Ajánlat részletes megjelenítése

Kína és japán körutazás
image

Kína és japán körutazás

Peking és Tokió a Világ első 10 legnépesebb városai közé tartoznak. A két főváros a hozzájuk tartozó vonzáskörzettel együtt majd 50 milliónyi lakossággal büszkélkedhet. A körutazás olyan látványosságokhoz is elviszi Önt, mint a kínai Nagy Fal és Japánban a Fuji hegy az Öt Tó vidékkel.

  • Időtartam: utazással együtt 9 nap, 7 éjszaka.
  • Ellátás: 7 reggeli és 1 vacsora, felár ellenében félpanzió (több fogásos kína jellegű ebédek)
Ajánlat leírás

Tokió megaváros a hagyományos és modern élet minden terén. Templomok, bevásárlópaloták, modern építészet, zöld parkok, a trendi Ginza, a Tsukiji halpiac, a Tokio Skytree csak néhány a sok látnivaló, ízlelni és kipróbálni való közül. Összekötve Peking meglátogatásával, olyan világvárosokba utazhat, melyek a világ első 10 legnépesebb városai közé tartoznak. A két főváros a hozzájuk tartozó vonzáskörzettel együtt majd 50 milliónyi lakossággal büszkélkedhet!

Időpontok: 2017.október 20-28.

Időtartam: utazással együtt 9 nap, 7 éjszaka.

Utazás: Budapest - Peking - Tokió - (Peking) - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal

Elhelyezés: 7 éjszaka középkategóriájú szállodában, kétágyas szobában (3 éj Peking,4 éj Tokió)

Ellátás: 7 reggeli és 1 vacsora, felár ellenében félpanzió (több fogásos kína jellegű ebédek).

Minimum létszám: 15 fő

Program

1. nap Elutazás Pekingbe a menetrend szerint közvetlen repülőjárattal.

2. nap Megérkezés Pekingbe, transzfer a szállodába. Útközben panorámás városnézés a kínai fővárosban. Délután szabad program gyalogos ismerkedés a várossal magyar idegenvezető kíséretében. Fakultatív program: pekingi kacsa vacsora.

3. nap Reggeli után egésznapos kirándulás a Nagy Falhoz, a Ming-sírok és a Szellemek Útja megtekintése. Elutazás a Yu Ying hágóhoz, ahol a Nagy Fal legközelebbi látogatható része található. A helyőrség helyreállított házainak megtekintése és séta a Nagy Falon, melynek építését az i.e. 3. században kezdték el, és a becslések szerint 7000 km hosszúságú. Ezt követi a Ming-sírok látogatása. A hatalmas császári sírkert a feng shui szabályai szerint épült meg, 40 négyzetkilométeres területet ölel magába és megközelítése csak a Szellemek Útján lehetséges, melyet mitikus figurák hatalmas szobrai öveznek. Szállás Pekingben.

4. nap Reggeli, majd látogatás a Tienanmen térre (Mennyei Béke tere), melyet a Világ legnagyobb tereként tartanak számon. Látnivalók (kívülről): Mao Ce Tung Mauzóleuma, a Népi Gyűlés Háza, Pekingi Nemzeti Múzeum, Népi Hősök Emlékműve. Következő állomás a Tiltott Város, mely majd ötszáz éven keresztül szolgált a császárok lakóhelyeként. A Kínában megszokott grandiózus méretek, 980 épület és több ezer szoba jellemzi a hatalom és irányítás egykori központját, mely a hagyományos kínai építészet remekműve. A nap végén az Ég Temploma megtekintése, melynek központi épülete 38 méter magasan nyúlik az égbe. Szállás Pekingben.

5. nap Korai reggeli, majd transzfer a repülőtérre, elutazás a japán fővárosba, Tokióba. Megérkezés után transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása. Késő délután séta a magyar idegenvezető kísérésével a kivilágított városban. Szállás Tokióban.

6. nap Reggeli, majd egésznapos városnézés Tokióban: Sensoji templom Asakuséban, Nakamise bevásárlóutca, Ginza negyed, Meiji Jingu szentély és Omotesando, Tokyo Metropolitan torony a 202 méter magas kilátóval, ahonnan tiszta időben a Fuji csúcsa is látszik.Lehetőség szerint szabadidő Akihabara Elektromos Városban, mely napjainkban az ún. otakuk kulturális városa, a számítástechnikai eszközök, aminék és mangák fellegvára. Szállás Tokióban.

7. nap Reggeli után elutazás Kamakurába autóbusszal. A város Tokiótól 50 km-re található, egykori politikai központ. Városnézés: Tsurugaoka Hachimangu Szentély, Hase Kannon templom, Kotokuin templom és a Nagy Buddha - a több mint 13 méter magas bronz Buddha a 13. században készült, eredetileg egy templom belsejében lett elhelyezve. Hajókázás az Ashi tavon, majd vacsora és szállás a Fuji környékén

8. nap Reggeli után kirándulás a Fujihoz: Fuji Látogató Központ, Oshino Hakkai. Visszautazás Tokió környékére, egy tea ceremónia és az Edo Múzeum megtekintése. Látogatás Odaiba ember alkotta szigeten, mely szórakoztató és bevásárló központ egyben a Tokió-öbölben. Szállás Tokióban.

9. nap Kora reggel transzfer a repülőtérre, visszautazás pekingi átszállással Budapestre. Megérkezés az esti órákban.

  Galéria
Időpont és csomag kijelölése
Marshaller Idegenforgalmi Kft. - Chemol Travel © 2017