Mediterrán dallamok - UTOLSÓ KABIN


Katalógus ár: 265 000 Ft/fő-től

Olaszország
GENOVA (GENOA)
Hajó ****
Repülős
Reggeli + ebéd + vacsora
Szállás leírás

Genoa (Italy), Malaga (Spain), Casablanca (Morocco), Lisbon (Portugal), Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy))Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Időpont:
  2018. október 17-26.
 • Időtartam:
  utazással együtt 10 nap / 9 éj
 • Hajó útvonala:
  Genoa (Italy), Malaga (Spain), Casablanca (Morocco), Lisbon (Portugal), Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy)
 • Tervezett menetrend:
  október 17. Budapest 07:00 Bécs 07:45
  október 17. Bécs 08:40 Milánó 10:05
  október 26. Milánó 16:45 München 18:00
  október 26. München 22:15 Budapest 23:25
 • Utazás részletei:
  utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Milánó/Genova – Budapest útvonalon, turista osztályon
 • Elhelyezés:
  9 éj szállás az MSC Preziosa fedélzetén a választott kabintípusban
 • Ellátás:
  teljes ellátás a hajón, korlátozott italfogyasztással**
 • Minimum létszám:
  20 fő (fakultatív programok esetén 10 fő)
  A fakultatív programokat minimum 10 fő jelentkezése és előzetes befizetése esetén kíséri magyar idegenvezető.
 • MSC Preziosa
Ajánlat leírás

1. nap / október 17. / Genova

Elutazás Budapestről a reggeli órákban, menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Milánóba. Érkezést követően transzfer Genova kikötőjébe, bejelentkezés a hajóra. Kabinok elfoglalása majd vacsora és szállás a hajón.

2. nap / október 18. / Tengeren

Ezen a napon az MSC Preziosa magával ragadó világának feltérképezésére adódik lehetőség, miközben a hajó Spanyolország irányába siklik a Földközi-tengeren.

3. nap / október 19. / Malaga

Kikötés a reggeli órákban Pablo Picasso szülővárosában, Malagán, ahol egy csipetnyi andalúz életérzéssel átitatott félnapos fakultatív program várja az utazókat. A Costa del Sol központjában tett látogatás során megismerkedhetnek a Gibralfaro erőddel, mely egy régi világítótorony helyére épült 130 méteres tengerszint feletti magasságban. Az erődítményből rálátni az egész városra, az azúrkék tengerre, a benyúló kikötőre valamint a környező hegyekre. A bikaviadalok színhelyéül szolgáló La Malagueta Aréna és Múzeum felkeresése, mely eme közkedvelt tevékenységnek a rejtelmeibe vezeti be az utazókat. Mit érne egy spanyol kikötési pont vérbeli flamenco show nélkül? Továbbutazás egy helyi táncstúdióba, ahol egy kis harapnivaló mellett nyílik lehetőség a professzionális táncosok bemutatóját élvezni. Vacsora és szállás a hajón.

4. nap / október 20. / Casablanka

Érkezés Marokkóba a reggeli órákban. Az egész napos fakultatív program első pontja Casablanca városának felfedezése, mely az ország legfontosabb kereskedelmi központja. Arculata tükrözi a marokkói és az art deco stílust valamint a XX. századi francia várostervezés sajátosságait. Egyik legfontosabb látnivalója a kiugró hegyfokon álló és szinte az Atlanti-óceánba nyúló II. Hasszán mecset, mely több mint százezer hívő befogadóképességével a világ harmadik legnagyobbja. 210 méter magas minarettel is büszkélkedhet, tetejéről éjszaka lézerfény világít Mekka irányába. Továbbutazás a pezsgő, élettel teli Corniche-on, Casablanca tengerparti sétányán egészen a Habbous negyedig, ahol lehetőség adódik elcsábulni a színes forgatagával hívogató helyi bazárban. Egy helyi étteremben elfogyasztott ízletes ebédet követően elutazás a másfélórás autóútra fekvő Rabatba, ahol az arab és európai történelmi emlékek üdítő ötvözetet alkotnak. Az V. Mohamed Mauzóleum hófehér, zöld cseréptetős épületét a királyi gárda őrzi. Kihagyhatatlan a XII. századra visszanyúló, máig befejezetlen minaret, a Hasszán-torony. A délután folyamán megálló az almohádok uralma alatt épített Kasbah des Oudayas erődnél. Az erőd ékköve a gyönyörű kapu, melyen belépve szűk sikátorok és fehérre meszelt házak sűrűjében kávézók teraszáról tárul páratlan szépségű kilátás az óceánra. Ezt követően a Királyi Palota külső megtekintése, melyet lenyűgöző architektúra jellemez. Az esti órákban visszautazás a kikötőbe, majd vacsora és szállás a hajón.

5. nap / október 21. / Tengeren

Egész napos hajózás a tengeren a mindenütt megtalálható azulejo-val díszített épületek hazájába, Portugáliába.

6. nap / október 22. / Lisszabon

Kikötés a reggeli órákban a portugál fővárosban, Lisszabonban, ahonnan egy egész napot felölelő fakultatív kiránduláson vehetnek részt a csoport tagjai. Már a kirándulás kezdetekor ízelítőt kaphatnak a Lisszabonra jellemző kanyargós, macskaköves utcákból, kockásabroszos éttermekből, a kézzel festett csempékkel díszített épületekből a gyalogos városnézés keretében, mely érinti a Rossio teret és annak környékét. Későbbiekben a Manuelin építészet ékes példáját, a Szent Jeromos kolostort nyílik lehetőség meglátogatni, melyet a XVI. században Vasco de Gama tiszteletére emeltek, India felfedezésének emlékére. Ezt követően a világhírű Pastéis de Belém felkeresésére, ahol a szerzetesek édességét kóstolhatják meg az utasok. Ez a sütemény kizárólag a belémi cukrászdában kapható, receptjét hétpecsétes titokként őrzik. Továbbutazás Sintra hangulatos városába, melyet Lord Byron magának az Édennek nevezett. Sintra méltán szerepel az UNESCO világörökségi listáján, hiszen zöldellő erdők, meredek hegyek, különleges klíma, paloták és neogótikus tornyok jellemzik. Látogatás a Palacio Nacional de Sintra-ban, amely a királyok nyári rezidenciájaként szolgált és az évszázadok alatt tovább bővítették, alakították. Jól megfigyelhetőek rajta a gótikus és a Manuelin építészet jegyei. Belső terei gazdagon díszítettek, itt találhatóak Portugália legrégebbi és legértékesebb csempéi. Rövid szabadidőt követően ízletes ebéd egy helyi étteremben, portugál fogásokkal. Lisszabonba való visszautazás során rövid megálló Cascaisban, mely egy apró halászfaluból nőtte ki magát Portugália egyik legkedveltebb üdülőhelyévé. A XIX-XX. század fordulóján a királyi család töltötte itt vakációját és onnantól kezdve mind a portugál, mind pedig a külföldi vendégek számára keresett nyaraló desztinációvá vált. Délutáni órákban visszaérkezés Lisszabonba, ahol vacsora és szállás a hajón

7. nap / október 23. / Tengeren

A tengeren töltött nap során a feltöltődésé és a hajó nyújtotta fedélzeti programoké a főszerep. A felső kategóriás Aurea Spa-ban számos masszázs- és testkezelés közül választhatnak, bekapcsolódhatnak az animációs programokba és lélekben felkészülhetnek a következő kikötési pont, Barcelona megismerésére.

8. nap / október 24. / Barcelona

A déli órákban érkezés a katalán modernizmus központjaként számon tartott Barcelonába. A félnapos fakultatív program arra hivatott, hogy megismertesse eme építészeti stílust a látogatókkal. A városban fellelhető modernizmus ékes példái a legkiemelkedőbb építészek, Antoni Gaudí, Lluís Doménech i Montaner valamint Josep Puig i Cadafalch keze munkái. A kikötőből indulva a Passeig de Grácian, Barcelona lenyűgöző sugárútján felbukkan Gaudí két fontos alkotása, a Casa Batlló és a Casa Milá. Az UNESCO világörökségi listáján is szereplő, „csontok házának” is nevezett Casa Batllót Gaudí legemblematikusabb alkotásaként tartják számon. A Casa Milá, vagyis a „kőbánya” hűen tükrözi az építészet és a természet összeolvadását. Később Barcelona védjegyének számító Güell Park felkeresése, melyet eredetileg lakóparknak terveztek, végül csak két ház épült fel és az egyikben maga Gaudí élt családjával. A teraszon színes, hosszan hullámzó mozaikkal kirakott padokon élvezhetik az egész városra nyíló panorámát. Érkezés Gaudí máig befejezetlen mesterművéhez, a világ egyik legismertebb bazilikájához, a Sagrada Familiához. A mostani tervek szerint 2026-ra, Gaudí halálának 100. évfordulójára fog elkészülni és 170 méteres magasságával a világ legmagasabb temploma lesz. Látogatás során számos érdekességet tudhatnak meg erről az építészeti csodáról. Vacsora és szállás a hajón.

9. nap. / október 25. / Marseille

Érkezés a reggeli órákban Marseille kikötőjébe. A félnapos fakultatív program a földközi-tengeri kalandok, a jól eső semmittevés és a déli mediterrán vidék jellegzetes világába kalauzolja az utazókat. Aix-en-Provence ideális helyszín a gasztronómia szerelmeseinek, hiszen egymást váltják a színes, illatos piacok, és provence-i különlegességeket kínáló helyi éttermek. A program első állomása az elegancia jegyében épült Saint Saviour katedrális, melyben több építészeti stílus jegyei felfedezhetőek fel, mivel az V. századtól egészen a XVIII. századig építették. A gyalogos városnézés végigvezet Aix-en-Provence-t kettészelő Mirabeau sétányon, melynek egyik oldalán a kanyargós, macskaköves óváros, a másikon pedig a Mazarin negyed található, ahol főként barokk stílusú paloták uralják a városképet. Szabadidő keretében érdemes elveszni a szűk kis utcákban, megkóstolni marcipános calissont, megpihenni a kávézók teraszán vagy megcsodálni a városban mindenhol fellelhető szökőkutakat. Vacsora és szállás a hajón.

10. nap / október 26. / Genova

Reggel érkezés Genova kikötőjébe. A délelőtti órákban kijelentkezés a hajóról. Félnapos városnézés Genovában helyi idegenvezető kíséretében. Délutáni órákban transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre késő este.

Day Date Port Arrival Departure
Wed 17/10/2018 Genoa, Italy - 17:00
Thu 18/10/2018 In the sea - -
Fri 19/10/2018 Malaga, Spain 10:30 17:30
Sat 20/10/2018 Casablanca, Morocco 08:00 23:00
Sun 21/10/2018 In the sea - -
Mon 22/10/2018 Lisbon, Portugal 08:00 16:00
Tue 23/10/2018 In the sea - -
Wed 24/10/2018 Barcelona, Spain 12:00 19:00
Thu 25/10/2018 Marseille, France 08:00 18:00
Fri 26/10/2018 Genoa, Italy 09:00 -
 

MSC Preziosa:

Az MSC Preziosa egy olyan öko-hajó, amely luxus hajóutat kínál a világ minden részére. Élje át az élet örömeit Mediterrán stílusban.

A klasszikus dizájn és a minden részletre kiterjedő szakmai tudás egy valódi olasz „piazza”-t hozott létre, olyan lenyűgőző elemekkel, mint pl.: a Swarovski kristályokkal kirakott lépcső elsöprő látványa és a mágikus, végtelennek tűnő medence.

A hajó díjnyertes MSC Aurea Spa részlege különböző szépség és wellness kezeléseket nyújt a pihenésre vágyóknak. Az MSC Yacht Club külön részlege exkluzív lakosztályokkal, inasszolgáltatással, dedikált szolgáltatásokkal és privát fedélzetekkkel várja vendégeit - mindegyik kiváltságos hozzáférést nyújt a világszínvonalú pihenéshez a fedélzeten – beleértve a kaszinót és a színházat. Fedezze fel az exkluzív szolgáltatásokat az MSC Preziosán, pl.: az ízletes „Eataly slow food” gasztronómiáját, a csak felnőttek részére kialakított napozó fedélzetet spa kezelésekkel és a Tiki bárt kicsik és nagyok részére egyaránt.

Doremi Kastély gyerekek részére fenntartott aqua park vizes játékaitól egészen a Vertigoig, illetve a leghosszabb egyszemélyes vizi csúszdáig a tengeren, amely a legjobb innováció díját kapta 2013-ban a Cruise Internationaltől, minden létesítmény gyerekek és tinédzserek részére fenntartottak.

Galaxis étterem nyitott konyhája ízletes egésznapos étkeztetést biztosít és a panoráma kilátású diszkó pedig késő estéig szórakoztatja vendégeit. Ezeket és még ennél is többet fedezhet fel az MSC Preziosa útvonalain, megélheti a mediterrán stílust és minden pillanatot kiélvezhet a világ legszebb részein utazása során.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Belső 'Bella' kabin: 265 000 Ft/fő
Külső, ablakos 'Bella' kabin: 325 000 Ft/fő
Balkonos 'Fantastica' kabin: 419000 Ft/fő
Kikötői és repülőtéri illetékek: 109 000 Ft/fő
Szervizdíj (kötelező): 33 000 Ft/fő
 
Malaga*: 29 000 Ft/fő
Casablanca és Rabat*: 49 000 Ft/fő
Lisszabon és  Sintra*: 39 000 Ft/fő
Barcelona-Gaudi nyomában*: 29 000 Ft/fő
Aix -en Provence*: 27 000 Ft/fő
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  utazást Budapest - Genova - Budapest útvonalon a leírásban szereplő repülőjárattal, Genovában légkondicionált autóbusszal, félnapos városnézést Genovában, elhelyezést a választott kabinkategóriában, magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt, teljes ellátást a hajón (korlátozott italfogyasztással**), valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, csomaghordást ki- és beszálláskor, baleset- betegség és poggyászbiztosítást
 • Külön fizetendők:
  kikötői és repülőtéri illetékek, fakultatív programok*, a személyre szabott szolgáltatások díjai, útlemondási biztosítás
 • Korlátozott italfogyasztás**:
  víz és kávé fogyasztás az önkiszolgáló éttermek nyitva tartási idejében, gyümölcslevekkel kiegészítve a reggeli alatt.
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  Időpont és csomag kijelölése

  Online Ügyfélszolgálat

  X
  Az Ön neve:
  Beküld