Magunkról

Magunkról Cégünkről és a Chemol Travel márkanév történetéről

A Chemol Travel 1990-ben alakult, a Chemolimpex Külkereskedelmi Vállalat utazási részlegéből. Az elmúlt 24 évben töretlen fejlődésen ment keresztül, számos üzletága alakult, de a szabadidős kiutazás a kezdetek óta meghatározó része a cégnek. A Chemol Travel utak több, mint 20 éve fogalommá váltak mind a szakmában, mind a magyar utazók körében. Minőség, megbízhatóság, színes programkínálat jellemezte mindig is a cég üzleti filozófiáját. A vállalat többségi tulajdonrészét 2006-ban vásárolta meg a corporate utaztatási tapasztalattal rendelkező dán Weco Travel Central Eastern Europe, négy évvel később a magyar vállalkozás is felvette az anyacég nevét, ám a szabadidős utak esetében megtartotta a Chemol Travel márkanevet. 2014 nyarán a Weco Travel tulajdonosai úgy döntöttek, hogy a cég fő tevékenységére , a vállalati utaztatásra koncentrálnak, ezért szabadidős utaztatási üzletágukat a Chemol Travel márkanévvel együtt 2014. szeptember1-i hatállyal, a Máté Miklós és Hóka Péter nevével fémjelzett magyar tulajdonú, a repülőjegy értékesítésben nevet szerzett közel 11 éves múltra visszatekintő Marshaller Kft.-nek adták el.

A Marshaller Kft. üzemelteti, többek közt a repulj.hu, repjegyfoglalas.hu, marshaller.hu, groupticket.hu és varoslatogatas.hu portálokat, évi több, mint félmilliárd forintos forgalmat bonyolít le repülőjegyek értékesítéséből. Cégünk a Chemol Travel korábbi csapatával kiegészülve a komplett szabadidős utazások szervezését is vállalja. Kiutazási ajánlatunkban továbbra is kiemelt úticél az évek óta sikerrel szereplő Izrael több variációban, Portugália megújuló termékkínálattal, valamint a jól bevált ázsiai körutak ( Vietnám, Malajzia Thaiföld). A „közép - keleti” körutazások pedig Örményország mellett Kelet Törökországot, Emirátusokat és Ománt is felölelik. Kínát számos verzióban kínálja a cég csakúgy, mint az USA nyugati partját, de marad a kínálatban Mexikó 2 úttipussal is, valamint a slágertermékünk: Kuba nagykörutazás Varaderó üdüléssel. Az újdonságokat :Baltikum, Szicilia, Spanyolország, Albánia, Isztambul-Rodostó-Trója, Frankfurti autószalon, Isztambul-i és Lisszabon-i maratonfutásokra szervezett csoportos utak, valamint egyéni utazás Namibiába, és Segitő program, ún. Volunteer utazások Dél Afrikába, Nepálba, Thaiföldre a 2014 november közepén megjelent katalógus tartalmazza.

Természetesen az egyéni lekérések, katalóguson kívüli utak szervezésében is állunk tisztelt ügyfeleink rendelkezésére.

A Chemol Travel egyik kiemelt üzletága a tengeri hajós utak értékesítése, hiszen cégünk az MSC és számos más hajótársaság (Pullmantour, Norwegian, Princess ) egyik kiemelt hazai vezérképviselete. Egyéni és csoportos hajóutak széles választékával várjuk kedves utasainkat.

Új szlogenünk felöleli az utazás minden dimenzióját:

"FÖLDÖN VIZEN LEVEGŐBEN"

Gazdasági adatok, garanciák

Cég jogi neve: Marshaller Idegenforgalmi Kft (a Chemol Travel márkanév tulajdonosa)

Székhely: 1015 Budapest, Hattyú utca 14. VII. em. 718. (Hattyúház)

Alapítás: 2005

A cég alapítása óta minden évet nyereségesen zárt.

MKEH regisztrációs szám: U-001307

Utazásszervezői vagyoni biztosíték mértéke: 100 000 000 Ft

A pénzügyi garanciát a QBE Insurance (Europe) Ltd. Magyarországi Fióktelepe (volt Atlasz Biztosító) nyújtja.

 

Szervezeti tagságok

MUISZ (Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége)


Szabadidős utak és repülőjegyek értékesítése

1015 Budapest, Hattyú utca 14. VII. em. 718. (Hattyúház)

Telefon: 06 1 445 35 45 vagy 06 1 325 79 03

Fax: 06 1 445 12 72

Email: info@chemoltravel.hu
utazas@chemoltravel.hu

Nyitva tartás: H - P 09.00 - 18.00

 

Hajós utak értékesítése

Telefon: 06 1 445 35 45 vagy 06 1 266 21 74

Fax: 06 1 445 12 72

Email: hajosutak@chemoltravel.hu

 
Marshaller Idegenforgalmi Kft. - Chemol Travel © 2017