Ajánlat részletes megjelenítése

Karibi koktél - csoportos tengeri hajóút - MSC Seaside
image

Karibi koktél - csoportos tengeri hajóút - MSC Seaside

Látványos útvonalak, a tenger varázsa, a hatalmas tengerjáró hajók, nagyszerű és esténként változatos szórakoztatás, világhírű előadók - ezt kínálja az egyik legdinamikusabban fejlődő hajótársaság, az MSC Cruises. Csoportos programunkon repülőt, transzferbuszt és magyar nyelvű idegenvezetést biztosítunk utasainknak, hogy ezzel is emeljük az utazás kényelmét és színvonalát.

  • Időtartam: 10 nap / 8 éjszaka
  • Ellátás: teljes ellátás a hajón (reggelihez alapitalok, jeges víz)
Ajánlat leírás

Időpontok: 2018. március 9 - március 18.

Időtartam: utazással együtt 10 nap, 8 éjszaka

Utazás: utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Miamiba

Elhelyezés: Választott kabintípusban

Hajó útvonala: Miami - Ocho Rios - George Town - Cozumel - Costa Maya - Miami

Ellátás: teljes ellátás a hajón (reggelihez alapitalok, jeges víz)

Minimum létszám: 20 fő (a fakultatív programok minimum 10 jelentkezése esetén indulnak magyar nyelvű idegenvezetéssel)

image

Program

1. nap Elutazás Budapestről menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Miamiba. Megérkezés után transzfer a szállodába, Miamiban szabad program.

2. nap Transzfer a kikötőbe, beszállás az MSC Seaside fedélzetére, kabinok elfoglalása. Beszállást követően étkezési lehetőség a hajó éttermeiben.

3. nap Tengeri nap - a hajó nem köt ki, szabad program a hajó fedélzetén.

4. nap Kikötés Jamaikán. Félnapos fakultatív program: A program egy rövid utazással kezdődik Jamaika egyik természeti látnivalójához, a Dunns River Falls vízeséshez, ahol a frissítő vízben egy 183 m- es mászással mozgathatjuk át magunkat a természet által kialakított mészkőteraszokon. Ezután az élénkítő élmény után meglátogatjuk a Dolphin Cove-ot, ahol egy rövid tájékoztató után beléphetünk ezeknek a csodálatos teremtményeknek, a delfineknek a világába. Ismerkedjen meg ezekkel a szelíd lényekkel a sekély vízben lévő platformról, és tapasztalja meg azokat a hihetetlen érzéseket, amiket a delfinek megérintése szabadít fel. Ezután meglátogatjuk Jamaika leghíresebb „kalóztanyájának” másolatát, a Little Port Royal- t, ahol a legnagyobb szuvenírboltokban lesz lehetőség vásárolni. Innen 10 percenként indulnak vissza shuttle buszok a hajóhoz. Fontos információk: Ajánlott: a kényelmes öltözék, vízálló cipő a vízesés mászásához, fürdőruha, váltóruha, törölköző, naptej. Szekrények bérelhetők a Dunns River Falls-nál, és a Dolphin Cove-ban is. 8 éven aluli gyermek felnőtt kísérete mellett vehet részt a programon. A pro9gramon való részvételkor egy nyilatkozatot kell aláírni, melyben elfogadják, hogy baleset esetén a szervezőt nem terheli felelősség - csak angol nyelven elérhető. A vízesést megmászóknak minimum 92 cm- es magassággal kell rendelkezniük, leugrani a vízesésről tilos.

5. nap Érkezés a Kajmán - szigetekre. Egy félnapos fakultatív program során a sziget több érdekességével ismerkedhetünk. George Town-t elhagyva a festői látványt nyújtó, kristálytiszta vizű Seven Mile Beach felé vesszük az irányt, ahol egy rövid megállót teszünk a Kormányzó székhelyénél. Innen továbbhaladva a következő állomásunk a híres Teknősök Farmja, amely az egyetlen a világon a maga nemében. A Farmot 1968- ban alapították, a kutatóközpont azóta is létfontosságú szerepet tölt be ezeknek a veszélyeztetett tengeri állatoknak (melyek akár a 270 kg- ot is elérhetik) a védelmében, és fajuk fenntartásában. A Farmon többféle teknőst, valamint kék iguanát is láthatunk. Lehetőség lesz a teknősöket megérinteni, fényképeket készíteni, ajándékboltban vásárolni. A teknősöknél tett látogatás után édes ízélményt tartogat számunkra Tortuga Rum Cake, ahol karibi rummal készült süteményeket készítenek, melyeket meg is lehet kóstolni. Programunk utolsó állomása a bizarr elnevezésű Pokol városa. A kis település elnevezése a fekete színű, csipkézett mészkőképződményeiről híres, a tűzvörösre festett postahivatalból pedig küldhetünk is egy „képeslapot a Pokolból”.

6. nap Utazásunk 6. napján érkezünk meg Mexikóba, Cozumel szigetére. A félnapos fakultatív program során az itt töltött idő eltöltésének egy tökéletes kombinációjára van lehetőség: maja romok felfedezésére, valamint a gyönyörű karibi tengerparti lazításra. A maja emlékekkel kezdődik a program: egy rövid utazással eljutunk San Gervaiso romjaihoz, Ixchel istennő szentélyéhez, ahol az ezer éves maja kultúra részleteiről szerezhetünk ismereteket. Ezután a hajó felé tartva a sziget körbejárásával folytatódik a program, a fehér homokos tengerparti szakaszok, a mészkő formációk és a gyönyörű karibi tenger által nyújtott lenyűgöző látvány mellett élvezhetjük az utazást a beach club- ba, ahol lehetőség nyílik egy sétára a fehérhomokos tengerparton, pihenni egy függőágyban, vagy csatlakozni a strandröplabdázókhoz, esetleg úszni egyet a tengerben. Megjegyzés: San Gervaiso romjainál helyszínen fizetendő illetéket (kb. 5 - 8 USD) kell fizetni a videokamerák használatáért. Professzionális videokamerák / háromlábú állványok használata nem engedélyezett!

7. nap A reggeli órákban kikötés Costa Mayán, szabad program, majd délután tovább hajózás.

8. nap Tengeri nap - szabad program a hajó fedélzetén.

9. nap Megérkezés Miamiba. A hajó elhagyását követően buszos városnézés Miamiban, melynek során Miami több városrészével is megismerkedünk. A program Miami Beach-en kezdődik, a híres Art Deco negyed megtekintésével. Ez után a szemközti városrészben folytatódik a program, ami Miami belvárosi része, a Downtown. Ezt a városrészt hatalmas felhőkarcolók uralják, itt van Miami pénzügyi és kereskedelmi központja. Innen megyünk tovább a Coconut Grove-ra, melyet az elegáns üzletei és kávézói tesznek nagyon népszerűvé. Következő állomásunk a Coral Gables, melyet olasz és spanyol stílusú épületek tesznek lenyűgözővé. Az USA egyik legszebb uszodája is itt található, a Venetian Pool. Városnézésünk utolsó állomása Little Havana, Miami kubai közösségének központja. A program végeztével transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre átszállással, menetrend szerinti repülőjáratokkal.

10. nap Érkezés Budapestre.

A fakultatív programok minimum 10 jelentkezése esetén indulnak magyar nyelvű idegenvezetéssel.

A kalkulációban szereplő árak az előfoglalási kedvezménnyel csökkentett árakat tartalmazzák!

MSC Seaside

Az MSC Seaside forradalmian új építészeti és a legkorszerűbb technológiai újításokkal halad a hajózás új generációja felé. Az MSC Cruises legelső olyan hajója, amely az Egyesült Államokban lesz felavatva és 2017 decemberétől kezdődően egész évben karibi útvonalon fog hajózni Miami kikötőjéből. Az MSC Seaside egyedülálló hajózási élményt jelent, ahol folyamatos összeköttetésben lehet a tengerrel, kapcsolódó belső és külső közösségi terekkel. Egy különleges sétány öleli körbe a 323 m hosszú hajót, vásárlási, étkezési és napozási lehetőségeket kínálva az utasoknak. A hajó hátulján található panorámalift lélegzetelállító kiállítást nyújt. Ezenfelül, az MSC Seaside kínálja az egyik legnagyobb és leginteraktívabb tengeri Aquaparkot. Az első hajó lesz, amely slide boarding jellegű technológiával szórakoztatja majd a csúszdázni vágyókat kombinálva a csúszdázást és az interaktív játékokat. Ez az élvonalbeli vízi park technológia minden korosztály számára páratlan szórakozási lehetőséget nyújt.

Időpont és csomag kijelölése
Marshaller Idegenforgalmi Kft. - Chemol Travel © 2017