Ajánlat részletes megjelenítése

Szilveszteri kiruccanás Pekingben
image

Szilveszteri kiruccanás Pekingbe

Köszöntse az új évet egy igazi metropoliszban, a tűzijáték őshazájában a Tiltott Város, Mennyek Temploma, Nagy Fal, Ming Sírok és még sok más látnivaló társaságában!

  • Időtartam: 5 nap / 3 éjszaka
  • Ellátás: reggeli
Ajánlat leírás

Időpontok: 2016. december 28. - 2017. január 1.

Időtartam: utazással együtt 5 nap, 3 éjszaka.

Utazás: Budapest - Peking - Budapest útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal, átszállással.

Elhelyezés: 4 éjszaka Pekingben  középkategóriájú szállodában (helyi 4*-os kategória), kétágyas szobában.

Ellátás: reggeli,egy szilveszteri vacsora pekingi kacsával és pezsgővel.

Minimum létszám: 15 fő.

Program

1. nap Elutazás Pekingbe átszállással.

2. nap Megérkezés Pekingbe, ahol kezdődik is a városnézés: látogatás a Tienanmen térre ( Mennyei Béke tere), melyet a Világ legnagyobb tereként tartanak számon. Látnivalók (kívülről): Mao Ce Tung Mauzóleuma, a Népi Gyűlés Háza, Pekingi Nemzeti Múzeum, Népi Hősök Emlékműve. Következő állomás a Tiltott Város, mely majd ötszáz éven keresztül szolgált a császárok lakóhelyeként. A grandiózus épületkomplexum mely a hagyományos kínai építészet remekműve. A program után transzfer a szállodába. Szállás Pekingben.

3. nap Reggeli után egésznapos kirándulás a Nagy Falhoz, a Ming Sírok és a Szellemek Útja megtekintése. Igazi varázslatos hangulatot áraszt a tél színeiben a pompázatos Nagy Fal és a hegyvidékes táj! Elutazás a Yu Ying hágóhoz, ahol a Nagy Fal legközelebbi látogatható része található. A helyőrség helyreállított házainak megtekintése és séta a Nagy Falon, melynek építését az i.e. 3. században kezdték el, és a becslések szerint 7000 km hosszúságú. Ezt követi a Ming Sírok látogatása. A hatalmas császári sírkert a feng shui szabályai szerint épült meg, 40 négyzetkilométeres területet ölel magában és megközelítése csak a Szellemek Útján lehetséges, melyet mitikus figurák hatalmas szobrai öveznek. Szállás Pekingben.

4. nap Reggeli a szállodában, fakultatív programlehetőség: látogatás az Ég Templomba, majd a ma is működő Láma Templomba. Ez az egyik legnagyobb és legjelentősebb tibeti buddhista monostor a világon.A Nyári Palota - császári kert, a „hosszú folyosó” a Kumming-tó mellett, valamint a „Márványhajó” megtekintése. Látogatás a 2008-as olimpia színhelyére, a „Madárfészek” megtekintése kívülről. Szilveszteri gálavacsora pezsgővel és pekingi kacsával egy tipikus, igazán hangulatos helyi étteremben. A vacsora után transzfer a Houhai szórakozó negyedbe, ahol bárok és pubok várják a vendégeket. Visszautazás a szállodába egyénileg.

5. nap Reggeli, majd transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre átszállással. Megérkezés a menetrend szerint..

Időpont és csomag kijelölése
Marshaller Idegenforgalmi Kft. - Chemol Travel © 2017