Japán kaland


Katalógus ár: 569 000 Ft/fő-től

Japán
Tokió
Hotel ***+
Repülős
Csak reggeli
Szállás leírás

Tokió • Hakone • Owukadani • Odawara • Kyotó • Oszaka


Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Indulási időpontok:
  egyénileg választva
 • Utazás időtartama és útvonala:
  8 nap / 7 éj repülési nap nélkül
 • Utazás:
  egyénileg repülővel. Kérje árajánlatunkat!
 • Elhelyezés:
  a megadott vagy hasonló kategóriájú szállodákban, kétágyas vagy igény szerint háromágyas szobában. A szobák két ill. három ággyal rendelkeznek.
 • Ellátás:
  7 alkalommal reggeli, 1 ebéd, 1 vacsora ital nélkül
 • Minimum létszám:
  6 fő
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező angol nyelvű idegenvezető (felár ellenében magyar nyelvű)
Ajánlat leírás

Kis létszámú körutazás szervezetten és mégis szabadon, garantált indulási időpontokkal, angol nyelven. A csoportos utazások kötöttsége nélkül!

1. nap

Megérkezés Tokióba, transzfer a szállodába, szállás.

2. nap

Városnézés Tokióban helyi idegenvezetővel, metróval: Asakusa Templom, Nakamishe Bevásárló negyed- átkelés a Sumida-folyón Odaiba nevezetes bevásárló negyedébe, látogatás Akihabarában, mely napjainkban az ún. otakuk kulturális városa, a számítástechnikai eszközök, aminék és mangák fellegvára. Szállás Tokióban.

3. nap

Egész napos szabad program Tokióban, vásárlási lehetőség.

4. nap

Elutazás Hakonéba privát transzferrel. Először rövid hajókázás az Ashi tavon, majd kirándulás drótkötélpályán Owakudanihoz: a  Hakone-hegy körüli terület, mely a hegy legutolsó kitörésekor keletkezett, kb. 3000 évvel ezelőtt. A terület nagyobb része ma is aktív vulkanikus zóna, ahol forró vizű források, kénes gőzök és forró vizű folyók láthatók. Ezenkívül Owakudaniról nagyszerű rálátás nyílik a Fujira is. Drótkötélpályával felutazás a hegy látogatható részére, ahol bugyogó hőforrások mellett természetes forrásvízben  főtt tojást ehet az utazó. A helyiek szerint ez az étel sok évvel meghosszabbítja az ember életét.
Megérkezés Hakonéba, szállás.

5. nap

Transzfer menetrendszerinti autóbuszjárattal a pályaudvarra, majd elutazás szuperexpresszel Kyotóba. Megérkezés után transzfer a kyotói szállodához.

6. nap

Egésznapos látogatás Kyotóban helyi idegenvezetővel, közlekedés helyi autóbusszal és gyalogosan. Yasaka (vagy Gion) szentély: Kyotó egyik leghíresebb zarándokhelye, 1350 évvel ezelőtt alapították, közkedvelt látnivaló. A következő állomás a Kodaiji Templom, mely a 17. században Japán egyik leghíresebb történelmi személyiségeinek lett emelve. Zen Buddhista templom, gazdag  belső díszítés és gyönyörű Zen kertek jellemzik. Részvétel a híres japán tea ceremónián, majd továbbutazás a Kiyomizu Templomhoz. A tempolom az UNESCO Világörökség része, a 8. században építették,  eredetileg a legrégebbi japán buddhista iskola, a Hosso templomaként (a főépület külső része 2020-ig  renoválás alatt áll, de egyúttal látogatható is). A főépületnél ered az Otowa-vízesés, melynek három ágából a látogatók külön-külön isznak, a hit szerint így nyernek hosszú életet, szerencsés tanulmányi éveket és boldogságot a szerelemben. Végezetül látogatás a Gion negyedben, mely Kyotó leghíresebb gésa negyede tele üzletekkel, éttermekkel és teaházakkal. Szállás Kyotóban.

7. nap

Egész nap szabad program. Szállás Kyotóban.

8. nap

Transzfer az oszakai repülőtérre.

Fakultatív programlehetőségek Tokióból:

Kamakura túra - egésznapos program helyi idegenvezetéssel és autóbusszal. Tsurugaoka Szentély, Komachi Street, Has Templom.

Japán tradíció és technológia: egésznapos program helyi idegenvezetővel, autóbusszal. Sumo edzés  megtekintése, Edo Múzeum, Tokyo Sky Tree (350 méterig), Shinjuku negyed, vásárlási lehetőség.

Fuji hegy és Hakone - egésznapos program autóbusszal és helyi idegenvezetéssel. Fuji Skyline, Mt. Fuji 5-ik állomás, Sky Gondola, Owakudani völgy, hajókázás az Ashi tavon.

Fakultatív programlehetőségek Kyotóból:

Nara - félnapos kirándulás. Todaiji Templom, Nara Park, Kasuga Taisha Szentély, Nara Nagomikan.

Kobe városnézés és Nada szaké túra - gyalogos városnézés és látogatás a Hakutsuru Szaké Múzeumban.

Hiroshima és Miyajima - egésznapos program, utazás Shinkanzennel. Itsukushima Szentély, Hiroshima Béke és Emlék Park/Múzeum, Hiroshima atombomba dóm.

A fakultatív programok árai később állnak rendelkeztésre. Helyi idegenvezetés: angol nyelven.

Szállodák:

Tokió Shinjuku Prince
Hakone Kowakien Hotel
Kyotó Tokyu Hotel

Ártáblázat

Szolgáltatások
Részvételi díj: 569 000 Ft/fő-től
Egyágyas felár: 265 000 Ft/fő-től
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  7 éjszaka szállást reggelivel, 1 ebéd és 1 vacsora (ital nélkül), angol nyelvű helyi idegenvezetés (2. és 6. napon), a megadott programokat (2. és 6. napok) a szükséges belépőkkel és a leírt közlekedéssel, privát transzfer a 4. napon, közlekedési kártyát az útvonal szerint, repülőtéri transzferek (nem privát), baleset- betegség- és poggyász biztosítást, útlemondási biztosítást.
 • Külön fizetendő:
  repülőjegy és repülőtéri illetékek és díjak, fakultatív programok*, felárak*, igény esetén magyar nyelvű idegenvezetés felára (2. és 6. napokon).
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

  Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!