Trópusi tájakon


Katalógus ár: 749 €/fő-től

Usa
Miami (FL)
Hajó *****
Egyéni
Reggeli + ebéd + vacsora
Szállás leírás

MSC Seaside


Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Választható indulási időpontok:
  2017. december 30.
  2018. január 13.
  2018. február 10., 24.
  2018. március 24.
 • Utazás időtartama és útvonala:
  8 nap / 7 éjszaka
  Miami (United States), Ocho Rios (Jamaica), Georgetown (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), Nassau (Bahamas), Miami (United States)
 • Kikötőbe való utazás és visszautazás:
  egyénileg
 • Hajó megnevezése:
  MSC Seaside
 • Elhelyezés:
  a választott kabin kategóriában
 • Ellátás:
  teljes ellátás, árban foglalat italok (reggelihez alapitalok, egész nap víz)
Ajánlat leírás

MSC Cruises:

A teljes mértékben olasz tulajdonban lévő hajótársaságot 1987-ben alapították Nápolyban. A hajótársaság mára a világ egyik vezető hajótársasága lett. 13 darab luxushajóból álló flottája 21. századi technikai és biztonsági rendszerrel van felszerelve, a hajókról az olasz elegencia és vendégszeretet sugárzik. A négy legnagyobb tengerjáró hajójuk az MSC Fantasia, Splendida, Preziosa és Divina közel 4000 férőhelyes óceánjárók. A társaság leginkább a Földközi-tengeri utak esetében piacvezető, több mint 20 útvonal közül választhatnak az Utasok, fantasztikus árakon. A mediterrán útvonalak mellett felfedezhetjük, Észak-Európa, a Karib-tenger, Dél-Amerika és az Egyesült Arab Emirátusok régióit is.

MSC Seaside:

Az  MSC Seaside forradalmian új építészeti és a legkorszerűbb technológiai újításokkal halad a hajózás új generációja felé.Az MSC Cruises legelső olyan hajója, amely az Egyesült Államokban lesz felavatva, és 2017 decemberétől kezdődően egész évben karibi útvonalon fog hajózni Miami kikitőjéből. Az MSC Seaside egyedülálló hajózási élményt jelent, ahol folyamatos összeköttetésben lehet a tengerrel, kapcsolódó belső és külső közösségi terekkel. Egy különleges sétány öleli körbe a 323 m hosszú hajót, vásárlási, étkezési és napozási lehetőségeket kínálva az utasoknak. A hajó hátulján található panorámalift lélegzetelállító kiállítást nyújt. Ezenfelül, az MSC Seaside kínálja az egyik legnagyobb és leginteraktívabb tengeri Aquaparkot. Az első hajó lesz, amely slide boarding jellegű technológiával szórakoztatja majd a csúszdázni vágyókat kombinálva a csúszdázást és az interaktív játékokat.  Ez az élvonalbeli vízi park technológia  minden korosztály számára páratlan szórakózási lehetőséget nyújt.

Kikötési helyszínek és időpotok:

Day Port Arrival Departure
Sat Miami, United States - 19:00
Sun Day at sea - -
Mon Ocho Rios, Jamaica 09:00 17:00
Tue George Town, Cayman Islands 08:00 16:00
Wed Cozumel, Mexico 10:00 18:00
Thu Day at sea - -
Fri Nassau, Bahamas 10:00 18:00
Sat Miami, United States 07:00 -


A kikötők és időpontok előzetes értesítés nélkül változhatnak!

Árak, fizetési feltételek:

Forintban történő fizetés esetén árainkat 1€ = 315 Ft árfolyamon számoljuk.

Ajánlatok érvényessége:

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Érkezés, be- és kiszállás:

A hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik - ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak egy éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Hasznos információk:

A hajóutakon történő részvételhez minden esetben a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél , vagy személyi igazolvány (abban az esetben, ha a hajó csak az Európai Unió országaiban köt ki) szükséges. Egyes hajóutaknál előfordul egy vagy több olyan ország kikötője, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Törökország, Marokkó), ezek esetében mindig szükség van az útlevélre a partraszálláshoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgárok is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Belső Bella kabin: 699 EUR -tól/fő/kabin
Ablakos Bella kabin: 899 EUR -tól/fő/kabin
Balkonos Bella kabin: 1 099 EUR -tól/fő/kabin
Belső Fantastica kabin: 749 EUR - tól/fő/kabin
Ablakos Fantastica kabin: 949 EUR - tól/fő/kabin
Balkonos Fantastica kabin: 1 179 EUR - tól/fő/kabin
Belső Wellness kabin: 909 EUR - tól/fő/kabin
Ablakos Wellness kabin: 1 089 EUR - tól/fő/kabin
Balkonos Wellness kabin: 1 229 EUR - tól/fő/kabin
Aurea balkonos kabin: 1 359 EUR - tól/fő/kabin
Aurea lakosztály: 1 549 EUR - tól/fő/kabin
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  az elhelyezést kétágyas kabinban a választott kabinkategóriában, teljes ellátást (árban foglalt italok: reggelihez alapitalok, egész nap víz), valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, valamint idegen nyelvű asszisztenciát.
 • Külön fizetendők:
  a kikötőbe utazás és visszautazás költségei, kikötői illetékek, a helyszínen fizetendő kötelező borravaló: kb. 10€/fő/éj, fakultatív kirándulások, a személyre szabott szolgáltatások díjai, valamint a választható biztosítások díjai (útlemondási biztosítás, baleset- betegség- és poggyász biztosítás, autós asszisztencia biztosítás).
 • Aurea kabin plusz szolgáltatások*:
  elsőbbségi check in, all inclusive italfogyasztás, választható vacsora időpont külön lefoglalt részen, fürdőköntös és papucs bekészítése, privát napozóterasz használata, spa csomag (felnőtteknek): welcome koktéllal, egy választható masszázzsal, a termál terület korlátlan használata, privát wellness konzultáció.
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

  Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!