Londontól Firenzéig


Katalógus ár: 460 000Ft/fő-től

Egyesült Királyság
Southampton
Hajó *****
Egyéni
Reggeli + ebéd + vacsora
Szállás leírás

Sapphire Princess


Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Választható indulási időpontok:
  2018. szeptember 22.
 • Utazás időtartama és útvonala:
   15 nap/14 éjLondon (Southampton), England |Vigo, Spain (for Santiago de Compostela) |Florence/Pisa (Livorno), Italy |Toulon/Provence (La Seyne), France | Barcelona, Spain |Ceuta (Spanish Morocco), Spain | Lisbon, Portugal |London (Southampton), England
 • Kikötőbe való utazás és visszautazás:
  egyénileg
 • Hajó megnevezése:
  Sapphire Princess
 • Elhelyezés:
  a választott kabin kategóriában
 • Ellátás:
  teljes ellátás, árban foglalat italok (reggelihez alapitalok, egész nap víz)
Ajánlat leírás

Princess Cruises:

Az 1965-ben alapított cég, mára a világ egyik vezető hajótársasága lett. Alapítása óta az elegancia és a minőség a jellemzője. Az 5*-os hajótársaság hajói a világ minden táján közlekednek. A hajózni vágyók több, mint 100 útvonal közül választhatnak, Ausztráliától egészen a Csendes-óceán déli részéig. A Princess hajókon számos kényelmi szolgáltatás közül választhatnak az Utasok, a Wellness & Spa szolgáltatásoktól a sportolási lehetőségekig.

Kikötési helyszínek és időpotok:
Date Port Arrive Depart
Szo, szept. 22 London (Southampton), England -- 04:00 pm
V, szept. 23 At Sea -- --
H, szept. 24 Vigo, Spain (for Santiago de Compostela) 12:00 pm 08:00 pm
K, szept. 25 At Sea -- --
Sze, szept. 26 At Sea -- --
Cs, szept. 27 At Sea -- --
P, szept. 28 Florence/Pisa (Livorno), Italy 07:00 am 07:00 pm
Szo, szept. 29 Toulon/Provence (La Seyne), France 08:00 am 06:00 pm
V, szept. 30 Barcelona, Spain 08:00 am 10:00 pm
H, okt. 1 At Sea -- --
K, okt. 2 Ceuta (Spanish Morocco), Spain 07:00 am 04:00 pm
Sze, okt. 3 Lisbon, Portugal 10:00 am 10:00 pm
Cs, okt. 4 At Sea -- --
P, okt. 5 At Sea -- --
Szo, okt. 6 London (Southampton), England 07:00 am --

A kikötők és időpontok előzetes értesítés nélkül változhatnak!

Ajánlatok érvényessége:

A kalkulátorban feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, az aktuálisan elérhető árakról és kabintípusokról érdeklődjön az egyéni kérés menüpontban vagy keresse irodánkat elérhetőségeink egyikén.

Érkezés, be- és kiszállás:

A hajóút indulásának napján a beszállás a hajó indulása előtt 3-8 órával kezdődik – ez azonban útvonalanként változhat. A hajótársaságok általában a hajóindulás előtt legkésőbb 2 órával engedélyezik a beszállást. Az indulási és beszállási időpontok szerepelnek a hajótársaságok részvételi jegyein. Ennél későbbi érkezés esetén a hajótársaságok fenntartják a foglalás 100% bánatpénz felszámolásával történő törlésének a jogát. Javasoljuk, hogy olyan esetekben, amikor az indulási kikötőbe érkezés csak röviddel a hajóút meghirdetett indulása előtt lenne lehetséges, mindenképpen gondoskodjanak egy éjszakai szállásról a kikötő városában, vagy ahhoz közel.

Hasznos információk:

A hajóutakon történő részvételhez minden esetben a hazaérkezéstől számított legalább 6 hónapig érvényes útlevél , vagy személyi igazolvány (abban az esetben, ha a hajó csak az Európai Unió országaiban köt ki) szükséges. Egyes hajóutaknál előfordul egy vagy több olyan ország kikötője, amely nem az Unió tagja (pl. Tunézia, Törökország, Marokkó), ezek esetében mindig szükség van az útlevélre a partraszálláshoz. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a személyazonosító igazolvánnyal nem rendelkező kiskorú magyar állampolgárok is csak önálló, érvényes útlevél birtokában utazhatnak külföldre.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Belső kabin: 1 559 USD -tól/fő/kabin
Ablakos kabin: 2 159 USD -tól/fő/kabin
Balkonos kabin: 2 799 USD -tól/fő/kabin
Mini Suite: 3 349 USD -tól/fő/kabin
Suite: Betelt
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  az elhelyezést kétágyas kabinban a választott kabinkategóriában, teljes ellátást (árban foglalt italok: reggelihez alapitalok, egész nap víz), valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, a közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, a csomaghordást ki- és beszálláskor, valamint idegen nyelvű asszisztenciát.
 • Külön fizetendők:
  a kikötőbe utazás és visszautazás költségei, kikötői illetékek, a helyszínen fizetendő kötelező borravaló, fakultatív kirándulások, a személyre szabott szolgáltatások díjai, valamint a választható biztosítások díjai (útlemondási biztosítás, baleset- betegség- és poggyász biztosítás, autós asszisztencia biztosítás).
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

  Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!