Sign in Register
Köszöntjük! Belépés a fiókjába.
Regisztráció
Hajóutak 2023
Hajóutak 2022
Hajóval a világ körül

Chemol Travel

Chemol Travel

Stabilitás és megbízhatóság: a Marshaller Kft. pénzügyi háttere garanciát jelent a nyugodt utazásra!

A cég minden üzleti évet nyereséggel zárt, az évek során soha nem támaszkodott hitelre vagy kölcsönre a működésének biztosításához. Hozzáértés és tapasztalat: a cég valamennyi munkatársa több éves, sokan évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az idegenforgalom, repülőjegyértékesítés, kiutaztatás terén. Számunkra minden utas egyformán fontos és értékes! Utazással kapcsolatban - mindent egy helyen! Legyen szó repülőjegyről, tengeri hajóutakról, körutak és szervezett utazások, egyéni elképzelések és katalóguson kívüli lekérdezésekkel várjuk a hozzánk forduló utazni vágyókat.

Marshaller Idegenforgalmi Kft.

Adószám:
13617558-2-4
Cg.:
01-09-864561
MKEH:
U-001307
Vagyoni biztosítás:
54 163 813 Ft
Kapcsolat:
1015 Budapest, Csalogány utca 36. fél 2.

Chemol Travel

Cégünk története 1990-ig nyúlik vissza, az elmúlt évtizedek során Chemol Travel neve a legmagasabb minőséggel forrt össze. A cég történetét már a kezdetektől a töretlen fejlődés jellemezte, rendszeresen alakultak új üzletágak, miközben a szabadidős kiutazás a cég meghatározó része maradt. A kiutazási ajánlatokat a sokszínűség, egyediség, magas minőség - és ami egyre fontosabb: megbízhatóság jellemezte. 2006-ban a főként üzleti utasokra fókuszáló dán Weco Travel Central Eastern Europe többségi tulajdonrészhez jutott a cégben, nevüket a magyar leányvállalat 2010-ben maga is felvette. 2014-ben az online repülőjegy vásárlás terén Magyarországon úttörő szerepet játszó Marshaller Kft. csapatával közös utakon folytattuk. A Marshaller olyan weboldalakat üzemeltet, mint a chemoltravel.hu, repulj.hu, groupticket.hu, csoportos-korutazasok.hu és akcios-hajoutak.hu. A cég története röviddel később a WecoTravel-től külön utakon folytatódott - a Weco tulajdonosai a céges utaztatásra koncentráltak, a szabadidős utaztatási üzletágat a Chemol Travel márkanévvel együtt értékesítették a Marshaller Kft számára.
Utazási kínálatunkban a legváltozatosabb programok szerepelnek: nyugodt kikapcsolódás, önfeledt szórakozás, kulturális programok vagy az idegen tájak felfedezésének izgalma, szakmai utak, céges incentíve utazások, családi vakáció - minden igényre van egy (vagy több) remek tippünk. Kiutazási ajánlatunkban továbbra is kiemelt úticél az évek óta sikerrel szereplő Izrael több variációban, Portugália megújuló termékkínálattal, valamint a jól bevált ázsiai körutak (Vietnám, Malajzia, Thaiföld). A „közép - keleti” körutazások pedig Örményország mellett Kelet-Törökországot, Emirátusokat és Ománt is felölelik. Kínát számos verzióban kínáljuk csakúgy, mint az USA nyugati partját, de Latin-Amerika szerelmeseit is elkényeztetjük: Mexikó két különböző úttípussal szerepel a kínálatunkban, de említhetjük igazi slágertermékünket is: a kedvelt kubai nagykörutazás Varaderó üdüléssel. A velünk utazók tudják: folyamatosan keressük az újdonságokat, egyéni utazásaink között Namíbia, Nepál, Thaiföld is szerepel, de lehetőség van segítő programokon (ún. volunteer utazások) való részvételre is Dél Afrikában. Az egyre népszerűbb tengeri hajós utazások széles kínálata elérhető, cégünk az MSC és számos más hajótársaság (AIDA Cruises, Costa Cruises, MSC Cruises, Norwegian Crusie Line, Princess Cruises) egyik kiemelt hazai vezérképviselete. Egyéni és csoportos hajóutak széles választékával várjuk az utazóközönséget és ügynököket egyaránt. 2015 első felében elérhetővé tette viszonteladó partnerei számára az online B2B repülőjegy foglalási felületet a noniata.hu oldalt, az év második felében a szintén viszonteladóknak készült MSC tengeri hajóutakat foglaló B2B rendszet a msconline.hu-t. Az utazóközönség számára a repülőjegyek a repulj.hu, míg az MSC tengeri hajóutak a msc-hajoutak.hu oldalon érhetőek el. Évtizedes, töretlen fejlődésünket követően ma már bátran leszögezhetjük: szolgáltatásaink az utazás valamennyi dimenzióját felölelik!