Sign in Register
Köszöntjük! Belépés a fiókjába.
Regisztráció
Hajóutak 2023
Hajóutak 2022
Hajóval a világ körül

MSC kabinkategóriák

Tudja már milyen kabint választ hajóútjára?

Minden embernek megvan a saját elképzelése arról: hogyan szeret igazán kényelemben lenni. A tágas lakosztályoktól az egymás mellett sorakozó kabinokig minden szálláslehetőségnek megvan a maga sajátos bája és előnye. Csábítja a ragyogó tengeri panoráma, esetleg saját erkélyt és pezsgőfürdőt szeretne? Az elérhető maximális luxussal szeretné kényeztetni magát az MSC Yacht Clubban, ahol valódi fából és márványból készült berendezések, 24 órás komornyik szolgálat és saját használatú létesítmények várják? Bármi legyen is az elképzelése, a gyönyörű belső dekorációt és a prémium Dorelan matracok, párnák kényelmét mindenképpen élvezni fogja, az MSC hajók kabinjaihoz fürdőkád és/vagy zuhanyzó, gardrób, szélesképernyős TV, légkondicionáló, telefon, wifi (külön díj ellenében), széf és jól felszerelt minibár is tartozik.

Kabinod pillanatai Újra elképzeltek

Gyere át meleg fogadtatást hajóinkon! Rendszeres, intenzív takarítással, valamint ingyenes kézfertőtlenítővel és maszkokkal kabinja tökéletes nyugalommal kikapcsolódhat. Ébredjen egy elegáns külső kabin kilátására az erkélyes kabinjainkkal, vagy csábítson el egy pezsgőfürdővel ellátott lakosztályt. Kiválaszthatja az exkluzív MSC Yacht Club csúcskategóriás luxusélményét is, valódi fa és márvány bútorokkal, saját létesítményekkel és 24 órás inasszolgálattal.

MSC YACHT CLUB SUITES

Ezen elegáns lakosztályok mindegyikében ergonomikus Myform Memory matracok, kényelemre választható párnák, egyiptomi pamut fürdőköpenyek és olasz Mascioni cég ágyneműi, pazar márványpadlós fürdőszoba található zuhanyzóval és / vagy káddal, hajszárítóval, légkondicionálóval, széffel. telefon, interaktív LCD TV, műholdas internet-hozzáférés (térítés ellenében), ingyenes minibár és exkluzív jóéjszakai csokoládék a Venchi cégtől. Elérhető: MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Meraviglia, MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Fantasia és MSC Splendida. Hamarosan az MSC Bellissima és az MSC Grandiosa fedélzetére kerül.

ROYAL SUITE

Ezek a fényűző lakosztályok külön nappalival és hálószobával, gardróbszekrénnyel, káddal és zuhanyzóval ellátott fürdőszobával, teljesen felszerelt minibárral, hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel, valamint saját pezsgőfürdővel ** és étkezőasztallal rendelkeznek. A hálószobában van egy kétszemélyes ágy, amely két egyszemélyes ággyá alakítható (kérésre). ** Csak az MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Meraviglia, MSC Bellissima és MSC Grandiosa fedélzetén.

EXECUTIVE & FAMILY SUITE

A panorámás, zárt ablakos lakosztályokban kétszemélyes ágy áll rendelkezésre (egyszemélyes ággyá alakítható (igény esetén), tágas szekrény és káddal ellátott fürdőszoba. Csak az MSC Yacht Club előnyeivel érhető el, csak az MSC Preziosa, az MSC Divina, az MSC Splendida és az MSC Fantasia szolgáltatásokban.

DELUXE SUITE

Kétszemélyes ággyal vagy két egyszemélyes ággyal (kérésre) választhat, hogy a Deluxe lakosztályok mindegyike saját erkéllyel és káddal vagy nagy zuhanyzóval ellátott fürdőszobával rendelkezik. Mindegyikben tágas szekrény található. Kapható az MSC Yacht Club előnyeivel Az MSC Seaside-on néhány kabin legfeljebb 5 fő befogadására alkalmas.

INTERIOR SUITE

Ezekben a belső kabinokban választható dupla vagy egyszemélyes ágy (kérésre), szekrény és zuhanyzós fürdőszoba. Csak az MSC Seaside, az MSC Seaview, az MSC Meraviglia és az MSC Bellissima esetében érhető el az MSC Yacht Club előnyeivel.

DUPLEX SUITE

Két fedélzetet takar, ezek a lenyűgöző lakosztályok egy nappalival, kétszemélyes kanapéval az 1. szinten, a fő hálószobával a 2. szinten, valamint egy tágas erkéllyel, pezsgőfürdővel. A szoba 2 fürdőszobával (az egyik káddal, a másik zuhanyzóval), 2 gardróbszekrénnyel és 2 telefonnal rendelkezik. Csak az MSC Meraviglia és az MSC Bellissima készülékeken érhető el az Aurea Experience szolgáltatással.

SUITE WITH PRIVATE WHIRLPOOL

Ezekben a kényelmes lakosztályokban kétszemélyes ágy (külön kérésre két egyszemélyes ágy) és erkély található saját pezsgőfürdővel *. Minden lakosztályhoz káddal ellátott fürdőszoba tartozik. Csak az MSC Meraviglia, az MSC Bellissima, az MSC Seaside és az MSC Seaview használatával érhető el az Aurea Experience szolgáltatással. Az MSC Seaside és az MSC Seaview területén néhány kabin legfeljebb 5 fő befogadására képes.

GRAND SUITE

Ezek a tágas, kényelmes lakosztályok kétszemélyes ággyal (kérésre két egyszemélyes ággyal), káddal ellátott fürdőszobával és erkéllyel rendelkeznek. Csak az Aurea Experiences szolgáltatással érhető el az MSC Seaside és az MSC Seaview webhelyeken.

TWO-BEDROOM GRAND SUITE

Ezek a tágas lakosztályok két kényelmes hálószobával (franciaággyal és az egyikben 2 egyszemélyes ággyal) és nagy erkéllyel rendelkeznek. Minden lakosztály két fürdőszobával rendelkezik, az egyik zuhanyzóval és a másik káddal. Csak az MSC Seaside és az MSC Seaview használatával elérhető Aurea Experience programmal.

SUITE

Minden hajó különféle lakosztályokat kínál, néhányhoz erkély, máshoz pedig panorámás, zárt ablak tartozik. Mindegyikük rendelkezik kétszemélyes ággyal, amely két különálló ággyá alakítható (kérésre), valamint káddal vagy zuhanyzóval ellátott fürdőszobával rendelkezik. Kapható az Aurea és a Fantastica Experiences szolgáltatással. Az MSC Bellissima, az MSC Grandiosa, az MSC Virtuosa és az MSC Magnifica gépeken néhány kabin legfeljebb 5 fő befogadására képes.

BALCONY

Az erkélyes kabinok megegyeznek a valamivel kisebb felületű Suite kabinokkal. A kabinok mindegyike saját erkéllyel rendelkezik, és a franciaágy két különálló ággyá alakítható (kérésre). Kapható az Aurea, a Bella és a Fantastica Experience szolgáltatásokkal.

CABINS FOR FAMILIES

Családi kabinjaink akár 10 ember kényelmét is képesek elszállásolni, két vagy több összekötő kabinból áll, mindegyik saját fürdőszobával. Választhat a Superfamily Plus, a Superfamily + Oceanview vagy az erkély, a Superfamily, a családi erkély és a Family Ocenaview kabinok között. Elérhető a Fantastica Experience szolgáltatással az MSC Grandiosa, az MSC Meraviglia, az MSC Bellissima, az MSC Seaview, az MSC Seaside, az MSC Preziosa, az MSC Divina és az MSC Opera szolgáltatásokban.

OCEAN VIEW

Az óceánra néző külső kabinjainkban kétszemélyes ágy található, amely két különálló ággyá alakítható (külön kérésre). A fürdőszobában zuhanyzó található. Kapható a Bella és a Fantastica Experience szolgáltatással.

OCEAN WITH PARTIAL VIEW

A részleges kilátással rendelkező óceán számos kabinra utal, amelyek annak ellenére, hogy rendelkeznek az Ocean View kabinok összes létesítményével, részleges vagy akadályozott külső kilátással rendelkeznek. Elérhető a Bella Experience programmal az MSC Musica, az MSC Poesia, az MSC Orchestra, az MSC Magnifica, az MSC Armonia, az MSC Lirica, az MSC Sinfonia, az MSC Opera kínálatában. ** Az MSC Armonia, az MSC Opera, az MSC Sinfonia és az MSC Lirica készülékeken nincs interaktív TV.

INTERIOR

Ezek a kabinok, mint az óceánra néző kabinok, rendelkeznek egy kétszemélyes ággyal, amely két egyszemélyes ággyá alakítható, de belső és nem rendelkezik kilátással. Kapható a Bella és a Fantastica Experience szolgáltatással. ** Az MSC Armonia, az MSC Opera, az MSC Sinfonia és az MSC Lirica készülékeken nincs interaktív TV.

INTERIOR STUDIO

Egyszerű szállásválasztás az egyedül utazó számára. Minden stúdióhoz tartozik egy egyszemélyes ágy, amely nappal kanapévá alakítható, és zuhanyzós fürdőszoba. Csak az MSC Meraviglia és az MSC Bellissima Bella Experience programjával érhető el.