A Karib-térség kincsei


Katalógus ár: 299 €/fő-től

Kuba
Havanna
Hajó ****
Egyéni
Reggeli + ebéd + vacsora
Szállás leírás

MSC Opera


Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Választható indulási időpontok:
  2018. február 3 - 10.
  2018. február 10 - 17.
  2018. február 17 - 24.
  2018. március 3., 10., 17.
 • Utazás időtartama és útvonala:
  8 nap / 7 éjszaka
  Havana (Cuba), Montego Bay (Jamaica), Georgetown (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), Havana (Cuba)
 • Kikötőbe való utazás és visszautazás:
  egyénileg
 • Hajó megnevezése:
  MSC Opera
 • Elhelyezés:
  a választott kabin kategóriában
 • Ellátás:
  teljes ellátás, árban foglalat italok (reggelihez alapitalok, egész nap víz)
Ajánlat leírás

MSC Cruises:

A teljes mértékben olasz tulajdonban lévő hajótársaságot 1987-ben alapították Nápolyban. A hajótársaság mára a világ egyik vezető hajótársasága lett. 13 darab luxushajóból álló flottája 21. századi technikai és biztonsági rendszerrel van felszerelve, a hajókról az olasz elegencia és vendégszeretet sugárzik. A négy legnagyobb tengerjáró hajójuk az MSC Fantasia, Splendida, Preziosa és Divina közel 4000 férőhelyes óceánjárók. A társaság leginkább a Földközi-tengeri utak esetében piacvezető, több mint 20 útvonal közül választhatnak az Utasok, fantasztikus árakon. A mediterrán útvonalak mellett felfedezhetjük, Észak-Európa, a Karib-tenger, Dél – Amerika és az Egyesült Arab Emirátusok régióit is.

MSC Opera:

Még mielőtt az MSC Opera kihajózna, a fedélzetre lépés olyan, mint egy utazás felfedezése. Az új és lenyűgőző elrendezésével és felszereltségével, a hajó most sokkal jobban berendezkedett arra, hogy minden igényt kielégíthessen.

Nagyméretű balkonos kabinok kerültek beépítésre, melyek egy lenyűgözően szép panoráma kilátással kápráztatják el utasait.

Az éttermek nagyobbak, így a büfé területek sokkal szélesebb választékban nyújtanak kulináris élményeket.

Az utasok 319 m²-en élvezhetik a zene és a tánc adta örömöket. Neves partnerek segítségével, mint például a Chicco, a LEGO® és a Namco® , egy mesés játszóterületet hoztunk létre minden korosztályú gyermek részére. Ezek közül az egyik a Spray Park, amelyszámos vizi szórakoztató felszereltséggel rendelkezik. Az MSC Opera számos új lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, melyet az MSC Aurea Spa megnövelt területe nyújt az utasoknak többféle masszázzsal a kínálatában.

Egy új vásárlási részleg, a „WALK TRHOUGH SHOPS”, fogja megnyitni kapuit a 6. fedélzeti szinten.

Mindez csak csekély része annak a választéknak, amit az MSC Opera nyújtani tud. Egy olyan világ várja Önt a fedélzeten, ahol napról-napra és percről-percre új élményekkel gazdagodhat utazása során.

Kikötési helyszínek és időpotok:

Day Port Arrival Departure
Sat Havana, Cuba - 23:59
Sun Havana, Cuba 00:01 23:59
Mon Havana, Cuba 00:01 18:00
Tue Day at sea - -
Wed Montego Bay, Jamaica 08:00 19:00
Thu George Town, Cayman Islands 08:00 15:00
Fri Cozumel, Mexico 10:00 18:30
Sat Havana, Cuba 13:30 -

A kikötők és időpontok előzetes értesítés nélkül változhatnak!

Árak, fizetési feltételek:

Forintban történő fizetés esetén árainkat 1€ = 315 Ft árfolyamon számoljuk.

Ajánlatok érvényessége:

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Érkezés, be- és kiszállás:

A hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik – ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak egy éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Hasznos információk:

A hajóutakon történő részvételhez minden esetben a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél , vagy személyi igazolvány (abban az esetben, ha a hajó csak az Európai Unió országaiban köt ki) szükséges. Egyes hajóutaknál előfordul egy vagy több olyan ország kikötője, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Törökország, Marokkó), ezek esetében mindig szükség van az útlevélre a partraszálláshoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgárok is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.

A Kubába történő belépésnek feltétele a turistakártya, az útlevél, és érvényes baleset,- betegség,- poggyászbiztosítás. A turistakártya 30 napig érvényes a belépést követően, de csak egyszeri belépésre és kilépésre jogosít. A második turistakártya beszerezhető a hajón (akkor kell, amikor a hajó visszaérkezik Kubába). Bármelyik dokumentum hiányából adódó esetleges kellemetlenségekért a Chemol Travel nem vállal felelősséget.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Belső Bella kabin: 299 EUR -tól/fő/kabin
Korlátozott kilátású Bella kabin: 389 EUR -tól/fő/kabin
Balkonos Bella kabin: 629 EUR -tól/fő/kabin
Belső Fantastica kabin: 329 EUR - tól/fő/kabin
Ablakos Fantastica kabin: 449 EUR - tól/fő/kabin
Balkonos Fantastica kabin: 659 EUR - tól/fő/kabin
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  az elhelyezést kétágyas kabinban a választott kabinkategóriában, teljes ellátást (árban foglalt italok: reggelihez alapitalok, egész nap víz), valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, valamint idegen nyelvű asszisztenciát.
 • Külön fizetendők:
  a kikötőbe utazás és visszautazás költségei, kikötői illetékek, a helyszínen fizetendő kötelező borravaló: kb. 10€/fő/éj, fakultatív kirándulások, a személyre szabott szolgáltatások díjai, valamint a választható biztosítások díjai (útlemondási biztosítás, baleset- betegség- és poggyász biztosítás, autós asszisztencia biztosítás).
 • Aurea kabin plusz szolgáltatások*:
  elsőbbségi check in, all inclusive italfogyasztás, választható vacsora időpont külön lefoglalt részen, fürdőköntös és papucs bekészítése, privát napozóterasz használata, spa csomag (felnőtteknek): welcome koktéllal, egy választható masszázzsal, a termál terület korlátlan használata, privát wellness konzultáció.
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

  Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!