Schwechat repülőtéri parkolás

Parkolás a Bécs melletti schwechati repülőtéren

Ártáblázat

A Chemol Travel utazási iroda lehetőséget biztosít arra, hogy már itthon, előre megváltsa parkolókártyáját a bécsi, schwechati repülőtérhez. (Az osztrák főváros reptere kiemelt fontosságú, mivel számos járat innen indul). A fix díjazású kártyával költségeit tervezhetővé, utazását pedig kényelmesebbé és kiszámíthatóbbá teheti.

Teendők a Bécsi parkoló kártyával a Schwechat-i repülőtéren megérkezéskor

- Kövesse a parkolójegyének megfelelő “C” Parkplatz (nyitott parkolóház), vagy Parkhaus 4 (fedett parkolóház) táblát, jegye csak a megadott parkolóba érvényes.
- A parkolóhelyre történő behajtásnál húzzon egy parkoló cédulát a bemeneti automatából.
- Állítsa le a kocsiját egy szabad helyre.
- Jegyezze meg hol áll a kocsi.
- Vigye magával, és jól őrizze meg az automatából húzott parkoló kártyát.
- A parkolóházból (4-es fedett) két módon lehet eljutni a terminálba, liftbe beszállva a 0-ás gomb megnyomásával, ez azt jelenti, hogy a szabad téren (utcán) tud átsétálni 5 perc alatt a terminálhoz.
- Ha a mínusz egyest nyomja meg a liften, akkor egy folyosón tud átmenni a terminálokhoz az érkezési szintre, onnan mozgólépcsővel tud felmenni az indulási szintre.
- A nyitott parkolóból („C” nyitott) két lehetősége van a terminálhoz jutni. Felszínen gyalogosan (7 perc).
- A „C” parkoló bejáratánál lépcsőn, vagy lifttel lehet lemenni a -1 szintre, ahonnan mozgójárdán, pár perc alatt eljuthat a terminálhoz.

Teendők a Bécsi parkoló kártyával a Schwechat-i repülőtéren visszaérkezéskor

- Az érkezési csarnokból elindulva keresse meg a 4-es ház parkoló kasszáját, vagy valamelyik parkoló automatát.
- Ha a kasszánál kíván fizetni (24 órás szolgálat van), adja le a megérkezéskor kihúzott parkoló kártyát és azt követően, fizetésként adja le a nálunk vásárolt parkolójegyet.
- Az automatánál történő fizetés esetén: először a behajtáskor kihúzott kártyát kell behelyezni az automatába. A kijelzőn a fizetendő összeg megjelenését követően a nálunk vásárolt parkoló kártyát kell fizető eszközként behelyezni az automatába. (Amennyiben ez a kártya óraszámban nem elegendő, a különbözet a helyszínen fizetendő.)

Fontos megjegyzés: A nálunk vásárolt kártyát nem a megérkezéskor kell érvényesíteni. Visszaérkezéskor az érvényesítés után 20 percen belül kell kihajtani a kocsival a kilépési kapunál.

Minden egyéb kérdésben a schwechati repülőtér parkolási szabályzata érvényes.

„C” parkoló
(nyitott)
4-es parkoló
(zárt/fedett)
4 nap € 67 4 nap € 94
8 nap € 78 8 nap € 116
15 nap €118 15 nap € 189

Online Ügyfélszolgálat

X
Az Ön neve:
Beküld