Szilveszter Pekingben


Katalógus ár: 154 000 Ft/fő-től

Kína
Peking
Hotel ***+
Repülős
Csak reggeli
Szállás leírás

Köszöntse az új évet egy igazi metropoliszban!


Választható időpontok

Program

UTAZÁSI INFORMÁCIÓK

Az ajánlat ára tartalmazza
 • Indulási időpont:
  2017. december 28. - 2018. január 1.
 • Utazás időtartama és útvonala:
  utazással együtt 5 nap / 3 éjszaka
  3 éj Peking
 • Utazást:
  Budapest - Peking - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjáratával, a körutazás alatt légkondícionált autóbusszal
 • Elhelyezés:
  középkategóriájú szállodában, kétágyas szobákban
 • Ellátás:
  reggeli, felár ellenében félpanzió
 • Minimum létszám:
  15 fő
 • Idegenvezető:
  kiváló helyismerettel rendelkező magyar nyelvű idegenvezető
Ajánlat leírás

1. nap

Elutazás Pekingbe átszállással.

2. nap

Megérkezés Pekingbe, ahol kezdődik is a városnézés: látogatás a Tienanmen térre (Mennyei Béke tere), melyet a Világ legnagyobb tereként tartanak számon. Látnivalók (kívülről): Mao Ce Tung Mauzóleuma, a Népi Gyűlés Háza, Pekingi Nemzeti Múzeum, Népi Hősök Emlékműve. Következő állomás a Tiltott Város, mely majd ötszáz éven keresztül szolgált a császárok lakóhelyeként. A grandiózus épületkomplexum  mely a hagyományos kínai építészet remekműve. A program után transzfer a szállodába. Szállás Pekingben.

3. nap

Reggeli után egésznapos kirándulás a Nagy Falhoz, a Ming Sírok és a Szellemek Útja megtekintése. Igazi varázslatos hangulatot áraszt a tél színeiben a pompázatos Nagy Fal és a hegyvidékes táj! Elutazás a Yu Ying hágóhoz, ahol a Nagy Fal legközelebbi látogatható része található. A helyőrség helyreállított házainak megtekintése és séta a Nagy Falon, melynek építését az i.e. 3. században kezdték el, és a becslések szerint 7000 km hosszúságú. Ezt követi a Ming Sírok látogatása. A hatalmas császári sírkert a feng shui szabályai szerint  épült meg, 40 négyzetkilométeres területet ölel magában és megközelítése csak a Szellemek Útján lehetséges, melyet mitikus figurák hatalmas szobrai öveznek. Szállás Pekingben.

4. nap

Reggeli a szállodában, fakultatív programlehetőség: látogatás az Ég Templomba, majd a ma is működő Láma Templomba. Ez az egyik legnagyobb és legjelentősebb tibeti buddhista monostor a világon. A Nyári Palota  -  császári kert, a „hosszú folyosó” a Kumming-tó mellett, valamint a „Márványhajó” megtekintése. Látogatás a 2008-as olimpia színhelyére, a „Madárfészek” megtekintése kívülről. Szilveszteri gálavacsora pezsgővel és pekingi kacsával egy tipikus, igazán hangulatos  helyi étteremben. A vacsora után transzfer a Houhai szórakozó negyedbe, ahol bárok és pubok várják a vendégeket. Visszautazás a szállodába egyénileg.

5. nap

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre átszállással. Megérkezés a menetrend szerint.

Ártáblázat

Szolgáltatások
Részvételi díj: 154 000 Ft
Repülőtéri illetékek és díjak: 139 000 Ft
Vízumdíj: 25 000 Ft
Belépők díja: 15 000 Ft
Félpanziós felár (3 ebéd)*: 9 000 Ft
 
Láma templom, Nyári Palota, Olimpiai Stadion*: 12 000 Ft
Szoba szolgáltatások
 • A részvételi díj tartalmazza:
  utazást a leírásban szereplő repülőjáratokkal, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal, 3 éjszaka szállást reggelivel, szilveszter esti gálavacsorát 1 pohár pezsgővel és pekingi kacsával, a megadott programokat, a magyar nyelvű idegenvezetést Budapestről az út teljes időtartama alatt, baleset- betegség- és poggyász biztosítást, útlemondási biztosítást.
 • Külön fizetendő:
  repülőtéri illetékek és díjak, fakultatív programok*, vízumdíj, belépődíjak, helyi borravaló (kb. 5USD/fő/nap).
 • Az ajánlat ára nem tartalmazza

  Ajánlat kérés

  Időpont és csomag kijelölése