Ajánlat részletes megjelenítése

Karib kikapcsolódás - csoportos tengeri hajóút
image

Karibi kikapcsolódás - csoportos tengeri hajóút

Látványos útvonalak, a tenger varázsa, a hatalmas tengerjáró hajók, nagyszerű és esténként változatos szórakoztatás, világhírű előadók - ezt kínálja az egyik legdinamikusabban fejlődő hajótársaság, az MSC Cruises. Csoportos programunkon repülőt, transzferbuszt és magyar nyelvű idegenvezetést biztosítunk utasainknak, hogy ezzel is emeljük az utazás kényelmét és színvonalát.

  • Időtartam: 10 nap / 8 éjszaka
  • Ellátás: teljes ellátás a hajón (italfogyasztás nélkül), Miamiban önellátással
Ajánlat leírás

Látványos útvonalak, a tenger varázsa, a hatalmas tengerjáró hajók, nagyszerű és esténként változatos szórakoztatás, világhírű előadók - ezt kínálja az egyik legdinamikusabban fejlődő hajótársaság, az MSC Cruises. Csoportos programunkon transzferbuszt és magyar nyelvű idegenvezetést biztosítunk utasainknak, hogy ezzek is emeljük az utazás kényelmét és színvonalát.

Időpontok: 2017. december 1 – december  10.

Időtartam: utazással együtt 10 nap, 8 éjszaka

Utazás: Budapest - Miami - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással, Miamiból a megadott útvonalon hajóval

Elhelyezés: Miamiban középkategóriájú szállodában, a hajón a választott kabinkategóriában (1 éj Miami, 7 éj hajón)

Hajó útvonala: Miami – Ocho Rios – George Town – Cozumel – Nassau - Miami

Ellátás: teljes panzió a hajón (italfogyasztás nélkül)

Minimum létszám: 20 fő (a fakultatív programok minimum 10 jelentkezése esetén indulnak magyar nyelvű idegenvezetéssel)

image

Program

1. nap Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Miamiba. Megérkezés után transzfer a szállodába, Miamiban szabad program.

2. nap Transzfer a kikötőbe, beszállás az MSC Divina fedélzetére, kabinok elfoglalása. Beszállást követően étkezési lehetőség a hajó éttermeiben.

3. nap Tengeri nap – utazás a fedélzeten Jamaika irányába. Napközben szabad program a hajón, teljes ellátás.

4. nap Érkezés Jamaika szigetére a reggeli órákban. Félnapos fakultatív programlehetőség (kb. 4 óra), ebéddel. A jó ételek az élet alap örömeihez tartoznak. Ez a félnapos program lehetőséget kínál arra, hogy elkészítésének (és elfogyasszanak) egyet Jamaika számos étele közül konyhai ismeretektől függetlenül szórakozva, közben mégis új ismeretek szerzésével. A program egy utazással kezdődik a gyönyörű Prospect Plantation Great House –hoz, amely eredete a 18. századig nyúlik vissza. Amikor Churchill a kora 50-es években Jamaikában járt, elültetett egy mahagóni fát, ami a kiindulópontja lesz egy festői sétának a helyi kísérővel a díszkertekhez. További lenyűgöző látványt nyújt a tenger, melyet még megnézünk, mielőtt a veranda felé vesszük az irányt, ahol elkészítjük az ebédet. A séf segítségével a saját főzőállomásunknál megtudhatjuk, hogyan készül a helyi specialitású pác, mellyel majd a csirkét sütjük. Emellett készül garnéla kókuszmártásban, valamint egy jamaikai fesztiválétel, a callaloo. Az elkészült ételeket egy tipikus jamaikai ebéd során el is fogyasztjuk.

Fontos információ: a programon 10 éven aluli gyermekek nem vehetnek részt. Javasolt, hogy kényelmes ruhát és cipőt viseljenek. Ékszereket, és egyéb értéktárgyakat javasolt a fedélzeten hagyni. A program ára nem tartalmazza az italokat (a helyszínen vásárolhatók).

5. nap Kikötés a Kajmán – szigeteken, fél napos fakultatív program során lehetőség adódik delfinekkel úszni, valamint a sziget leghosszabb strandját megnézni. A kirándulás egy utazással kezdődik Georgetown-ból a Dolphin Cove-ba. A lagúnában egy rövid eligazításon veszünk részt, mielőtt a delfinekkel találkozunk. A helyszínen fotósok lesznek segítségünkre az emlékek megörökítésében. Az úszás után lehetőség lesz az elkészült fotókból vásárolni, valamint szuveníreket is beszerezhetünk, míg a transzfert várjuk, amely elvisz a Seven Mile Beach-re. A hófehér homokos part teljes hossza megközelíti a hét mérföldet, ahogyan a neve is mutatja, a valóságban kicsivel több, mint hat mérföld hosszan nyúlik el (kb. 10 km). A parton elegendő idő lesz kihasználni a homokos part adta lehetőségeket; lehetőség lesz egy ital elfogyasztására, étkezésre, vagy akár napozóágy bérlésére (a program ára ezeket nem tartalmazza).

Fontos információ: a programok sorrendje változhat. A programon való részvételhez szükséges a jó úszástudás. A programon nem vehetnek részt: 8 éven aluli gyermek ( 18 éven aluli gyermek csak a vele befizetett felnőtt kíséretében vehet részt, a felnőtt állandó felügyelete mellett - ebben az esetben egy nyilatkozatot kell aláírni, melyben elfogadják, hogy baleset esetén a szervezőt nem terheli felelősség), nyaki vagy vállsérüléssel, és/vagy szív,- és légzőszervi megbetegedéssel rendelkezők, valamint a terhesség is kizáró ok. Megkérjük a programon résztvevőket, hogy ékszereket, és egyéb értéktárgyakat hagyjanak a fedélzeten. Javasolt öltözet: fürdőruha, kényelmes ruházat. Törölközőt, váltóruhát, valamint naptejet javasolt vinni.

6. nap Kikötés Mexikóban, ahol egy kb. 5 órás fakultatív program keretein belül ismerkedhetünk a csokoládékészítés fortélyaival. Csábító aromája ellazít, és több endorfint szabadít fel, mint egy csók: a csokoládé jellemzői ezek, mely ennek a napnak a főszereplője lesz. A program során megőröljük, és alaposan összekeverjük a kakaóbabokat, ezzel elkészítve a saját szelet csokoládénkat, miközben a növényről, illetve a maja és azték történelemben betöltött szerepéről, valamint az egészségügyi előnyeiről tanulhatunk. Vásárlás után (kézzel készült csokoládét, valamint vaníliát és kávét szuvenír gyanánt) belemerülünk a mexikói történelembe, kultúrába és szokásokba a Discover Mexico Parkban. Választható, hogy önállóan egy térkép segítségével, vagy az idegenvezetővel mennek körbe, mindenképpen érdemes keresztülsétálni a gyönyörű kerteken, és megnézni a maja és azték piramisok replikáit. Kortárs mexikói művészek alkotásai megtekinthetők a Museum of Popular Arts –ban, a „Paplanta Flyers” show pedig szórakoztató lezárása lesz a napnak.

Fontos információ: A program nem ajánlott azoknak, akik csokoládéra, vagy annak valamely általános összetevőjére allergiások. Javasolt öltözet: kényelmes ruházat és cipő.

7. nap Tengeri nap - utazás a fedélzeten a Bahamák irányába. Napközben szabad program a hajón, teljes ellátás.

8. nap Érkezés a Bahamák szigetére. Ezen a napon egy néhány órás fakultatív kirándulás során üvegfenekű hajóból ismerkedhetünk a Bahamák zátonyainak élővilágával. A kirándulás informatív utazással kezdődik Nassau kikötőjébe. Itt további látnivalókkal ismerkedhetünk, illetve Nassauról és a Bahamákról hallhatunk információkat. Mikor a hajó a zátony fölé érkezik, az üvegezett hajófenéken át lehet csodálni a zátony élővilágát. Végezetül egy kellemes tempójú hajókázás során visszatérés a kikötőbe, zeneszóval kísérve. A visszaút során ingyenes rum, vagy gyümölcs puncs kerül felszolgálásra.

9. nap Megérkezés Miamiba. A hajó elhagyását követően transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre átszállással, menetrend szerinti repülőjáratokkal.

10. nap Megérkezés Budapestre a menetrend szerint.

A fakultatív programok minimum 10 jelentkezése esetén indulnak magyar nyelvű idegenvezetéssel.

A kalkulációban szereplő árak az  előfoglalási kedvezménnyel csökkentett árakat tartalmazzák!

MSC Divina

a hajótársaság zászlóshajója mely időtlen eleganciát nyújt ultramodern szórakozási lehetőségekkel. Maga Sophia Loren keresztelte, az ő tiszteletére kapta a Divina nevet melynek jelentése „isteni”. Különlegessége a hatalmas MSC Aurea Spa wellness központ és az exkluzív MSC Yacht Club. Számos étterem, bár és kávézó áll rendelkezésre. A strandolni vágyókat medencék, jacuzzik és vízicsúszda várja. Szórakozási lehetőségek: squash, teniszpálya, kaszinó, színház, diszkó, 4D interaktív mozi.

Időpont és csomag kijelölése
Marshaller Idegenforgalmi Kft. - Chemol Travel © 2017