Ajánlat részletes megjelenítése

Japán kaland
image

Japán kaland

Tokió, Hakone, Owukadani, Odawara, Kyotó, Oszaka - Kis létszámú körutazás szervezetten és mégis szabadon, garantált indulási időpontokkal, angol nyelven. A csoportos utazások kötöttsége nélkül!

  • Időtartam: utazással nélkül 8 nap, 7 éjszaka
  • Ellátás: 7 alkalommal reggeli , 1 ebéd és 1 vacsora ital nélkül
Ajánlat leírás

 

Időpontok: 2017. augusztus 1-8., 17-24., 24-31.

Időtartam: utazással együtt 8 nap, 7 éjszaka (8 nap, 7 éjszaka utazási (repülés) nap nélkül)

Utazás: egyénileg repülővel. Kérje ajánlatunkat!

Elhelyezés: a megadott vagy hasonló kategóriájú szállodákban, kétágyas vagy igény szerint háromágyas szobában. A szobák két ill. három külön ággyal rendelkeznek.

Ellátás: 7 alkalommal reggeli , 1 ebéd és 1 vacsora ital nélkül

Minimum létszám: 6 fő

Program

1. nap Megérkezés Tokióba, transzfer a szállodába, szállás.

2. nap Városnézés Tokióban helyi idegenvezetővel, metróval: Asakusa Templom, Nakamishe Bevásárló negyed- átkelés a Sumida-folyón Odaiba nevezetes bevásárló negyedébe, látogatás Akihabarában, mely napjainkban az ún. otakuk kulturális városa, a számítástechnikai eszközök, aminék és mangák fellegvára. Szállás Tokióban.

3. nap Egész napos szabad program Tokióban, vásárlási lehetőség.

4. nap Elutazás Hakonéba privát transzferrel. Először rövid hajókázás az Ashi tavon, majd kirándulás drótkötélpályán Owakudanihoz: a Hakone-hegy körüli terület, mely a hegy legutolsó kitörésekor keletkezett, kb. 3000 évvel ezelőtt. A terület nagyobb része ma is aktív vulkanikus zóna, ahol forró vizű források, kénes gőzök és forró vizű folyók láthatók. Ezenkívül Owakudaniról nagyszerű rálátás nyílik a Fujira is. Drótkötélpályával felutazás a hegy látogatható részére, ahol bugyogó hőforrások mellett természetes forrásvízben főtt tojást ehet az utazó. A helyiek szerint ez az étel sok évvel meghosszabbítja az ember életét. Megérkezés Hakonéba, szállás

5. nap Transzfer menetrendszerinti autóbuszjárattal a pályaudvarra, majd elutazás szuperexpresszel Kyotóba. Megérkezés után transzfer a kyotói szállodához.

6. nap Egésznapos látogatás Kyotóban helyi idegenvezetővel, közlekedés helyi autóbusszal és gyalogosan. Yasaka (vagy Gion) szentély: Kyotó egyik leghíresebb zarándokhelye, 1350 évvel ezelőtt alapították, közkedvelt látnivaló. A következő állomás a Kodaiji Templom, mely a 17. században Japán egyik leghíresebb történelmi személyiségeinek lett emelve. Zen Buddhista templom, gazdag belső díszítés és gyönyörű Zen kertek jellemzik. Részvétel a híres japán tea ceremónián, majd továbbutazás a Kiyomizu Templomhoz. A templom az UNESCO Világörökség része, a 8. században építették, eredetileg a legrégebbi japán buddhista iskola, a Hosso templomaként (a főépület külső része 2020-ig renoválás alatt áll, de a egyúttal látogatható is). A főépületnél ered az Otowa-vízesés, melynek három ágából a látogatók külön-külön isznak, a hit szerint így nyernek hosszú életet, szerencsés tanulmányi éveket és boldogságot a szerelemben. Végezetül látogatás a Gion negyedben, mely Kyotó leghíresebb gésa negyede tele üzletekkel, éttermekkel és teaházakkal. Szállás Kyotóban.

7. nap Egész nap szabad program. Szállás Kyotóban.

8. nap Transzfer az oszakai repülőtérre.


Fakultatív programlehetőségek Tokióból:

Kamakura túra – egésznapos program helyi idegenvezetéssel és autóbusszal. Tsurugaoka Szentély, Komachi Street, Has Templom.
 
Japán tradíció és technológia: egésznapos program helyi idegenvezetővel, autóbusszal. Sumo edzés  megtekintése, Edo Múzeum, Tokyo Sky Tree (350 méterig), Shinjuku negyed,  vásárlási lehetőség.
 
Fuji hegy és Hakone – egésznapos program autóbusszal és helyi idegenvezetéssel. Fuji Skyline, Mt. Fuji 5-ik állomás, Sky Gondola, Owakudani völgy, hajókázás az Ashi tavon.
 
Fakultatív programlehetőségek Kyotóból:
Nara – félnapos kiréndulás. Todaiji Templom, Nara Park, Kasuga Taisha Szentély, Nara Nagomikan
 
Kobe városnézés és Nada szaké túra – gyalogos városnézés és látogatás a Hakutsuru Szaké Múzeumban
 
Hiroshima és Miyajima – egésznapos program, utazás Shinkanzennel. Itsukushima Szentély, Hiroshima Béke és E,lék Park/Múzeum, Hiroshima atombomba dóm

A fakultatív programok árai később állnak rendelkeztésre. Helyi idegenvezetés: angol nyelven.
 

Szállodák (vagy hasonló kategória)
Tokió   Shinjuku Prince http://www.princehotels.com/shinjuku/
Hakone Kowakien Hotel http://www.hakoneho-kowakien.com/en/
Kyotó Tokyu Hotel https://www.kyoto-h.tokyuhotels.co.jp/en/
 

Időpont és csomag kijelölése
Marshaller Idegenforgalmi Kft. - Chemol Travel © 2017