Körutazás Kínában luxus hajóutazással Japán vízein


Katalógus ár: 659 000 Ft/fő-től

Kína
Peking
Hotel
Repülős
Leírás szerint 10 reggeli, 4 teljes panzió
Szállás leírás

Peking • Sanghaj • MSC Splendida • Nagaszaki • Tokió


Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Időpont:
  2018. október 11-22.
 • Időtartam:
  utazással együtt 12 nap / 10 éj
 • Útvonala:
  3 éj Peking, 1 éj Shanghai, 4 éj a hajón, 2 éj Tokió
 • Tervezett menetrend:
  október 11. Budapest 17:15 Párizs 19:35
  október 11.. Párizs 23:20 Peking 15:20
  október 22. Tokió 10:35 Párizs 16:10
  október 22. Párizs 20:45 Budapest 22:55
 • Utazás részletei:
  Budapest-Peking/Tokió-Budapest útvonalon mentrendszerinti repülőjárattal, európai átszállással, a körutazás alatt autóbusszal és szuperexpresszel, valamint Sanghaj-Yokohama között hajóval
 • Elhelyezés:
  középkategóriájú szállodákban, kétágyas szobákban, valamint az MSC Splendida fedélzetén a választott kabinkategóriában
  Tervezett szállodák (vagy hasonló kategória):
  Peking: Beijing Plaza Hotel
  Tokio: Sunshine City Hotel
  Sanghaj: Zhog Xiang Hotel
 • Ellátás:
  10 reggeli, teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással**
 • Minimum létszám:
  20 fő (fakultatív programok esetén 15 fő)
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető az utazás teljes időtartama alatt
Ajánlat leírás

1. nap. / október 11. / Peking

Elutazás Pekingbe menetrendszerinti repülőjárattal, európai átszállással.

2. nap. / október 12. / Peking

Peking a világ legnépesebb államának fővárosa, a Négy Ősi Kínai Főváros egyike. Érdekesen keveredik benne az ezeréves ősi kínai kultúra (az ie. 1000 évből is találhatók maradványok a városban), a Ming- és Csing-dinasztia idejéből származó csodálatos templomok, a közel 70 éves maoista-kommunista rendszer lenyomata és az ultramodern épületek látványa. Érkezés után látogatás a világ legnagyobb terére, a Tienanmen-térre -Mennyei Béke Tere. Fő látnivalók: Mao Ce-tung Mauzóleuma, Népi Gyűlés Háza, Pekingi Nemzeti Múzeum, Népi Hősök Emlékműve. Transzfer a szállodába. Este fakultatív program: pekingi kacsavacsora.
Szállás Pekingben.

3. nap. /  október 13. / Peking

A Tiltott város megtekintése, mely a Ming-dinasztiától a Csing-dinasztia végéig, csaknem ötszáz éven át szolgált a kínai császárok lakóhelyeként és a kínai birodalom ceremoniális és hatalmi központjaként. Az 1406. és 1420. között épült komplexum 980 épületből, bennük 8707 szobából áll és 720 000 m2-en terül el. Az épületegyüttes a hagyományos kínai palotaépítészet remekműve. Délután kirándulás a Nyári Palotához: a császári kert, a „hosszú folyosó” a Kumming-tó mellett, valamint a „Márványhajó” megtekintése. Látogatás a 2008-as olimpia színhelyére, a „Madárfészek” megtekintése.
Szállás Pekingben.

4. nap. /  október 14. / Peking

Utazás a Yu Yong-hágóhoz, a Kínai Nagy Fal Pekinghez legközelebb található, látogatható részéhez. A helyőrség helyreállított házainak megtekintése és séta a Nagy Falon. A Nagy Fal az i.e. 3. század és i.sz. 17. század eleje között Kína északi határán épített erődítményrendszerek összessége, amelynek célja az volt, hogy a földművelő Kínát megvédje az északi nomád törzsek (nagy részben a hunok) támadásaitól. Becslések szerint kb. 7000 km hosszú, és különböző korokban épült erődítményekből áll. Délután a Ming-császárok temetkezési helyének meglátogatása a program. A 40 km2-es sírkert 13 Ming császár végső nyughelye. A sírkert helyszínét a feng shui szerint kedvező fekvése alapján választották ki. A három oldalról zárt völgyet csak dél felől lehet megközelíteni, az északi széllel érkező gonosz szellemeknek hegylánc állja útját. Séta a Szellemek Útján, melyet szobrok öveznek: hivatalnokok, katonák, állatos és mitikus szörnyek.
Szállás Pekingben.

5. nap /  október 15. / Sanghaj

Utazás a szuperexpresszel Sanghajba – az 1300 km-es utat a vonat 4 óra alatt teszi meg. A tengerparton elterülő Sanghaj a „Kelet Párizsa”, Kína legnépesebb és egyben gazdaságilag egyik legjelentősebb metropolisza. Míg a várost kettéosztó Huangpu-folyó nyugati partján a hajdani európai gyarmattartó hatalmak méltóságteljes épületei sorakoznak, addig a keleti parton már a „kínai Manhattan” lélegzetelállító felhőkarcoló-erdeje látható. A megérkezés után a gyönyörű sziklapark, a Yu-Yuan kert és az óváros megtekintése.
Szállás Sanghajban.

6. nap /  október 16. / MSC Splendida

Reggeli, majd séta és vásárlás a régi városi épületek helyreállításával kialakított szórakoztató és bevásárló utcán, a helyi „Champs Elysées”-n, a Xin Tian Di negyedben. Transzfer a kikötőbe, beszállás a hajóba, a kabinok elfoglalása, szállás a hajón.

7. nap /  október 17. / tengeri nap

Teljes ellátás a hajón, utazás a Sárga-tengeren, szállás a hajón. A Sárga-tenger -kínai nevén Huang Hai- a kínai szárazföld és a Koreai-félsziget között fekszik, egyike a színekről elnevezett tengereknek.

8. nap /  október 18. / Nagaszaki

Teljes ellátás a hajón. Kikötés Nagaszakiban a reggeli órákban. A várost a portugálok alapították a 16. században, Kyushu szigetén található. Századokon át fontos kereskedelmi kikötő volt, egyike a nagyvilágra nyitott japán városoknak. Ezzel együtt 20. századi atombomba támadás áldozata Hiroshima mellett. Zen templom, Konfuciusz zarándok templom, Oura templom (Japá leghíresebb keresztény temploma), a Béke park és mág sok látnivaló várja az idelátogatókat. Fakultatív programlehetőség:
• Városnézés Nagasakiban helyi idegenvezetővel -Nagaszaki Béke Park, Atombomba Múzeum, holland kereskedők negyede, az Edo kora beli Dejima és más látnivalók -, belépők nélkül.
Szállás a hajón.

9. nap / október 19. / tengeri nap

Teljes ellátás a hajón, utazás a tengeren.

10. nap /  október 20. / Tokió

Kikötés Yokohamában a reggeli órákban, transzfer Tokióba. Yokohama Japán harmadik legnagyobb városa és az első azok közül, melyek a 19-ik században megnyitották kikötőjüket a nagyvilág előtt. Ez a színes, kozmopolita érzés mai is látszódik a városban.
Szállás Tokióban.

11. nap /  október 21. / Tokió

Reggeli, majd félnapos városnézés Tokióban: Tokió mindig új, sohasem avul el a város lüktetése, dinamikája. Naponta új bárok, éttermek, szórakozóhelyek nyílnak. Hatalmas metropolisz, gazdag, csillogó, hagyományos és ultra modern: Sensoji templom Asakuséban, Nakamise bevásárló utca, Ginza negyed, Meiji Jingu szentély és Omotesando, Tokyo Metropolitan torony a 202 méter magas kilátóval, ahonnan tiszta időben a Fuji csúcsa is látszik.
Szállás Tokióban.

12. nap / október 22. / Tokió

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre a menetrend szerint.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Részvételi díj belső Bella kabinban: 699 000 Ft/fő
Belső Fantastica felár*: 9 900 Ft/fő
Ablakos Bella felár*: 32 000 Ft/fő
Ablakos Fantastica felár*: 39 000 Ft/fő
Balkonos Bella felár*: 67 000 Ft/fő
Balkonos Fantastica felár*: 78 000 Ft/fő
Repülőtéri illetékek és díjak: 145 000 Ft/fő
Kikötői illetékek: 45 000 Ft/fő
Vízumdíj 25 000 Ft/fő
Belépők díja Kínába (kötelező): 19 000 Ft/fő
 
Félpanzó felára Kínában: 16 000 Ft/fő
 
Pekingi kacsavacsora*: 9 000 Ft/fő
Nagaszaki városnézés*: ár később
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  utazást a megadott útvonalon nemzetközi repülőjárattal, Kínán belül szuperexpresszel és légkondicionált autóbusszal, valamint a program szerint Kína és Japán között hajóval, 5 éjszaka szállást a körutazás alatt és 4 éjszaka elhelyezést a hajón a választott kabinkategóriában, a megadott ellátásokat (a hajón teljes ellátást korlátozott italfogyasztással**), a hajón a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér térítésmentes használatát, valamint a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat az előre meghirdetett programok szerint, csomaghordást ki- és beszálláskor), a leírt programok és városnézések, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, magyar nyelvű idegenvezetést.

 • Külön fizetendők:
  repülőtéri és kikötői illetékek és díjak, belépőjegyek díja (kötelező), vízumdíj, helyi borravaló (Kínában kb 25 USD/fő, a hajón 50 EUR/fő), fakultatív programok, választott italcsomag a hajón, személyre szabott szolgáltatások díja

 • Korlátozott italfogyasztás**:
  víz- és kávéfogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitvatartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.

 • Kabintípusok leírása:
  Bella: büféétkezés a nap 20 órájában, Broadway stílusú színházi előadások, edzőterem használat, animációs programokon való részvétel, törzsutas pontok gyűjtése.
  Fantastica: a Bella kategóriát kiegészítő szolgáltatások, 24 órás szobaszerviz, reggeli bekészítése a kabinba, 50%-os kedvezmény speciális edzéseken való részvételkor.

 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  Időpont és csomag kijelölése