Kanada az ősz színeiben


Katalógus ár: 397 000 Ft/fő-től

Kanada
Toronto (ON)
Hotel ***+
Repülős
Csak reggeli
Szállás leírás

Torontó • Niagara vízesés • Ezer-sziget tava • Ottava • Montreal

Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Indulási időpont:
  2017. október 19 - 25.
 • Utazás időtartama és útvonala:
  utazáűssal együtt 7 nap / 5 éjszaka
  3 éj Torontó, 2 éj Montreál
 • Közlekedés:
  Budapest - Torontó - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal
 • Elhelyezés:
  helyi 3 csillagos szállodákban
 • Ellátás:
  reggeli
 • Minimum létszám:
  15 fő
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető
Ajánlat leírás

Torontó, 1000 Sziget tava, Niagara, Ottawa, Montreal - mindez az ősz ezer színében pompázva.

1. nap

Elutazás Torontóba átszállással. Megérkezés a déli órákban, transzfer a szállodába. A szobák elfoglalása után gyalogos ismerkedés a várossal a magyar idegenvezető kíséretében vagy szabad program. Szállás Torontóban.

2. nap

Reggeli után autóbuszos városnézés a multikulturális, kozmopolita metropoliszban, mely Észak-Amerika egyik legnépszerűbb városa - Roger Center Stadion ( a volt SkyDome), pénzügyi központ, Yonge Street, Yorkville, kínai negyed, városháza, St Lawrence piac és természetesen a nevezetes CN Torony ( belépő a helyszínen fizetendő). Délután séta a belvárosban, vásárlási lehetőség. Transzfer vissza a szállodához. Fakultatív programlehetőség: félnapos kirándulás a Niagara-vízeséshez Maid of the Mist hajókázással és fakultatív ebéddel a Skylon Toronyban. Szállás Torontóban.

3. nap

Reggeli után elutazás az ezer sziget tavának területéhez, ahol 1800 kisebb-nagyobb sziget ékesíti az Erie és Ontario tavak közötti területet. A szigeteken részben magánterületek, ahol kastélyok vagy akár kisebb üdülők, az ősz színeiben pompázó erdők és a szigeteket összekötő hidak látványa ámulatba ejtő. Egy órás hajókázás a szigetek között, útközben kormoránok, szürke gémek láthatók. Szállás Torontóban.

4. nap

Reggeli után elutazás Ottawába, Kanada fővárosába. Városnézés az 1600-as években alapított városban - Parlament épülete, nagykövetségek negyede, Nemzeti Emlékmű, Nemzeti Művészeti Központ, a Laurier Ház, Rideau Csatorna. Továbbutazás Montreálba, szállás.

5. nap

Reggeli, majd városnézés Montreálban - Párizs után a második legnagyobb francia nyelvet beszélő város, dinamikus, kreatív, igazi kozmopolita hely. A program látványosságai: egykori Ville Marie óváros, Jacques Cartier Palota, Városháza, Olimpiai park, a Biodome, Latin negyed, Mont Royal park a kilátóval, St. Joseph Bazilika, a híres kávézók és éttermek. Délután szabad program, majd szállás Montreálban.

6. nap

Reggeli, majd csomagszoba áll rendelkezésre a transzfer idejéig. Transzfer a repülőtérre a déli órákban, visszautazás Budapestre a menetrend szerint.

7. nap

Megérkezés Budapestre átszállással a délelőtti órákban

Ártáblázat

Szolgáltatások
 
Részvételi díj: 397 000 Ft
Egyágyas felár: 82 000 Ft
Repülőtéri illetékek és díjak: 155 000 Ft
Beutazási engedély: 3 500 Ft
Niagara vízesés*: Később
Skylon Torony ebéd*: Később
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  utazást a leírásban szereplő repülőjáratokkal, belföldön légkondicionált autóbusszal, 5 éjszaka szállást reggelivel, a megadott programokat, a magyar nyelvű idegenvezetést Budapestről az út teljes időtartama alatt, baleset- betegség- és poggyász biztosítást, útlemondási biztosítást.
 • Külön fizetendők:
  repülőtéri illetékek és díjak, félpanziós felár*, fakultatív programok*, vízumdíj, helyi borravaló (kb. 3CAD/fő/nap).
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  Időpont és csomag kijelölése