Sign in Register
Köszöntjük! Belépés a fiókjába.
Regisztráció
Hajóutak 2023
Hajóutak 2022
Hajóval a világ körül

Csoportos Arab-öböl hajóutak

Csoportos Arab-öböl hajóutak

Az ezeregy éjszaka varázslatos világa csak Önre vár! Csoportos hajóútjainkon magyar nyelvű idegenvezető kíséretében fedezheti fel ezeket az egyedülálló helyeket, sok-sok érdekességet megtudhat a távoli városok és tájak történelméről, az ott élők sokszínű kulturális hagyatékáról - miközben a hajók fedélzetén soktucatnyi programlehetőség várja Önt (tengeri hajóutak esetében). Vegyen részt a Perzsa-öböl felfedezésében - mindegyik út egy - egy külön világ és különleges élmény!

A tengeri körutazásainkra az COSTA és az MSC flotta fantasztikus tengerjárói csábítják az utazókat. Az impozáns hajókon kényelmesen, luxus körülmények között utazhat, és használhatja a változatos programokat kínáló fedélzeti létesítményeket. A hajókat úgy tervezték meg, hogy mindenki megtalálja a kedvére való szórakozást, ezért sportpályáktól kaszinóig, a csöndes könyvtártól a kártyaszobáig több tucatnyi programlehetőség vár Önre, míg a legkisebbeket tematikus játékszobák, gyermek animációs programok, és kisgyerekes medencék várják. Találja meg az igényeihez leginkább illő tengeri vagy folyami kirándulást változatos kínálatunkban, és foglalja le helyét már ma - akár jelentős előre foglalási kedvezménnyel!

Hajótársaság szerint

Dubai (U.Arab Emirates), Abu Dhabi (U.Arab Emirates), Sir Bani Yas (U.Arab Emirates), Muscat (Oman), Dubai (U.Arab Emirates)


1 396 €/fő-től493 900 Ft/fő -től
Kiválaszt

Dubai (U.Arab Emirates), Abu Dhabi (U.Arab Emirates), Sir Bani Yas (U.Arab Emirates), Dammam (Saudi Arabia), Doha (Qatar), Dubai (U.Arab Emirates)


1 484 €/fő-től525 000 Ft/fő -től
Kiválaszt

Dubai (U.Arab Emirates), Abu Dhabi (U.Arab Emirates), Sir Bani Yas (U.Arab Emirates), Dammam (Saudi Arabia), Doha (Qatar), Dubai (U.Arab Emirates)


1 501 €/fő-től531 000 Ft/fő -től
Kiválaszt

Dubai (U.Arab Emirates)


1 520 €/fő-től537 700 Ft/fő -től
Kiválaszt

 Perzsa-öböl. Önmagában a név keleti elbűvölést idéz elő, a türkizkék tenger és a sivatag meleg színei között elhelyezkedő tájakat. Kincsekkel megrakott lakókocsikról, rendkívül dús palotákról és legendákról szól, amelyek eredete ősidőkig nyúlik vissza. Abu Dhabi és Dubai meglepi a vendégeket merész, futurisztikus architektúrájukkal, Sir Bani Yas szigete pedig egy álomszerű tengerparti élménnyel vagy egy olyan szafarival örvendezteti meg őket, amelyek a mangrove, a sivatag és a védett öbölterületek között vannak. Ahol egykor csak sivatag volt, ma a világ legmagasabb épületeit, a luxusszállodákat és a legmerészebb építészetet találjuk, amely a történelmi palotákkal és a hosszú és gazdag arab történelem maradványaival párhuzamosan létezik. Nem szabad kihagyni az Ománi-öbölt és látványos korallzátonyát, a Khor al Fakkan-ot, Khasabot és Muscatot, ahol a vendégek belekóstolhatnak az ezeregy éjszaka elvarázsolt légkörébe.