Ajánlat részletes megjelenítése

Kanada az ősz színeiben
image

Kanada az ősz színeiben

Torontó, 1000 Sziget tava, Niagara, Otttawa, Montreal – mindez az ősz ezer színében pompázva

  • Időtartam: 7 nap / 5 éjszaka
  • Ellátás: reggeli
Ajánlat leírás

Időpontok: 2017. október 19-25.

Időtartam: 7 nap, 5 éjszaka

Utazás: Budapest-Torontó-Budapest útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással

Elhelyezés: helyi háromcsillagos szállodákban, kétágyas szobákban.

Ellátás: reggeli

Minimum létszám: 15 fő

Az utat a Chemol Travel idegenvezetője kíséri.

Program

1. nap Elutazás Torontóba átszállással. Megérkezés a déli órákban, transzfer a szállodába. A szobák elfoglalása után gyalogos ismerkedés a várossal a magyar idegenvezető kíséretében vagy szabad program. Szállás Torontóban

2. nap Reggeli után autóbuszos városnézés a multikulturális, kozmopolita metropoliszban, mely Észak-Amerika egyik legnépszerűbb városa – Roger Center Stadion ( a volt SkyDome), pénzügyi központ, Yonge Street, Yorkville, kínai negyed, városháza, St Lawrence piac és természetesen a nevezetes CN Torony ( belépő a helyszínen fizetendő). Délután séta a belvárosban, vásárlási lehetőség. Transzfer vissza a szállodához. Fakultatív programlehetőség: félnapos kirándulás a Niagara-vízeséshez Maid of the Mist hajókázással és fakultatív ebéddel a Skylon Toronyban. Szállás Torontóban.

3. nap Reggeli után elutazás az 1000 sziget tavához területére, ahol 1800 kisebb-nagyobb sziget ékesíti az Erie és Ontario tavak közötti területet. A szigeteken részben magánterületek, ahol kastélyok vagy akár kisebb üdülők, az ősz színeiben pompázó erdők és a szigeteket összeköti hidak látványa ámulatba ejtő. Egy órás hajókázás a szigetek között, útközben kormoránok, szürke gémek láthatók. Szállás Torontóban.

4. nap Reggeli után elutazás Ottawába, Kanada fővárosába. Városnézés az 1600-as években alapított városban – Parlament épülete, nagykövetségek negyede, Nemzeti Emlékmű, Nemzeti Művészeti Központ, a Laurier Ház, Rideau Csatorna. Továbbutazás Montreálba, szállás.

5. nap Reggeli, majd városnézés Montreálban – Párizs után a második legnagyobb francia nyelvet beszélő város, dinamikus, kreatív, igazi kozmopolita hely.A program látványosságai: egykori Ville Marie óváros, Jacques Cartier Palota, Városháza, Olimpiai park, a Biodome, Latin negyed, Mont Royal park a kilátóval, St. Joseph Bazilika, a híres kávézók és éttermek. Délután szabad program, majd szállás Montreálban.

6. nap Reggeli, majd csomagszoba áll rendelkezésre a transzfer idejéig. Transzfer a repülőtérre a déli órákban, visszautazás Budapestre a menetrend szerint.

7. nap Megérkezés Budapestre átszállással a délelőtti órákban.

Időpont és csomag kijelölése
Marshaller Idegenforgalmi Kft. - Chemol Travel © 2017