Magunkról

A Marshaller és a Chemol Travel márkanév rövid története

Ártáblázat

Cégtörténet: A Chemol Travel több, mint 25 éves múltra tekint vissza Magyarország utaztatási térképén. Az évek alatt többször megújult, ahogyan három évvel ezelőtt is, amikor jelenlegi tulajdonosához a Marshaller Idegenforgalmi Kft.-hez került.
A Chemol Travel nem veszített megszerzett értékeiből, a változások csak jót tettek a márkanévnek és megújulva, a turizmus aktuális trendjeit követve vagyunk jelen 2018-ban is a piacon.
A Chemol Travel főbb tevékenységei között továbbra is megtalálhatók a csoportos - magyar nyelvű idegenvezetővel kísért - kulturális körutazások a föld számos országába, amelyek közül kiemelten kedvelt célországok: Albánia, Izrael, Japán, Kína, Kuba, Olaszország és Portugália.
A ma egyre népszerűbb tengeri hajóutak (egyéni és csoportos) szintén megtalálhatók a termékeink között. Közvetlen ügynöki tevékenységünknek köszönhetően, a Chemol Travel mára az egyik piacvezető hajóút értékesítő Magyarországon és élen járunk a hajóutakkal kapcsolatos informatikai fejlesztésekben is.
A Chemol Travel-nél, a csoportos utak mellett, egyéni igények szerint is állítunk össze illetve szervezünk utazásokat magánszemélyek részére, valamint teljes körű és rugalmas ügyintézéssel állunk rendelkezésére céges utaztatásra az alábbi területeket beleértve: repülőjegy, autóbérlés, vonatjegy vagy incentív utazás.
Az utazással kapcsolatban felmerülő kérdésekre válaszokat, ha probléma adódna megoldást kínálunk!

Megbízhatóságban utazunk!

Csoportos körutazások: Mind az öt kontinensre kínálunk szervezett utazásokat, meleyknek legnagyobb értékei:
- tartalmas programok,
- kedvező elhelyezkedésű és jó minőségű szállások,
- optimális útvonalak,
- nagy tudású idegenvezetők,
- kis létszámú csoportok.

Tengeri hajóutak: Cégünk egyike a egnagyobb tengeri hajóutakat értékesítő ügynököknek Magyarországon, folyamatos akciókkal, csoportos- magyar nyelvű idegenvezetéssel szervezett hajóutakkal és különleges úticélokkal várjuk leendő utasainkat. A Chemol Travel által képvisel hajótársaságok:
- MSC Cruises,
- Norwegian Cruise Line,
- Pullmantur,
- Princess.

Utazás egyéni igények szerint: Párok, baráti társaságok részére egyedileg szervezett programok a kívánt ár- és szolgáltatás kategóriában. Kérje ajánlatunkat akár bécsi szállodára, akár egy fly & drive programra a világ másik táján, összeállítjuk a legmegfelelőbb programot a legjobb áron.

Céges utaztatás: Corporate szolgáltatásaink: repülőjegy- és szállásfoglalás, bérautó ügyintézés, kiállítási regisztráció, utasbiztosítások, rugalmas ügyintézés.

Marshaller Idegenforgalmi Kft. (a Chemol Travel márkanév tulajdonosa)
1015 Budapest
Hattyú utca 14. VII. em. 718.
(Hattyúház)
Adószám: 13617558-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09- 864561

MKEH regisztrációs szám: U-001307

Utazásszervezői vagyoni biztosíték mértéke: 420 000 000 Ft
Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Szervezeti tagságok

Online Ügyfélszolgálat

X
Az Ön neve:
Beküld