Peking Ázsia metropolisza


Katalógus ár: 116 000 Ft/fő-től

Kína
Peking
Hotel ***+
Repülős
Csak reggeli
Szállás leírás

Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Indulási időpont:
  2017. november 3 - 8.
 • Utazás időtartama és útvonala:
  utazással együtt 6 nap / 4 éjszaka
  4 éj Peking
 • Utazás:
  Budapest - Peking - Budapest között közvetlen repülőjárattal, a körutazás alatt légkondícionált autóbusszal
 • Elhelyezés:
  középkategóriájú szállodában, kétágyas szobákban
 • Ellátás:
  reggeli, felár ellenében félpanzió (többfogásos kínai ebéd)
 • Minimum létszám:
  15 fő
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető
Ajánlat leírás

Peking majd 20 millió lakosságával a világ legnépesebb városa, együttese a modern metropolisznak és az ősi kultúrák  fővárosának. Az egykori uralkodók palotáihoz csodás keretet ad a 21. századi Peking  zöld és virágos parkjaival, csillogó felhőkarcolóival és minden luxust kínáló üzleteivel. Az időben is gazdaságos program bármely további úticéllal kombinálható, illetve hosszabbítható pld. Hainan sziget üdüléssel. Kérje ajánlatunkat!

1. nap

Elutazás Pekingbe a menetrend szerint.

2. nap

Megérkezés Pekingbe, transzfer a szállodába. Útközben panorámás városnézés a kínai fővárosban. Délután szabad program vagy gyalogos ismerkedés a várossal magyar idegenvezetővel. Este fakultatív Pekingi kacsavacsora.

3. nap

Reggeli után egésznapos kirándulás a Nagy Falhoz, a Ming-sírok és a Szellemek Útja megtekintése. Elutazás a Yu Ying hágóhoz, ahol a Nagy Fal legközelebbi látogatható része található. A helyőrség helyreállított házainak megtekintése és séta a Nagy Falon, melynek építését az i.e. 3. században kezdték el, és a becslések szerint 7000 km hosszúságú. Ezt követi a Ming-sírok látogatása. A hatalmas császári sírkert a feng shui szabályai szerint  épült meg, 40 négyzetkilométeres területet ölel magában és megközelítése csak a Szellemek Útján lehetséges, melyet mitikus figurák hatalmas szobrai öveznek. Szállás Pekingben.

4. nap

Reggeli, majd látogatás a Tienanmen térre (Mennyei Béke tere), melyet a Világ legnagyobb tereként tartanak számon. Látnivalók (kívülről): Mao Ce Tung Mauzóleuma, a Népi Gyűlés Háza, Pekingi Nemzeti Múzeum, Népi Hősök Emlékműve. Következő állomás a Tiltott Város, mely  majd ötszáz éven keresztül szolgált a császárok lakóhelyeként. A Kínában megszokott grandiózus méretek, 980 épület és több ezer szoba jellemzi a hatalom és irányítás egykori központját, mely a hagyományos kínai építészet remekműve. A nap végén az Ég Temploma megtekintése, melynek központi épülete 38 méter magasan nyúlik az égbe. Szállás Pekingben.

5. nap

Reggeli, majd szabad program, lehetőség vásárlásra és Peking egyéni felfedezésére. A város remek metróhálózattal rendelkezik, és könnyen el lehet igazodni. Fakultatív programlehetőség: Láma-templom (tibeti buddhista monostor, ma is működik), majd utazás a Nyári Palotához, ahol a császári kert, a hosszú folyosó és a márvány hajó megtekintése. A program végén látogatás a 2008-as olimpiai játékok színhelyére, a „Madárfészek” stadion megtekintése. Szállás Pekingben.

6. nap

Korai reggeli, majd transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre. Megérkezés a menetrend szerint.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Részvételi díj: 119 000 Ft
Repülőtéri illetékek és díjak: 145 000 Ft
Vízumdíj: 25 000 Ft
Belépők díja (kötelező): 15 000 Ft
Félpanziós felár*: 12 000 Ft
 
Láma templon, Nyári Palota, Olimpiai stadion*: 12 000 Ft
Pekingi kacsavacsora*: 9 000 Ft
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  utazást a leírásban szereplő repülőjáratokkal, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal, 4 éjszaka szállást reggelivel, a megadott programokat, a magyar nyelvű idegenvezetést Budapestről az út teljes időtartama alatt, baleset- betegség- és poggyász biztosítást, útlemondási biztosítást.
 • Külön fizetendő:
  repülőtéri illetékek és díjak, fakultatív programok*, felárak*, vízumdíj, belépődíjak, helyi borravaló.
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  Időpont és csomag kijelölése