Görög epizódok - UTOLSÓ kabinok


Katalógus ár: 319 000 Ft/fő-től

Olaszország
Velence sziget
Hajó
Hajó
Reggeli + ebéd + vacsora Teljes ellátás a hajón korlátozott italfogyasztással
Szállás leírás

Venice (Italy), Brindisi (Italy), Katakolon (Greece), Santorini (Greece), Piraeus (Greece), Corfú (Greece), Kotor (Montenegro), Venice (Italy)Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Időpont:
  2018. szeptember 16-23.
 • Időtartam:
  utazással együtt 8 nap / 7 éj
 • Hajó útvonala:
  Venice (Italy), Brindisi (Italy), Katakolon (Greece), Santorini (Greece), Piraeus (Greece), Corfù (Greece), Kotor (Montenegro), Venice (Italy)
 • Utazás részletei:
  Budapestről légkondicionált autóbusszal oda- és visszaúton
 • Tervezett felszállási pontok:
  Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa
 • Elhelyezés:
  7 éj szállás az MSC Musica fedélzetén a választott kabintípusban
 • Ellátás:
  teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással**
 • Minimum létszám:
  20 fő (fakultatív programok esetén 15 fő)
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
 • MSC Musica
  Üdvözöljük az MSC Musica fedélzetén
  Ismerje meg ezt a lenyűgöző és elegáns tengerjárót, ahol minden részlet és helyiség az Ön felhőtlen kikapcsolódását szolgálja! A hajó belső terét úgy alakították ki a tervezők, hogy az minden igényt kielégítsen. A kreatív belső megoldások mellett természetes anyaghasználat hamisítatlan luxus életérzést kölcsönöz a hajónak.
  Utazása során alaposan is lesz lehetősége felfedezni az MSC Musica által kínált szolgáltatások gazdag tárházát. Lazítson a Havanna Klubban vagy fedezze fel a füstös szivarszobát! Kóstolja meg a világ legkiválóbb borait, tegye próbára szerencséjét a Sanremo kaszinóban, de ha felhőtlen szórakozásra vágyik, akkor tekintsen meg egy darabot a La Scala Színházban.
  A megfáradt, szomjas utazókat tucatnyi étterem, bár és kávézó várja - ahol nem csak a tengerre nyíló, pompás kilátás, de a változatosan gazdag kulináris élvezetek is egy életre szóló emléket fognak jelenteni. A gyerekek szórakozását bel- és kültéri játszóterületek, a különböző korosztályokat azok különleges igényeit figyelembe vevő medencék várják.
  Az MSC Musica szlogenje szerint minden perc felejthetetlen lesz, amit a fedélzeten tölt - fedezze hát fel magának!
Ajánlat leírás

Szinte megszámolni is lehetetlen, mennyi mindent köszönhet Európa a görögöknek: az olimpiától kezdve a demokrácián át a fantasztikus görög konyháig... Vegyen részt egy igazi felfedező kiránduláson, ahol egy lenyűgöző és modern tengerjáró utasaként olyan helyeket kereshet föl, mint Olümpia, az olimpiai álom szülőföldje vagy Athén, a demokrácia bölcsője. A felhőtlen kikapcsolódást az MSC Musica tengerjáró tucatnyi program- és szórakozási lehetősége garantálja!

1. nap - Indulás!


Budapestről autóbusz visz Velencébe, a csapat már hajnalban útra kel, hogy a délelőtti órákban megérkezzen Velencébe. A tengerparti városban már vár az MSC Musica - a kikötőbe való megérkezést követően bejelentkezés és a kabinok elfoglalása a hajón. Ebéd már a fedélzeten!

2. nap - Holdbéli tájakon


A hajó első megállója az olasz csizma déli csücskére esik. Brindisiben fakultatív* program keretében van lehetőség meglátogatni a páratlan Alberobellot, amely a világszerte ismert, jellegzetes trullói miatt szerepel megannyi útikönyv címlapján...

De ne rohanjunk ennyire előre, hiszen már a brindisi kikötő elhagyását követő nagyjából 1 egy órás buszutazás is páratlan élményeket tartogat: a szemet gyönyörködtető pugliai vidéken kanyarog az út, a hegyek és a tenger találkozásánál. Alberobelloban lehetőség van felfedezni a kötőanyag és habarcs nélkül épült jellegzetes, köralakú, süveges tetjű kőházakat (trullók). A szokatlan, szinte már holdbéli táj utcáin lépkedve a következő állomás a St. Antonio templom - ami építészeti stílusát és meghökkentő mivoltát tekintve cseppet sem lóg ki a környezetéből. A környék felfedezését követően buszos transzfer visz vissza a kikötőbe.

3. nap - Olimpiai álom


Katakolon térsége egy ókori-modern álom, az olimpia bölcsője: alig 30 kilométerre fekszik az ókori Olümpia, az ötkarikás játékok ősi szülőföldje. Fakultatív* program keretében van lehetőség az ókori játékok helyszínével megismerkedni. Olümpia szenzációs régészeti lelőhely, ahol német felfedezők egy csoportja kezdte meg a feltárásokat az 1800-as években. A legenda úgy tartja: a helyet, Zeusz építette fel személyesen - nem véletlenül áll itt a görög főisten temploma, melyet a résztvevők maguk is felkeresnek. Lehetőség lesz ezenkívül meglátogatni a hippodromot (hogy mi az, az legkésőbb a helyszínen kiderül) és egy igazi korabeli világcsodát, a stadiont, amely 40 ezer vendég befogadására volt alkalmas. Visszaindulás előtt lesz lehetőség szabadon bebarangolni a környéket, felkeresni a tucatnyi szuvenírbolt egyikét.

4. nap - Égszínkék kupolák


Szantorini sokak szerint a leggyönyörűbb görög sziget - a negyedik napon, a kikötést követően saját szemével győződhet meg arról: igazat ad-e nekik...

A szigeten fakultatív* programként Oia jellegzetes kék-fehér épületeit keresheti föl, ami már minden bizonnyal ismerős lesz, hiszen megannyi képeslap, festmény és illusztráció örökítette már meg ezt a pompás helyet. Athinios kikötőjét csónakkal érik el, ahonnan buszos transzfer visz Oia-ba. Keskeny utcákon csavarogva szinte minden sarkon akad egy-két látványosság: a tradicionális fehér templomok, kékre festett kupoláikkal vagy a dombtetőről nyíló lélegzetelállító panoráma az alatta elterülő öbölre...

A környék borászata is világszerte ismert: egy pincét felkeresnek a programon résztvevők, ahol borkóstoló várja a megfáradt utazókat. Majd Oiaból Firába vezet a kirándulók útja, ahonnan libegővel jutnak el az athiniosi kikötőbe.

Fontos információ! A túra csónakba történő ki- és beszállást tartalmaz; a libegőnél és a csónakoknál hosszú lehet a sor, a kirándulás nem alkalmas mozgásukban korlátozott vagy kerekesszéket használó utasok számára.

5. nap - Az évezredes Athén utcáin barangolva


Már az ókori Athénnek is itt húzódott a kikötője - ahogyan az elmúlt másfél évszázadban ismét. Fakultatív* program lehetőség keretében (kb. 5 óra) a görög főváros lenyűgöző csodáit ismerheti meg. Athénben a történelem minden utca sarkon szembeköszön: a nyugati civilizáció valamint a demokrácia bölcsője nem mindennapos látnivalókkal kecsegtet...

Természetesen nem maradhat ki a sorból az impozáns Akropolisz, ami 150 méterrel a város felett fekszik, így lenyűgöző panorámát nyújt az egész környékre. A Parthenón jól ismert épülete is itt áll, a hatalmas templom az ókorban Pallasz Athéné, a bölcsesség istennőjének volt szentelve...

Az út rövid szabad programmal ér véget, amikor szuvenír vásárlásra is nyílik lehetőség.

6. nap - Ciprusfák árnyékában


Korfu szigete Görögország északnyugati határának szélénél fekszik, természeti szépségei mellett buja növényvilága és pompás tengerpartjai miatt szeretik az ide látogatók. A legészakibb szigetet fakultatív* program keretében is felfedezheti, megismerve: milyen jól megél itt egymás mellett a turizmus és a mezőgazdaság...

Az út a sziget nyugati felére kalauzol - és már utazás közben szemet gyönyörködtető látványban lehet része a narancsligetek, ciprusok, fenyőfák árnyékában utazva. Paleokasztritsza bizánci kolostora egy lélegzet elállító helyszínen épült: a hegyfokról teljes panoráma nyílik nem csak a szigetre, de az azt körülölelő Jón-tengerre is. Az 1200-as években alapított kolostort az évszázadok során több alkalommal is átépítették, jelenlegi formáját a XVIII. században érte el. Az épületben ma is dolgoznak szerzetesek, akik a kolostor falai között élnek. A helyi templomot díszítő gazdag freskókat és ikonokat mindenképp érdemes alaposabban is megismerni! A hegyről autóbusz visz vissza Korfu városába, ahol még némi szabadidő eltöltésére is lesz lehetőség.

Fontos információ! A kolostor megnézése helyettesíthető egy rövid tengerparti látogatással, azonban a parton nincs semmilyen infrastruktúra.

7. nap - Kotor


Sokak szerint Kotor városa Európa legkülönlegesebb hangulatú települései közé tartozik... Az biztos, hogy kevés középkori romantikával fűszerezett település maradt fenn ilyen jó állapotban a kontinensen. Egy félnapos (kb 4 órás) fakultatív* program keretében Ön is felfedezheti Montenegró gyönyörű kis ékszerdobozát. A kirándulás a település óvárosi részén kezdődik, amelyet gyalogszerrel fedezhetnek fel a résztvevők. Ez a mediterrán térség egyik legszebb állapotban fennmarad középkori városkája. A keskeny utcák és szűk terek aszimmetrikus formája magával ragadó látványt nyújt. A Tengerészeti Múzeum meglátogatását követően az elegáns Perast városa a következő megálló, ahol már egy későbbi kor, a barokk építészet monumentális alkotásait csodálhatja meg a tengerparton. A település a tengeri kereskedelemből gazdagodott meg a történelemben - ékes példája ennek a gazdagságnak a számos lenyűgöző palota és vidám kis házikó. Majd ismét tengerre szállhat - ám a hatalmas tengerjáró helyett ezúttal csónakkal jut át egy mesterséges szigetre a gyönyörű kotori-öböl közepén: itt áll a Sziklák Asszonya templom. Perastba visszatérve a Szent Miklós templom az utolsó megálló a hajóra szállás előtt.

Fontos információ! A vallási jelentőségű helyeken konzervatív megjelenés ajánlott. A Sziklák Asszonya templom megnézése helyett lehetőség van a városban szabad programra, míg a csoport vissza nem tér a szigetről a városba.

8. nap - Velence


Az utazás utolsó napján a hajó Velencében köt ki a kora reggeli órákban. A kabinok elhagyását követően indul a busz Budapestre. Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is felejthetetlen élményekkel gazdagabban tér majd haza. Bízunk abban, hogy a mediterrán barangolás hamarosan egy újabb utazásra csábítja majd, és ugyanezen vagy egy másik programunkon ismét a Chemol Travel utazói körében köszönthetjük!

*: A fakultatív programok árairól itt, a honlapunkon, míg a részvétel esetleges feltételeiről munkatársainknál tud részletes információt szerezni

Day Date Port Arrival Departure
Sun 16/09/2018 Venice, Italy - 17:00
Mon 17/09/2018 Brindisi, Italy 13:30 19:30
Tue 18/09/2018 Katakolon, Greece 12:00 18:00
Wed 19/09/2018 Santorini, Greece 08:00 17:00
Thu 20/09/2018 Piraeus, Greece 07:30 16:30
Fri 21/09/2018 Corfù, Greece 12:30 18:30
Sat 22/09/2018 Kotor, Montenegro 07:00 13:00
Sun 23/09/2018 Venice, Italy 09:00 -

Ártáblázat

Szolgáltatások
Belső Bella kabin: 339 000 Ft/fő
Belső Fantastica kabin: 359 000 Ft/fő
Korlátozott kilátású ablakos Bella kabin: 389 000 Ft/fő
Ablakos Fantastica kabin: 409 000 Ft/fő
Balkonos Fantastica kabin: 489 000 Ft/fő
Balkonos Aurea kabin: 629 000 Ft/fő
Kikötői illetékek: 50 000 Ft/fő
Kötelező szervizdíj: 24 900 Ft/fő
 
Alberobello*: 19 900 Ft/fő
Katakolon - Olympia*: 17 900 Ft/fő
Santorini - Oia*: 22 900 Ft/fő
Piraeus - Athén és Akropolisz*: 24 900 Ft/fő
Korfu - Paleokastritsa*: 15 900 Ft/fő
Kotor és Perast*: 17 900 Ft/fő
 
Ásványvíz csomag* (14 üveg 1l-es ásványvíz): 9 900 Ft/fő
Kávé csomag* (15 db kávéital): 9 500 Ft/fő
Bor és víz csomag*
(4 üveg bor és 7 üveg 1l-es ásványvíz):
24 500 Ft/fő
All inclusive italcsomag***
(alkoholos italok, kávé, üditők, ásványvíz, koktélok):
61 900 Ft/fő
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  utazást Budapest - Velence - Budapest útvonalon légkondícionált autóbusszal, elhelyezést a választott kabinkategóriában a hajón, magyar nyelvű idegenvezetést, teljes ellátást a hajón (korlátozott italfogyasztással**), valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, közös rendezvények és szórakoztató programokat, csomaghordást ki- és beszálláskor, utas-, poggyász- és baleset biztosítást, útlemondási biztosítást.

 • Külön fizetendők:
  kikötői illeték, a kötelező borravaló, fakultatív programok, a személyre szabott szolgáltatások díjai.

 • Korlátozott italfogyasztás**:
  víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 • All inclusive italcsomag***:
  Korlátlan italfogyasztást biztosít szeszesitalokból, likőrökből, aperitívekből és koktélokból a bárlapról, borok széles választékából (pohárban felszolgálva), csapolt sörökből, üdítőkből, gyümölcslevekből, ásványvízből, epresso, cappucino és egyéb klasszikus forró italokból, valamint tölcséres és poharas jégkrémekből. Az italcsomag a hajó összes bárjában, éttermében, önkiszolgáló éttermében és a speciális éttermekben felhasználható. Az alábbi szolgáltatásokat a csomag nem tartalmazza: prémium márkás szeszesitalok, szivarok és cigaretták, üveges borok, habzóborok és pezsgők, szuvenír poharak, italok a minibárból, a kabinba bekészített ásványvíz, illetve minden étel a speciális bárokban és éttermekben. Az itallapon csillaggal megjelölt italokat a csomag nem tartalmazza.

  Felhasználási feltételek:
  A csomag csak személyes használatra, és egyszerre csak egy ital rendelésére érvényes. Az azonosító kártya nem átruházható. A csomaggal történő visszaélés esetén a szolgáltatás azonnal letiltásra kerül, a fennmaradó napokra visszatérítés nem jár. A csomag napi bontásban nem foglalható, az utazás teljes időtartamára ki kell fizetni (kivéve a kikötés napját). Miután a kártyát aktiválták a fedélzeten, a csomag nem szakítható félbe és nem téríthető vissza. A csomagot az egy kabinban, vagy egy foglalási szám alatt, vagy egy asztalnál étkezni kívánó utasok számára kötelezően meg kell rendelni, a gyermekeket (3 év felett) is beleértve (nekik a gyermek verziót). A csomag nem kötelező 3 éven aluliak számára (akik nem ünnepelték még a 3. születésnapjukat).

  Gyerekeknek:
  Alkoholmentes italok korlátlan fogyasztását tartalmazó csomag: alkoholmentes koktélok, smoothiek és turmixok, dobozos üdítők, ásványvíz, gyümölcslevek, kávékülönlegességek, prémium teák, forró csokoládék, jégkrém pohárban vagy tölcsérben. Az italcsomag a hajó összes bárjában és éttermében, beleértve a speciális éttermeket is felhasználható. A csomag csak olyan 3-17 éves kor közötti gyermekek részére foglalható, akiknek a családja vagy csoportja az 431-es all inclusive italcsomagot megrendelte.

  Felhasználási feltételek:
  a csomag felnőtt verziójával megegyezők.

 • Kabintípusok leírása:
  Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások, edzőterem használat, animációs programokon való részvétel, törzsutas pontok gyűjtése.
  Fantastica: a Bella kategória valamennyi szolgáltatása, ezen felül 24 órás szobaszerviz, reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.

 • Beutazási szabályok:
  magyar állampolgároknak rendelkezniük kell a hazaérkezéstől számított, még fél évig érvényes útlevéllel. Jelentkezni az útlevélben szereplő pontos név és születési dátum megadásával lehetséges.

 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  Időpont és csomag kijelölése