Peking, Zhangjiajie, Sanghaj Az Avatar világ a valóságban


Katalógus ár: 379 000 Ft/fő-től

Kína
Peking
Hotel
Repülős
Csak reggeli
Szállás leírás

Peking • Zhangjiajie • Avatárok hegysége • Sanghaj


Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Időpont:
  2019. április 7-15.
 • Időtartam:
  utazással együtt 9 nap / 7 éj
 • Utazás útvonala:
  3 éj Peking, 2 éj Zhangjiajie, 2 éj Sanghaj
 • Utazás részletei:
  Budapest-Peking és Sanghaj-Budapest útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással, valamint belső repülőjárattal Peking-Zhangjiajie és Zhangjiajie-Sanghaj között, a körutazás során autóbusszal
 • Tervezett menetrend:
  április 7. Budapest 21:10 Peking 13:05
  április 15. Sanghaj 07:55 Peking 10:10
  április 15. Peking 13:05 Budapest 19:40
 • Elhelyezés:
  a megadott szállodákban (helyi 4*) vagy hasonló kategóriában, kétágyas szobában
 • Peking, Beijing Yitel Tiantan**** vagy hasonló
  Zhangjiajie, Zhangjiajie Wulingxintiandi Choice**** vagy hasonló
  Sanghaj, Shanghai Zhong Xiang**** vagy hasonlóEllátás:
  reggeli, felár ellenében félpanzió (ebéd)
 • Minimum létszám:
  15 fő (fakultatív programok esetén 15 fő)
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető
Ajánlat leírás

A csoportos körutazást magyar idegenvezetővel a kínai megapoliszokba és varázslatos „Avatar” hegyekhez Hunan tartományba. Kényelmes utazás, egyedi látnivalók a magyar idegenvezető kalauzolásával.

1. nap


Elutazás közvetlen repülőjárattal Pekingbe, Kína fővárosába

2. nap


Megérkezés Pekingbe. Peking a világ legnépesebb államának fővárosa, a Négy Ősi Kínai Főváros egyike. Érdekesen keveredik benne az ezeréves ősi kínai kultúra (az ie. 1000 évből is találhatók maradványok a városban), a Ming- és Csing-dinasztia idejéből származó csodálatos templomok, a közel 70 éves maoista-kommunista rendszer lenyomata és az ultramodern épületek látványa. Érkezés után látogatás a Tian Tan Templomban és egy gyöngy üzemben.
Szállás Pekingben.

3. nap


Utazás a Yu Yong-hágóhoz, a Kínai Nagy Fal Pekinghez legközelebb található, látogatható részéhez. A helyőrség helyreállított házainak megtekintése és séta a Nagy Falon. A Nagy Fal az i.e. 3. század és i.sz. 17. század eleje között Kína északi határán épített erődítményrendszerek összessége, amelynek célja az volt, hogy a földművelő Kínát megvédje az északi nomád törzsek (nagy részben a hunok) támadásaitól. Becslések szerint kb. 7000 km hosszú, és különböző korokban épült erődítményekből áll. Délután a Ming-császárok temetkezési helyének meglátogatása. A 40 km2-es sírkert 13 Ming császár végső nyughelye. A sírkert helyszínét a feng shui szerint kedvező fekvése alapján választották ki. A három oldalról zárt völgyet csak dél felől lehet megközelíteni, az északi széllel érkező gonosz szellemeknek hegylánc állja útját. Séta a Szellemek Útján, melyet szobrok öveznek: hivatalnokok, katonák, állatos és mitikus szörnyek. A csoport magyar idegenvezetője és a helyi idegenvezető nagyszerű előadásában élvezhető ez a nap.
Szállás Pekingban.

4. nap


Reggeli után látogatás a világ legnagyobb terére, a Tienanmen térre -Mennyei Béke Tere. Fő látnivalók: Mao Ce-tung Mauzóleuma, Népi Gyűlés Háza, Pekingi Nemzeti Múzeum, Népi Hősök Emlékműve. . Délután kirándulás a Nyári Palotához: a császári kert, a „hosszú folyosó” a Kumming-tó mellett, valamint a „Márványhajó” megtekintése. Látogatás a 2008-as olimpia színhelyére, a „Madárfészek” megtekintése.
Este fakultatív program*: pekingi kacsavacsora. Szállás Pekingben.

5. nap


Reggeli után transzfer a repülőtérre, elutazás helyi repülőjárattal a titokzatos hegyvidék fővárosába, Zhangjiajieba. Megérkezés után séta a magyar idegenvezető kíséretében és szállás.

6. nap


Reggeli után kezdődik a csodák napja: látogatás a Tianzi hegység természetvédelmi területre, felutazás kötélpályás felvonóval. Tianzi hegység Természetvédelmi Terület több mint 3000 kőoszloppal az Avatar film alkotóit is megihlette, és az egyik 1 km magas hegyoszlopot át is nevezték Avatar Hallelujah hegynek. Sziklás hegycsúcsok misztikus ködbe burkolózva, szurdokok és vízesések, természetes hidak és megannyi csoda látható a parkban. Tipikusan itt élő növény és állatfajok között az egyik legkülönlegesebb a kínai óriás szalamandra a maga majd 2 méteres hosszával. Yuanjiaje – a park északi része, és a Tíz Mérföld természeti galéria megtekintése kisvasúttal a Suoxi völgyben .
Szállás Zhangjiajieban.

7. nap


Reggeli után a park további nevezetes útvonalainak megtekintése: „Sárga Kő falu”, melyet mini tündérvilágnak is becéznek, majd az „Arany Ostor” völgy a következő természeti látványosság, séta a kristálytiszta vizű patakok mellett. Fakultatív programlehetőség*: adrenalin emelő séta az üveghídon, mely 430 méter hosszú és 300 méterrel van a völgy felett, ez a Zhangjiajie Grand Canyon Skywalk! Késő délután transzfer a repülőtérre, elutazás Sanghajba, megérkezés után transzfer a szállodába és szállás Sanghajban.

8. nap


Reggeli, majd városnézés Shanghajban magyar nyelvű idegenvezetéssel: Jade Buddha Templom, séta az óvárosban, a Yu Yuan kertek – Dél-Kína egyik legszebb kertjeinek meglátogatása, majd felutazás a Jinmai Towers 88-ik emeletére, ahonnan egészen fantasztikus látkép nyílik a városra. Estére tervezhető egy kellemes séta vagy vásárlás a Tianzifang művészeti és bevásárló negyedben (fakulktatív), vagy a szórakozni vágyók a francia negyed bárjaiban pihenhetik ki az utazás fáradalmait (fakultatív). Szállás Shanghaiban.

9. nap


Reggeli, transzfer a repülőtérre a menetrendnek megfelelően és visszautazás Pekingen keresztül Budapestre.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Akciós részvételi díj**: 379 000 Ft/fő
Egyágyas felár 85 000 Ft/fő
Repülőtéri illetékek és díjak: 139 000 Ft/fő
Belépők (kötelező): 34 000 Ft/fő
Vízumdíj: 25 000 Ft/fő
Félpanziós felár: 26 000 Ft/fő
 
Pekingi kacsavacsora*: 9 000 Ft/fő
Avatár üveghíd*: 19 000 Ft/fő
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  utazást a megadott útvonalakon menetrendszerinti repülőjáratokkal és autóbusszal, 7 éjszaka szállást reggelivel, transzfereket a megadott útvonalon, a leírt programokat és városnézéseket, utas-, poggyász-, baleset- és útlemondási biztosítást

 • Külön fizetendők:
  vízumdíj, repülőtéri illeték, belépők (kötelező), félpanziós felár, fakultatív programok*

 • Akciós részvételi díj**:
  Az akciós részvételi díj indulás előtt legalább 3 hónappal történő előleg befizetésével érvényes!

 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  Időpont és csomag kijelölése

  Online Ügyfélszolgálat

  X
  Az Ön neve:
  Beküld