendők:
  repülőjegy Budapestről, repülőtéri illetékek és díjak, vízumdíj, felárak

 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  Időpont és csomag kijelölése

  Online Ügyfélszolgálat

  X
  Az Ön neve:
  Beküld