Magunkról

A Marshaller és a Chemol Travel márkanév rövid története

Ártáblázat

Cégtörténet: A Chemol Travel 1990-ben alakult, a Chemolimpex Külkereskedelmi Vállalat utazási részlegéből. Az elmúlt 27 évben töretlen fejlődésen ment keresztül, számos üzletága alakult, de a szabadidős kiutazás a kezdetek óta meghatározó része a cégnek. A Chemol Travel utak több, mint 20 éve fogalommá váltak mind a szakmában, mind a magyar utazók körében. Minőség, megbízhatóság, színes programkínálat jellemezte mindig is a cég üzleti filozófiáját. A vállalat többségi tulajdonrészét 2006-ban vásárolta meg a corporate utaztatási tapasztalattal rendelkező dán Weco Travel Central Eastern Europe, négy évvel később a magyar vállalkozás is felvette az anyacég nevét, ám a szabadidős utak esetében megtartotta a Chemol Travel márkanevet. 2014 nyarán a Weco Travel tulajdonosai úgy döntöttek, hogy a cég fő tevékenységére, a vállalati utaztatásra koncentrálnak, ezért szabadidős utaztatási üzletágukat a Chemol Travel márkanévvel együtt 2014. szeptember 1-i hatállyal, a repülőjegy értékesítésben nevet szerzett közel 11 éves múltra visszatekintő Marshaller Kft. -nek adták el.

Csoportos körutazások: Mind az öt kontinensre kínálunk szervezett utazásokat, meleyknek legnagyobb értékei:
- tartalmas programok,
- kedvező elhelyezkedésű és jó minőségű szállások,
- optimális útvonalak,
- nagy tudású idegenvezetők,
- kis létszámú csoportok.

Tengeri hajóutak: Cégünk egyike a egnagyobb tengeri hajóutakat értékesítő ügynököknek Magyarországon, folyamatos akciókkal, csoportos- magyar nyelvű idegenvezetéssel szervezett hajóutakkal és különleges úticélokkal várjuk leendő utasainkat. A Chemol Travel által képvisel hajótársaságok:
- MSC Cruises,
- Norwegian Cruise Line,
- Pullmantur,
- Princess.

Utazás egyéni igények szerint: Párok, baráti társaságok részére egyedileg szervezett programok a kívánt ár- és szolgáltatás kategóriában. Kérje ajánlatunkat akár bécsi szállodára, akár egy fly & drive programra a világ másik táján, összeállítjuk a legmegfelelőbb programot a legjobb áron.

Céges utaztatás: Corporate szolgáltatásaink: repülőjegy- és szállásfoglalás, bérautó ügyintézés, kiállítási regisztráció, utasbiztosítások, rugalmas ügyintézés.

Marshaller Idegenforgalmi Kft. (a Chemol Travel márkanév tulajdonosa)
1015 Budapest
Hattyú utca 14. VII. em. 718.
(Hattyúház)
Adószám: 13617558-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09- 864561

MKEH regisztrációs szám: U-001307

Utazásszervezői vagyoni biztosíték mértéke: 500 000 000 Ft
Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe

Szervezeti tagságok