Mediterrán dallamok (csoportos tengeri hajóút) - BETELT!


Katalógus ár: 295 000 Ft/fő-től

Olaszország
GENOVA (GENOA)
Hajó ****
Repülős
Reggeli + ebéd + vacsora
Szállás leírás

Genoa (Italy), Malaga (Spain), Casablanca (Morocco), Lisbon (Portugal), Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy))Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Indulási időpont:
  2017. október 17 - 26.
 • Utazás időtartama és útvonala:
  utazással együtt 10 nap / 9 éjszaka
  Genoa (Italy), Malaga (Spain), Casablanca (Morocco), Lisbon (Portugal), Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy)
 • Utazás:
  Budapest - Genova - Budapest útvonalon menetyrend szerinti repülőjárattal, átszállással
 • Elhelyezés:
  választott kabintípusban a hajón (MSC Magnifica)
 • Ellátás:
  teljes ellátás (korlátozott italfogyasztással),
 • Minimum létszám:
  20 fő (fakultatív programok esetén 10 főtől magyar idegenvezetővel)
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető
Ajánlat leírás

1. nap

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban, menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Milánóba. Érkezést követően transzfer Genova kikötőjébe, bejelentkezés a hajóra. Kabinok elfoglalása majd vacsora és szállás a hajón.

2. nap

Ezen a napon az MSC Magnifica magával ragadó világának feltérképezésére adódik lehetőség, miközben a hajó Spanyolország irányába siklik a Földközi-tengeren.

3. nap

Kikötés a reggeli órákban Pablo Picasso szülővárosában, Malagán, ahol egy csipetnyi andalúz életérzéssel átitatott félnapos fakultatív program várja az utazókat. A Costa del Sol központjában tett látogatás során megismerkedhetnek a Gibralfaro erőddel, mely egy régi világítótorony helyére épült, 130 méteres tengerszint feletti magasságban. Az erődítményből rálátni az egész városra, az azúrkék tengerre, a benyúló kikötőre valamint a környező hegyekre. A bikaviadalok színhelyéül szolgáló La Malagueta Aréna és Múzeum felkeresése, mely eme közkedvelt tevékenységnek a rejtelmeibe vezeti be az utazókat. Mit érne egy spanyol kikötési pont vérbeli flamenco show nélkül? Továbbutazás egy helyi táncstúdióba, ahol egy kis harapnivaló mellett nyílik lehetőség a professzionális táncosok bemutatóját élvezni. Vacsora és szállás a hajón.

4. nap

Érkezés Marokkóba a reggeli órákban. Az egész napos fakultatív program első pontja Casablanca városának felfedezése, mely az ország legfontosabb kereskedelmi központja. Arculata tükrözi a marokkói és az art deco stílust valamint a XX. századi francia várostervezés sajátosságait. Egyik legfontosabb látnivalója a kiugró hegyfokon álló és szinte az Atlanti-óceánba nyúló II. Hasszán mecset, mely több mint százezer hívő befogadóképességével a világ harmadik legnagyobbja. 210 méter magas minarettel is büszkélkedhet, tetejéről éjszaka lézerfény világít Mekka irányába. Továbbutazás a pezsgő, élettel teli Corniche-on, Casablanca tengerparti sétányán egészen a Habbous negyedig, ahol lehetőség adóik elcsábulni a színes forgatagával hívogató helyi bazárban. Egy helyi étteremben elfogyasztott ízletes ebédet követően elutazás a másfélórás autóútra fekvő Rabatba, ahol az arab és európai történelmi emlékek üdítő ötvözetet alkotnak. Az V. Mohamed Mauzóleum hófehér, zöld cseréptetős épületét a királyi gárda őrzi. Kihagyhatatlan a XII. századra visszanyúló, máig befejezetlen minaret, a Hasszán-torony. A délután folyamán megálló az almohádok uralma alatt épített Kasbah des Oudayas erődnél. Az erőd ékköve a gyönyörű kapu, melyen belépve szűk sikátorok és fehérre meszelt házak sűrűjében kávézók teraszáról tárul páratlan szépségű kilátás az óceánra. Ezt követően a Királyi Palota külső megtekintése, melyet lenyűgöző architektúra jellemez. Az esti órákban visszautazás a kikötőbe, majd vacsora és szállás a hajón.

5. nap

Egész napos hajózás a tengeren a mindenütt megtalálható azulejo-val díszített épületek hazájába, Portugáliába.

6. nap

Kikötés a reggeli órákban a portugál fővárosban, Lisszabonban, ahonnan egy egész napot felölelő fakultatív kiránduláson vehetnek részt a csoport tagjai. Egy rövid panorámás városnézés keretében az utasok már a kirándulás kezdetekor ízelítőt kaphatnak a Lisszabonra jellemző kanyargós, macskaköves utcákból, kockásabroszos éttermekből, a kézzel festett csempékkel díszített épületekből miközben elérik Queluz XVIII. századi nyári palotáját. A vadászházból kialakított rezidencia a versailles-i kastély mintájára épült és Európa utolsó rokokó stílusban készült épületeinek egyike. Különlegessége az Azulejos szoba, ahol a falakat kék-fehér festésű és különböző mintájú csempék díszítik. Továbbutazás Sintra hangulatos városába, melyet Lord Byron magának az Édennek nevezett. Sintra méltán szerepel az UNESCO világörökségi listáján, hiszen zöldellő erdők, meredek hegyek, különleges klíma, paloták és neogótikus tornyok jellemzik. A Palacio Nacional de Sintra a királyok nyári rezidenciájaként szolgált és az évszázadok alatt tovább bővítették, alakították. Jól megfigyelhetőek rajta a gótikus és a Manuelin építészet jegyei. Belső terei gazdagon díszítettek, itt találhatóak Portugália legrégebbi és legértékesebb csempéi. Rövid szabadidő keretében mindenki felfedezheti a maga tempójában ezt a hangulatos várost vagy a kávézók teraszán megpihenve gyönyörködhet a környező panorámában. Lisszabonba való visszautazás során rövid megálló Cascaisban, mely egy apró halászfaluból nőtte ki magát Portugália egyik legkedveltebb üdülőhelyévé. A XIX-XX. század fordulóján a királyi család töltötte itt vakációját és onnantól kezdve mind a portugál, mind pedig a külföldi vendégek számára keresett nyaraló desztinációvá vált. Délutáni órákban visszaérkezés Lisszabonba, ahol a Manuelin építészet ékes példáját, a Szent Jeromos kolostort nyílik lehetőség felkeresni, melyet a XVI. században Vasco de Gama tiszteletére emeltek, India felfedezésének emlékére. Vacsora és szállás a hajón.

7. nap

A tengeren töltött nap során a feltöltődésé és a hajó nyújtotta fedélzeti programoké a főszerep. A felső kategóriás Aurea Spa-ban számos masszázs- és testkezelés közül választhatnak, bekapcsolódhatnak az animációs programokba és lélekben felkészülhetnek a következő kikötési pont, Barcelona megismerésére.

8. nap

A déli órákban érkezés a katalán modernizmus központjaként számon tartott Barcelonába. A félnapos fakultatív program során egy teljesen új perspektívából szemlélhetik Barcelona szépségeit, hiszen elektromos kerékpárokat biztosítanak az újdonságot kedvelő utazók számára. Egy rövidebb eligazítást követően a város egyik leghangulatosabb részében, a gótikus negyedben kezdődik az igazi kaland. Utazás felvonóval a Montjuic-hegyre ahonnan csodálatos panoráma nyílik Gaudí városára. A Katalán Nemzeti Művészeti Múzeumnál néhány fénykép elkészítésére is adódik lehetőség. Ezt követően megálló egy tengerparti étteremben, ahol a híres és kedvelt tapast ízlelhetik meg. A túra következő állomása az 1888-as Világkiállításra épült Ciutadella Park. A Park legkedveltebb részében található a Cascada, mely a római Trevi-kút mintájára épült, építéséhez Gaudí is asszisztált, még tanuló korában. Otthont ad a katalán parlament épületének, számos múzeumnak és a város állatkertjének is. Továbbhaladva érhető el a szintén a Világkiállításra emelt Diadalív, mely egyben főbejáratként is szolgált. Érkezés Gaudí máig befejezetlen mesterművéhez, a világ egyik legismertebb bazilikájához, a Sagrada Familiához. A mostani tervek szerint 2026-ra, Gaudí halálának 100. évfordulójára fog elkészülni és 170 méteres magasságával a világ legmagasabb temploma lesz. Rövid szabadidőt követően továbbutazás a Passeig de Grácian, Barcelona lenyűgöző sugárútján, ahol szintén felbukkan a mester két fontos alkotása a Casa Batlló és a Casa Milá. Az UNESCO világörökségi listáján is szereplő, „csontok házának” is nevezett Casa Batllót Gaudí legemblematikusabb alkotásaként tartják számon. A Casa Milá, vagyis a „kőbánya” hűen tükrözi az építészet és a természet összeolvadását. A Gótikus negyedbe visszaérkezve a kerékpárok leadása majd utazás a kikötőbe. Vacsora és szállás a hajón.

9. nap

Érkezés a reggeli órákban Marseille kikötőjébe. A félnapos fakultatív kirándulás egy másfélórás utazással indul a Camargue régióban fekvő történelmi Arles városába. A rómaiak Gallia Narbonensis provincia székhelyévé tették. A fennmaradt római kori építészeti emlékek 1981 óta szerepelnek az UNESCO világörökségi listáján. Vincent van Gogh egy évet töltött Arles-ban. Ez idő alatt több mint 300 festményt és rajzot készített, számtalan alkotásán köszön vissza a város különleges hangulata és nevezetességei. A gyalogos városnézés magában foglalja a római amfiteátrum megtekintését kívülről, amely az I. században gladiátorviadalok helyszínéül szolgált. Az arénát a XIX. században újjáépítették, azóta színes piacoknak és izgalmas bikaviadaloknak ad otthont. Szabadidő keretében mindenki a saját tempójában fedezheti fel Franciaország gyöngyszemét. Vacsora és szállás a hajón.

10. nap

Reggel érkezés Genova kikötőjébe. A délelőtti órákban kijelentkezés a hajóról. Félnapos városnézés Genovában helyi idegenvezető kíséretében. Délutáni órákban transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre késő este.

Day Date Port Arrival Departure
Tue 17/10/2017 Genoa, Italy - 17:00
Wed 18/10/2017 Day at sea - -
Thu 19/10/2017 Malaga, Spain 12:00 18:00
Fri 20/10/2017 Casablanca, Morocco 09:00 23:00
Sat 21/10/2017 Day at sea - -
Sun 22/10/2017 Lisbon, Portugal 08:00 16:00
Mon 23/10/2017 Day at sea - -
Tue 24/10/2017 Barcelona, Spain 12:00 19:00
Wed 25/10/2017 Marseille, France 08:00 18:00
Thu 26/10/2017 Genoa, Italy 09:00 -
 

Az MSC Magnifica mesterien ötvözi a „Musica” osztályú hajók pihentető kifinomultságát a „Fantasia” osztályú hajók fényűzésével, melyek az MSC Cruises flottájának zászlóshajói. Az MSC Magnifica minden értelemben a legjobbat nyújtja utasai számára.
A szakmai tudás, az úttörő dizájn és a nagyszerű helyszínek elkényeztetik Önt számos választási lehetősséggel, mint pl.: 5 féle étteremmel, melyek a világ minden részéről kínálnak ételkülönlegességeket, valamint 12 féle tematikus bárral. A kicsik és a nagyok egyaránt imádják a korosztályuknak megfelelően kialakított tematikus helyszíneket és a speciális clubbokat, amelyek segítenek megtörni a jeget az új barátokkal.

A hajó díjnyertes MSC Aurea Spa részlege elhozza az Ön számára a tradicionális Balinese masszázst és a legújabb szépségkezeléseket: szauna, Török fürdő, fitness központ, tengervíz terápia és relaxációs részlegek.

A szabadidős tevékenységek lenyűgöző benyomást keltenek a szabadtéri medence komplexummal, a 4 élmény medencévelszoláriummal és a Magrodome tetős beltéri medencével, melynek segítségével bármikor élvezheti a fürdőzést, és a medence felett elterülő égboltot – időjárástól függetlenül. Egyéb sportolási lehetőségek: teniszmini golfbowlingbilliárd, jól felszerelt edzőtermek és dedikált futógépek.

A bő választéknak köszönhetően, biztos lehet benne, hogy minden pillanatot megélhet. Az estékbe nyúló szórakozás látványos kaszinókkal, panorámás diszkókkal, 4D-s mozival, internet kávézóval, szivarozásra alkalmas helységekkel, 1200 férőhelyes színházzal és élő szórakoztatással a bároknál folytatódik. Csendesebb estéken, nézzen körül a fedélzeten, és igyon egy romantikus italt a csillagok alatt és tekintse meg, ahogy elhaladnak a hullámok. Minden tekintetben az MSC Magnifica megfelel elnevezésének – olyan hajóutat kínál utasai számára, amely ragyogóan emlékezetes!

Ártáblázat

Szolgáltatások
Belső 'Bella' kabin: 295 000 Ft/fő
Külső, ablakos 'Fantastica' kabin: 329 000 Ft/fő
Balkonos 'Bella' kabin: 379 000 Ft/fő
Kikötői és repülőtéri illetékek: 99 000 Ft/fő
Szervizdíj (kötelező): 29 000 Ft/fő
 
Malaga*: 29 000 Ft/fő
Casablanca és Rabat*: 49 000 Ft/fő
Sintra, Lisszabon és Quelez*: 39 000 Ft/fő
Barcelona*: 29 000 Ft/fő
Arles*: 19 000 Ft/fő
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  utazást Budapest - Genova - Budapest útvonalon a leírásban szereplő repülőjárattal, Genovában légkondicionált autóbusszal, elhelyezést a választott kabinkategóriában, magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt, teljes ellátást a hajón (korlátozott italfogyasztással**), valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást.
 • Külön fizetendők:
  kikötői és repülőtéri illetékek, fakultatív programok*, a személyre szabott szolgáltatások díjai.
 • Korlátozott italfogyasztás**:
  víz és kávé fogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitva tartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

  Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!