Sydney és Új-Zéland (csoportos hajóút)


Katalógus ár: 1 470 960 Ft/fő-től

Ausztrália
SYDNEY
Hajó *****
Busz
Reggeli + ebéd + vacsora
Szállás leírás

Sydney (Ausztrália) - tengeren (2 nap) - hajózás: Milford Sound, Doubtful Sound, Dusky Sound (Új-Zéland) - Dunedin (Új-Zéland) - Wellington (Új-Zéland) - Picton (Új-Zéland) - tengeren (2 nap) - Sydney (Ausztrália)Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Indulási időpont:
  2018. január 6 - 20.
 • Utazás időtartama és útvonala:
  utazással együtt 15 nap / 12 éjszaka
  Sydney (Ausztrália) - tengeren (2 nap) - hajózás: Milford Sound, Doubtful Sound, Dusky Sound (Új-Zéland) - Dunedin (Új-Zéland) - Wellington (Új-Zéland) - Picton (Új-Zéland) - tengeren (2 nap) - Sydney (Ausztrália)
 • Utazás:
  Budapest - Sydney - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással
 • Elhelyezés:
  választott kabintípusban / Ovation of the Seas, Sydney-ben középkategóriájú szállodában
 • Ellátás:
  teljes ellátás (korlátozott italfogyasztással), Sydney-ben reggeli
 • Minimum létszám:
  14 fő (fakultatív kirándulásoknál 10 fő)
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető
Ajánlat leírás

1. nap

Elutazás Budapestről, qatari átszállással, Sydney-be.

2. nap

Megérkezés az esti órákban, transzfer a szállodába, szobák elfoglalása.

3. nap

Szabadidő. Délután fakultatív program: Sydney Tower és kikötői hajózás. Elsétálunk a kikötőbe, és az 1 órás hajózás során megtekintjük Sydney számos nevezetességét az öbölből, majd továbbsétálunk a toronyhoz, felmegyünk a körkilátóba, ahonnan madártávlatból nézzük meg Sydney-t ,és akár a Kék hegységig is elláthatunk, majd 4D moziban ’bejárjuk’ Sydney látnivalóit. Részvételi díj: 71.- EUR/fő (23 000.- Ft/fő).

4. nap

Szabadidő. Fakultatív program: egész napos városnézés autóbusszal, idegenvezetővel. Ellátogatunk a híres Sydney Operaházhoz, a Harbour Bridge-hez, a
Mrs Macquarie’s Chair kilátóhoz, a Botanikus Kertbe, a Woolloomooloo negyedbe, a Watsons-öbölben a The Gap sziklához, a Bondi Beachre és felfedezzük a legtrendibb bevásárló utcákat, a kávézókkal, éttermekkel teli Paddington és Darlinghurst negyedeket. Részvételi díj: 104.-EUR/fő (33 700.- Ft/fő).

5. nap

Transzfer a kikötőbe, beszállás a hajóra, elhelyezkedés.

6. nap

Hajózás a tengeren. Pihenjen a medence mellett vagy próbáljon ki a hajó számos szórakozási, sportolási lehetősége közül minél többet!

7. nap

Hajózás a Tasman-tengeren.

8. nap

Fjordok világa. Ezen a napon lélegzetelállító fjordok között hajózunk: a Milford Sound egy jégkorszaki gleccserrendszer maradványa, melyet meredek sziklafalak, hegyek szegélyeznek, magasságuk mindkét oldalon 1200 méter körül van. A fjordba több kisebb és két nagyobb, állandó vízesés ömlik be: a Bowen és a Stirling. A Doubtful Sound a fjordvidék legnagyobb fjordja, palackorrú delfinek, új-zélandi medvefókák, a fjordlandi pingvinek élőhelye. A Dusky Sound látványával búcsúzunk a fjordoktól.

9. nap

Dunedin. Szabadidő. Fakultatív program: Speight’s Sörfőzde és Dunedin panoráma városnézés. A Botanikus Kertben tett séta után megnézzük a híres Pályaudvart, elmegyünk a világ legmeredekebb utcájához, a Baldwin Streethez, érintjük az Otago Egyetemet, a Dunedin Bírósági épületet, az Első Templomot, a villákkal övezett Royal Terrace-t, majd a sörfőzdében megkóstoljuk a Pride of the South sört, amelyet már 1876 óta főznek. Részvételi díj: 74.- EUR/fő (24 000.- Ft/fő).

10. nap

Wellington. Szabadidő Wellingtonban. Fakultatív program: Zealandia ’Ökoszentély’ A Zealandiában kezdjük a túrát, amely egy természetes élőhely az őshonos madarak, hüllők, rovarok számára, és ahol Új-Zéland növényvilágát is megismerhetjük, majd siklón felmegyünk a város üzleti negyedéből a kávézókkal, éttermekkel, kézműves  boltokkal teli Kelburn negyedbe. Részvételi díj: 124.- EUR/fő (40 200.- Ft/fő).

11. nap

Picton. Szabadidő Pictonban. Fakultatív program: A Marlborough Sounds vadvilága. A kétórás túrán hajózunk az öböl-rendszerben, megismerjük élővilágát, találkozhatunk medve-fókával, palackorrú és hector delfinnel, majd a Cook kapitány által is kedvelt Hajó-öbölben partra szállunk és kirándulunk a buja őshonos erdőben. Részvételi díj: 93.- EUR/fő (30 100.- Ft/fő).

12. nap

Tengeren.

13. nap

Tengeren.

14. nap

Kék-hegység. Megérkezünk Sydney-be, kiszállunk a hajóról és kirándulunk a Kék-hegységbe. Első állomásunk a Featherdale Wildlife Park lesz, ahol megismerkedhetünk Ausztrália jellegzetes állataival, láthatunk koalát, wombatot, emut, krokodilt, és akár kengurut is etethetünk. Továbbutazunk a Kék-hegyek felé. Az Echo Pointról elénk tárul a híres Három Nővér sziklacsoport és a hegység eukaliptusz fákkal borított vonulata. A hegység különleges színe az erdőből finoman párolgó eukaliptusz olajnak köszönhető. Ebéd után a világ legmeredekebb hegyi vasútján utazva felfedezzük az esőerdőt, az üvegpadlójú
Scenic Skyway-ről körbepillantva a Katoomba-vízesés, Solitary-hegy, a Három Nővér sziklák és a Jamison-völgy lélegzetelállító látványában lesz részünk. Az egész napos túra után transzfer a repülőtérre, ahonnan a késő esti órákban elindulunk Budapestre.

15. nap

Hazaérkezés. Kora reggeli qatari átszállás után délelőtt megérkezünk Budapestre.

2018.01.10 SYDNEY - AUSTRALIA 18:30 Beszállás
2018.01.11 HAJÓZÁS Hajózás
2018.01.12 HAJÓZÁS Hajózás
2018.01.13 MILFORD SOUND - NEW ZEALAND 08:00 09:00 Hajózás
2018.01.13 DOUBTFUL SOUND 13:00 14:00 Hajózás
2018.01.13 DUSKY SOUND 16:00 17:00 Hajózás
2018.01.14 DUNEDIN - NEW ZEALAND 07:30 18:00 Kikötés
2018.01.15 WELLINGTON - NEW ZEALAND 13:00 20:00 Kikötés
2018.01.16 PICTON - NEW ZEALAND 08:00 15:00 Kikötés
2018.01.17 HAJÓZÁS Hajózás
2018.01.18 HAJÓZÁS Hajózás
2018.01.19 SYDNEY - AUSTRALIA 06:30 Kiszállás

Ártáblázat

Szolgáltatások
Tengerre néző, balkonos kabin: 1 470 960 Ft/fő-től
Kikötői illetékek: 49 250 Ft/fő
Repülőtéri illetékek: 46 330/Ft/fő
Szervizdíj (kötelező): 36 610/Ft/fő
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  utazást Budapest - Sydney - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással, 3 éj Sydney-ben reggelis ellátással, elhelyezést a választott kabinkategóriában 9 éjszakára, magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes időtartama alatt, egész napos kirándulás ebéddel a Kék-hegységbe, teljes ellátást a hajón (korlátozott italfogyasztással**), valamint a legtöbb fedélzeti létesítmény és közös utastér használatát, közös rendezvényeket és szórakoztató programokat, csomaghordást ki- és beszálláskor.
 • Külön fizetendők:
  kikötői illetékek (kb. 152 EUR/fő), repülőtéri illetékek, előre fizetendő kötelező borravaló (kb. 143 EUR/fő), fakultatív programok*, ausztrál vízum, a személyre szabott szolgáltatások díjai, baleset- betegség- és poggyász biztosítást, útlemondási biztosítást (1,3%)
 • Korlátozott italfogyasztás**:
  jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  A fenti programra a létszám, a tervezett utazási időpont és az egyéni igények alapján készítünk személyre szabott árajánlatot!

  Ide kattintva kérje részletes ajánlatunkat!

  Online Ügyfélszolgálat

  Az Ön neve:
  Beküld