Földközi-tengeri hajóút


Katalógus ár: 379 €/fő-től

Olaszország
GENOVA (GENOA)
Hajó *****
Egyéni
Reggeli + ebéd + vacsora
Szállás leírás

MSC Seaview


Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Választható indulási időpontok:
  2018. június 10., 17., 23.
  2018. július 1., 8., 15., 22., 29.
  2018. augusztus 5., 12., 19., 26.
  2018. szeptember 2., 9., 16., 23., 30.
  2018. október 7., 14., 21., 28.
  2018. november 4., 11. 
 • Utazás időtartama és útvonala:
  8 nap / 7 éjszaka
  Genoa (Italy), Naples (Italy), Messina (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy)
 • Kikötőbe való utazás és visszautazás:
  egyénileg
 • Hajó megnevezése:
  MSC Seaview
 • Elhelyezés:
  a választott kabin kategóriában
 • Ellátás:
  teljes ellátás, árban foglalat italok (reggelihez alapitalok, egész nap víz)
Ajánlat leírás

MSC Cruises:

A teljes mértékben olasz tulajdonban lévő hajótársaságot 1987-ben alapították Nápolyban. A hajótársaság mára a világ egyik vezető hajótársasága lett. 13 darab luxushajóból álló flottája 21. századi technikai és biztonsági rendszerrel van felszerelve, a hajókról az olasz elegencia és vendégszeretet sugárzik. A négy legnagyobb tengerjáró hajójuk az MSC Fantasia, Splendida, Preziosa és Divina közel 4000 férőhelyes óceánjárók. A társaság leginkább a Földközi-tengeri utak esetében piacvezető, több mint 20 útvonal közül választhatnak az Utasok, fantasztikus árakon. A mediterrán útvonalak mellett felfedezhetjük, Észak-Európa, a Karib-tenger, Dél – Amerika és az Egyesült Arab Emirátusok régióit is.

MSC Seaview:

Vízparti sétány, ahol mindig élvezheti a napsütést.

Az MSC Seaview a Seaside osztály második hajója. A 323 m hosszú hajó maximum kapacitása 5429 fő lesz.

Az MSC Seaview közelebb fogja hozni a tengert az utasokhoz speciális dizájn elemeivel, melyek a legtöbbet hozzák ki a meleg időjárásból. Az utasok a külső fedélzeten a mediterrán napsütésben, a tenger páratlan látványa mellett fogyaszthatják el ételeiket, italaikat vagy relaxálhatnak.

Megnövelt számú balkonos kabinok, páratlan kilátás és közösségi terek fogják jellemezni az új hajót, melyben minden egyes elemet úgy terveztek, hogy azok a legtöbbet hozzák ki a tengerből és a napsütésből.

Egy különleges üvegkorlátú sétány öleli körbe a hajót, vásárlási, étkezési és napozási lehetőségeket kínálva az utasoknak.

Az MSC Seaview felavatását követően egész nyáron a Nyugat-mediterrán térségben fog hajózni.

Kikötési helyszínek és időpotok:

Day Port Arrival Departure
Sun Genoa, Italy - 17:00
Mon Naples, Italy 13:00 19:30
Tue Messina, Italy 08:00 18:00
Wed Valletta, Malta 08:00 18:00
Thu Day at sea - -
Fri Barcelona, Spain 09:00 18:00
Sat Marseille, France 09:00 17:00
Sun Genoa, Italy 08:00 -


A kikötők és időpontok előzetes értesítés nélkül változhatnak!

Árak, fizetési feltételek:

Forintban történő fizetés esetén árainkat 1€ = 315 Ft árfolyamon számoljuk.

Ajánlatok érvényessége:

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Érkezés, be- és kiszállás:

A hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik – ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak egy éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Hasznos információk:

A hajóutakon történő részvételhez minden esetben a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél , vagy személyi igazolvány (abban az esetben, ha a hajó csak az Európai Unió országaiban köt ki) szükséges. Egyes hajóutaknál előfordul egy vagy több olyan ország kikötője, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Törökország, Marokkó), ezek esetében mindig szükség van az útlevélre a partraszálláshoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgárok is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Belső Bella kabin: 579 EUR -tól/fő/kabin
Ablakos Bella kabin: 729 EUR -tól/fő/kabin
Balkonos Bella kabin: 879 EUR -tól/fő/kabin
Belső Fantastica kabin: 679 EUR - tól/fő/kabin
Ablakos Fantastica kabin: 859 EUR - tól/fő/kabin
Balkonos Fantastica kabin: 1 009 EUR - tól/fő/kabin
Belső Wellness kabin: 899 EUR - tól/fő/kabin
Ablakos Wellness kabin: 1 079 EUR - tól/fő/kabin
Balkonos Wellness kabin: 1 229 EUR - tól/fő/kabin
Balkonos Aurea kabin: 1 409 EUR - tól/fő/kabin
Aurea lakosztály: 1 559 EUR - tól/fő/
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  az elhelyezést kétágyas kabinban a választott kabinkategóriában, teljes ellátást (árban foglalt italok: reggelihez alapitalok, egész nap víz), valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, valamint idegen nyelvű asszisztenciát.
 • Külön fizetendők:
  a kikötőbe utazás és visszautazás költségei, kikötői illetékek, a helyszínen fizetendő kötelező borravaló: kb. 10€/fő/éj, fakultatív kirándulások, a személyre szabott szolgáltatások díjai, valamint a választható biztosítások díjai (útlemondási biztosítás, baleset- betegség- és poggyász biztosítás, autós asszisztencia biztosítás).
 • Aurea kabin plusz szolgáltatások*:
  elsőbbségi check in, all inclusive italfogyasztás, választható vacsora időpont külön lefoglalt részen, fürdőköntös és papucs bekészítése, privát napozóterasz használata, spa csomag (felnőtteknek): welcome koktéllal, egy választható masszázzsal, a termál terület korlátlan használata, privát wellness konzultáció.
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

  Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!