Karibi álom


Katalógus ár: 309 000 Ft/fő-től

Usa
Miami (FL)
Hajó
Repülős
Reggeli + ebéd + vacsora
Szállás leírás

Miami (United States) • Ocho Rios (Jamaica) • Georgetown (Cayman Islands) • Costa Maya (Mexico) • Nassau (Bahamas) • Miami (United States)Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Időpont:
  2018. november 30 - december 9.
 • Időtartam:
  utazással együtt 10 nap / 9 éj
 • Hajó útvonala:
  Miami (United States) - Ocho Rios (Jamaica) - Georgetown (Cayman Islands) - Costa Maya (Mexico) - Nassau (Bahamas) - Miami (United States)
 • Utazás részletei:
  Budapest - Miami - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal átszálással, repülőtér - szálloda - kikötő - repülőtér között légkondícionált autóbusszal, Miamiból az MSC Seaside hajóval
 • Tervezett menetrend:
  november 30. Budapest 08:00 Bécs 08:55
  november 30. Bécs 09:55 Miami 15:30
  december 8. Miami 19:55 Zürich 11:00
  december 9. Zürich 12:30 Budapest 14:05
 • Elhelyezés:
  1 éj szállás Hotel Victor 4*-os szállodában Mimamiban, 7 éj szállás a hajón a választott kabinban az MSC Seaside fedélzetén
 • Ellátás:
  reggeli a szállodában, teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással**
 • Minimum létszám:
  20 fő (fakultatív programok esetén 10 fő)
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető
Ajánlat leírás

1. nap / November 30. / Miami

Utazás Budapestről, menetrend szerinti járatokkal Miamiba, majd érkezés után transzfer a szállodába. Fakultatív vacsoralehetőség  transzferrel a Havana 1957 étteremben.

2. nap / December 1. / Miami - Everglades és kihajózás

Reggeli után szabad program Miamiban, vagy egy fakultatív program keretein belül megismerkedhetünk az Amerikai Egyesült Államok második legnagyobb nemzeti parkjával, az Everglades Nemzeti Parkkal. programunk egy Egy 30-40 perces airboat utazással indul, melynek során megismerkedhetünk az Everglades minden aspektusával, beleértve a történetét, a növényvilágát, a vadvilágát, valamint a közösségre gyakorolt hatását is. Később az Alligator Show informatív és interaktív lehetőséget nyújt az amerikai aligátorok, valamint számos más vadon élő állat megismerésére. Ezután a Jungle Trail túraútvonalon haladva eljutunk egy aligátorfarmra ahol amerikai aligátorok élnek, megtekintünk egy kiállítást, mely a világ számos más krokodil fajával ismertet meg bennünket, valamint megnézzük a múzeum kiállítását is, ahol egyéb hüllőfajokkal ismerkedhetünk meg. A program után transzfer a szállodába, majd továbbutazunk a kikötőbe, és hajóra szállunk
Vacsora és szállás a hajón.

3. nap / December 2. / Tengeren

Tengeri nap, ezen a napon a hajó nem köt ki, továbbhalad Jamaika felé.

4. nap / December 3. / Jamaika - Ocho Rios

Érkezés Jamaika szigetére a reggeli órákban. Félnapos fakultatív programlehetőség (kb. 4 óra), ebéddel. A jó ételek az élet alap örömeihez tartoznak. Ez a félnapos program lehetőséget kínál arra, hogy elkészítésének (és elfogyasszanak) egyet Jamaika számos étele közül konyhai ismeretektől függetlenül szórakozva, közben mégis új ismeretek szerzésével. A program egy utazással kezdődik a gyönyörű Prospect Plantation Great House-hoz, amely eredete a 18. századig nyúlik vissza. Amikor Churchill a kora 50-es években Jamaikában járt, elültetett egy mahagóni fát, ami a kiindulópontja lesz egy festői sétának a helyi kísérővel a díszkertekhez. További lenyűgöző látványt nyújt a tenger, melyet még megnézünk, mielőtt a veranda felé vesszük az irányt, ahol elkészítjük az ebédet. A séf segítségével a saját főzőállomásunknál megtudhatjuk, hogyan készül a helyi specialitású pác, mellyel majd a csirkét sütjük. Emellett készül garnéla kókuszmártásban, valamint egy jamaikai fesztiválétel, a callaloo. Az elkészült ételeket egy tipikus jamaikai ebéd során el is fogyasztjuk.

Fontos információ: a programon 10 éven aluli gyermekek nem vehetnek részt. Javasolt, hogy kényelmes ruhát és cipőt viseljenek. Ékszereket, és egyéb értéktárgyakat javasolt a fedélzeten hagyni. A program ára nem tartalmazza az italokat (a helyszínen vásárolhatók).

5. nap / December 4. / Kajmán - szigetek - George Town

Kikötés a Kajmán - szigeteken, fél napos fakultatív program során lehetőség adódik delfinekkel úszni, valamint a sziget leghosszabb strandját megnézni. A kirándulás egy utazással kezdődik Georgetown-ból a Dolphin Cove-ba. A lagunában egy rövid eligazításon veszünk részt, mielőtt a delfinekkel találkozunk. A helyszínen fotósok lesznek segítségünkre az emlékek megörökítésében. Az úszás után lehetőség lesz az elkészült fotókból vásárolni, valamint szuveníreket is beszerezhetünk, míg a transzfert várjuk, amely elvisz a Seven Mile Beach-re. A hófehér homokos part teljes hossza megközelíti a hét mérföldet, ahogyan a neve is mutatja, a valóságban kicsivel több, mint hat mérföld hosszan nyúlik el (kb. 10 km). A parton elegendő idő lesz kihasználni a homokos part adta lehetőségeket; lehetőség lesz egy ital elfogyasztására, étkezésre, vagy akár napozóágy bérlésére (a program ára ezeket nem tartalmazza).

Információ: a programok sorrendje változhat. A programon való részvételhez szükséges a jó úszástudás. A programon nem vehetnek részt: 8 éven aluli gyermek (18 éven aluli gyermek csak a vele befizetett felnőtt kíséretében vehet részt, a felnőtt állandó felügyelete mellett - ebben az esetben egy nyilatkozatot kell aláírni, melyben elfogadják, hogy baleset esetén a szervezőt nem terheli felelősség), nyaki vagy vállsérüléssel, és/vagy szív,- és légzőszervi megbetegedéssel rendelkezők, valamint a terhesség is kizáró ok. Megkérjük a programon résztvevőket, hogy ékszereket, és egyéb értéktárgyakat hagyjanak a fedélzeten. Javasolt öltözet: fürdőruha, kényelmes ruházat. Törölközőt, váltóruhát, valamint naptejet javasolt vinni.

6. nap / December 5. / Mexikó - Costa Maya

Ezen a napon érkezünk meg Costa Maya partjaihoz, ahol az egykor virágzó maja civilizáció nyomaira bukkanhatunk. Gyökereik körülbelül i.e. 2000-ig nyúlnak vissza, azonban sok építészeti remekművük fennmaradt az utókor számára, ezek ma is láthatóak Mexikóban. Fakultatív programunk során a Quintana Roo állambeli Chaccoben romjai által kapunk betekintést a maják szokásaiba. Az ősi településen megismerkedünk a különböző építmények egykori funkciójával. Akik szeretnének, felkapaszkodhatnak Chiccoben egyik legmagasabb építményére, az impozáns Gran Basamento-ra, ahol a régészek i.e. 1000 környékéről származó, vallási szertartás során felajánlott tárgyakat találtak. A templom a környező fák lombkoronái fölé magasodik, így remek fényképezési lehetőség nyílik a látogatók számára. Az épületeken kívül megismerkedünk a környék vadon élő állataival, valamint a növényekkel, melyeket a maják gyógyításra használtak, valamint használnak is a mai napig.

Információ: A program ára tartalmaz egy üveg vizet, azonban a helyszínen vásárolható további italok vagy snackek árát nem. Mivel a túra során sokat sétálunk egyenetlen talajon, a program nem alkalmas mozgásukban korlátozott utasaink számára. A helyszínen körülbelül 10-15 perc áll majd rendelkezésre, hogy a helyi piacon vásároljunk. Videó készítésére (mobiltelefonnal is) körülbelül 5 USD díj megfizetése mellett van lehetőség.

7. nap / December 6. / Tengeren

A hajó nem köt ki, tovább halad a Bahamák felé.

8. nap / December 7. / Bahamák - Nassau

Programunk utolsó napját egy félnapos (kb. 4,5 óra) fakultatív program keretében pihenéssel töltjük el, a gyönyörű karibi oázisban, New Providence partjaival szemben található privát tulajdonban lévő Balmoral Island-en. A hajóról leszállva egy rövid sétával közelítjük meg a kompot, hogy egy 30 perces utazás után megérkezzünk programunk helyszínére. Érkezéskor a sziget személyzete köszönt minket, majd kezdődhet is a pihenés; a finom homokos tengerpart, az azúrkék tenger hullámai, a medence, valamint a bárok remek lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra. Egy kis extra élvezet gyanánt elfogyaszthatunk egy hűsítő trópusi koktélt, például piña colada-t, daiquirit, margaritat, de ha megéhezünk, beszerezhetünk némi harapnivalót is: snackek, szendvicsek, saláták is megtalálhatók a kínálatban, valamint egy kávét is megihatunk a helyi Starbuck’s-ban.

Információ: sznorkelfelszerelés, kajak, paddle board bérelhető; mosdók és zuhanyzók elérhetők; a program ára nem tartalmaz ételt vagy italt; felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy a szigetre ételt és/vagy alkoholos italt bevinni tilos; a szigetre bevitt ételt és/vagy alkoholos italt elkobozzák és megsemmisítik; 18 éven aluli személyek csak felnőtt kíséretében tartózkodhatnak a szigeten; a helyszínen nincsenek vízi mentők, így az úszás / vízi sportolás saját felelősségre történik.

9. nap / December 8. / Miami

A kora reggeli órákban érkezünk meg Miamiba. A kabinok elhagyása és kicsekkolás után félnapos városnézésre indulunk, melynek során megismerkedünk a divatos és izgalmas Miamival. Látni fogunk villákat és yachtokat, a kikötőt, mely a világon a legnagyobb utasforgalmát bonyolítja. Megismerkedünk a pezsgő kubai negyeddel, Little Havana-val, az South Beachen található Art deco negyeddel, melynek minden épülete külön látványossággal ér fel, de a pálmafákkal teli, energikus Coconut Grove, az elegáns, Coral Gables, és a város pénzügyi központját is átszelő “főút”, a Brickell Avenue sem maradhat ki látnivalóink közül. A program után szabadidő eltöltésére illetve egy kellemes ebédre a Bubba Gump Shrimp étterembe (fakultatív) nyílik lehetőség, majd transzfer a repülőtérre, és menetrendszerinti járatokkal hazaindulunk Budapestre.

10. nap / December 9. / Budapest

Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.

Kikötési helyszínek és időpontok
 

Day Date Port Arrival Departure
Sat 01/12/2018 Miami, United States - 19:00
Sun 02/12/2018 Day at sea - -
Mon 03/12/2018 Ocho Rios, Jamaica 09:00 17:00
Tue 04/12/2018 George Town, Cayman Islands 08:00 16:00
Wed 05/12/2018 Costa Maya, Mexico 12:00 18:00
Thu 06/12/2018 Day at sea - -
Fri 07/12/2018 Nassau, Bahamas 12:00 19:00
Sat 08/12/2018 Miami, United States 07:00 -


Az MSC Seaside forradalmian új építészeti és a legkorszerűbb technológiai újításokkal halad a hajózás új generációja felé. Az MSC Cruises legelső olyan hajója, amely az Egyesült Államokban lesz felavatva és 2017 decemberétől kezdődően egész évben karibi útvonalon fog hajózni Miami kikötőjéből. Az MSC Seaside egyedülálló hajózási élményt jelent, ahol folyamatos összeköttetésben lehet a tengerrel, kapcsolódó belső és külső közösségi terekkel. Egy különleges sétány öleli körbe a 323 m hosszú hajót, vásárlási, étkezési és napozási lehetőségeket kínálva az utasoknak. A hajó hátulján található panorámalift lélegzetelállító kiállítást nyújt. Ezenfelül, az MSC Seaside kínálja az egyik legnagyobb és leginteraktívabb tengeri Aquaparkot. Az első hajó lesz, amely slide boarding jellegű technológiával szórakoztatja majd a csúszdázni vágyókat kombinálva a csúszdázást és az interaktív játékokat. Ez az élvonalbeli vízi park technológia minden korosztály számára páratlan szórakozási lehetőséget nyújt.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Belső Bella kabin: 329 000 Ft/fő
Belső Fantastica kabin: 349 000 Ft/fő
Ablakos Bella kabin: 379 000 Ft/fő
Ablakos Fantastica kabin: 399 000 Ft/fő
Balkonos Bella kabin: 429 000 Ft/fő
Balkonos Fantastica kabin: 449 000 Ft/fő
Kikötői és repülőtéri illetékek: 170 000 Ft/fő
ESTA: 5 000 Ft/fő
 
Everglades*: 19 900 Ft/fő
Jamaika*: 25 900 Ft/fő
Kajmán-szigetek*: 42 900 Ft/fő
Costa Maya*: 26 900 Ft/fő
Nassau*: 17 900 Ft/fő
Vacsora - első este (3 fogás, jeges tea, üdítő vagy kávé)*: 17 000 Ft/fő
Ebéd - utolsó nap (2 fogás üdítő, jeges tea vagy kávé)*: 10 000 Ft/fő
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  utazást Budapest - Miami - Budapest útvonalon menetrendszerinti repülőjáratokkal, transzferekt a repülőtér és a kikötő között, 1 éjszaka szállást Miamiban reggelis ellátással, elhelyezést a választott kabinkategóriában a hajón, városnézést Miamiban, magyar nyelvű idegenvezetést, teljes ellátást a hajón (korlátozott italfogyasztással), valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, közös rendezvények és szórakoztató programokat, csomaghordást ki- és beszálláskor, utas-, poggyász- és balesetbiztosítást, útlemondási biztosítást.

 • Külön fizetendők:
  kikötői illeték, ESTA engedély, a kötelező borravaló, fakultatív programok, a személyre szabott szolgáltatások díjai.

 • Korlátozott italfogyasztás**:
  víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 • All inclusive italcsomag*:
  Korlátlan italfogyasztás szeszesitalokból, likőrökből, aperitívekből és koktélokból a bárlapról, borok széles választékából (pohárban felszolgálva), csapolt sörökből, üdítőkből, gyümölcslevekből, ásványvízből, epresso, cappucino és egyéb klasszikus forró italokból, valamint tölcséres és poharas jégkrémekből. Az italcsomag a hajó összes bárjában, éttermében, önkiszolgáló éttermében és a speciális éttermekben felhasználható. A következő szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: prémium márkás szeszesitalok, szivarok és cigaretták, üveges borok, habzóborok és pezsgők, szuvenír poharak, italok a minibárból, a kabinba bekészített ásványvíz, illetve minden étel a speciális bárokban és éttermekben. Az itallapon csillaggal megjelölt italokat a csomag nem tartalmazza.
  Felhasználási feltételek:
  A csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szogláltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. A csomag napi bontásban nem foglalható, az utazás teljes időtartamára ki kell fizetni (kivéve a kikötés napját). Miután a kártyát aktiválták a fedélzeten, a csomag nem szakítható félbe és nem téríthető vissza. A csomagot az egy kabinban, vagy egy foglalási szám alatt, vagy egy asztalnál étkezni kívánó utasok számára kötelezően meg kell rendelni, a gyermekeket (3 év felett) is beleértve (nekik a gyermek verziót). A csomag nem kötelező 3 éven aluliak számára (akik nem ünnepelték még a 3. születésnapjukat).
  Gyerekeknek:
  Alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása: alkoholmentes koktélok, smoothiek és turmixok, dobozos üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, kávékülönlegességek, prémium teák, forró csokoládék, jégkrém pohárban vagy tölcsérben. Az italcsomag a hajó összes bárjában és éttermében, beleértve a speciális éttermeket is felhasználható. A csomag csak olyan 3-17 éves kor közötti gyermekek részére foglalható, akiknek a családja vagy csoportja az 431-es all inclusive italcsomagot megrendelte.
  Felhasználási feltételek:
  a csomag felnőtt verziójával megegyezők.

 • Beutazási szabályok:
  magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

 • Kabintípusok leírása:
  Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások, edzőterem használat, animációs programokon való részvétel, törzsutas pontok gyűjtése.
  Fantastica: a Bella kategóriát kiegészítő szolgáltatások, 24 órás szobaszerviz, reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.

 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  Időpont és csomag kijelölése