Sign in Register
Köszöntjük! Belépés a fiókjába.
Regisztráció
Hajóutak 2023
Hajóutak 2022
Hajóval a világ körül

Aladdin lámpása Perzsa csoportos hajóút

Aladdin lámpása csoportos Perzsa hajóút

Rövid, de fájdalmas kényszerszünet után lassan a világ minden pontján újra indulnak a tengeri hajósutak. A tenger még mindig ugyanolyan végtelen és csábító, a kikötői városok hangulata feledhetetlen, a fedélzeti és szárazföldi programok hihetetlenül változatosak, így a szórakozási lehetőségek száma kimeríthetetlen... Olvasónktól kaptunk egy hangulat beszámolót egy korábbi utazásáról, amit most kedvcsinálóként megosztunk Önökkel is. Nézze meg az irigylésre méltó hangulatképeket és olvassa el az élménybeszámolót! Ha megjött a kedve egy nagyot utazni, munkatársaink örömmel segítenek a részletekkel.

Utazás részletei

Időpont:
2019. november 29. - december 7.
Hajó:
MSC Bellissima
Dubai (U.Arab Emirates), Abu Dhabi (U.Arab Emirates), Sir Bani Yas Is (U.Arab Emirate), Muscat (Oman), Khasab (Oman), Dubai (U.Arab Emirates)
Hangulat:
✪✪✪✪✪

Élménybeszámoló

„Ha mellettünk zúgnak fel a mély hajókürtök, akkor tudhatjuk: jó helyen vagyunk :) A tengeri hajósutak ismét nagyon csábítóak - az emberben akarva-akaratlanul is feltörnek a régi kellemes emlékek... 2019 év végét a Chemol Travel szervezésében az MSC egy gyönyörű hajóján a Perzsa-öbölben tölthettem. Túlzások nélkül feledhetetlen hetet tölthettem az Emírségek és Omán körüli vizeken és a varázslatos arab városokban....

A személyzet természetesen barátságos volt, a fedélzet pedig csillogó. Itt mindenki, még az utazótársak is a legjobb arcukat mutatják! A feledhetetlen, hajnalba nyúló éjszakázások a nyílt tengeren, a változatos ételek, fedélzeti medencék, a kikötővárosok nyüzsgése... Ha tehetném most azonnal indulnék a következő útra! És igen, a tenger lágy, szinte észrevehetetlen ringatásánál jobb altatót a világon nem találtak még fel...

Köszönöm a Chemol Travelnek a fantasztikus utat - a profi szervezés és idegenvezetés sokat hozzátett az utazáshoz! Már nagyon várom, hogy újra valamelyik tengerjáró fedélzetére léphessek!”


Mi is köszönjük utazónknak a lelkes beszámolót és ajánlást - ha Önnek is megjött a kedve az utazáshoz, a Csoportos hajóutak alatt rendszeresen frissülő kínálatunkból böngészhet!