Sign in Register
Köszöntjük! Belépés a fiókjába.
Regisztráció
Hajóutak 2023
Hajóutak 2022
Hajóval a világ körül

Csoportos Balti-tenger hajóutak

Csoportos Balti-tenger hajóutak

Fedezze fel a Balti-tenger rejtett gyöngyszemeit, hajózza be a vidám skandináv városokat, kiránduljon a fjordok és kicsipkézett hegycsúcsok által szabdalt lélegzetelállító norvég tájakon, fedezze fel a világ egykori legvagyonosabb kereskedői, a Hanza-szövetség tagjai által ránk hagyományozott történelmi örökséget! A MSC és COSTA hajói Európa északi tájaira is elnavigálják, ahol a misztikus balti országoktól a gyönyörű skandináv tájakon át az észak-német városok forgatagáig mindent feltérképezhet akár egyetlen hajós kirándulás alatt! Fedezze fel a legnépszerűbb balti városokat Szentpétervártól Stockholmig, Tallinntól Koppenhágáig kis létszámú csoportokban, magyar nyelvű idegenvezető segítségével!

Egyetlen utazás során akár 3-4 ország 5-6 különleges látnivalóját is bebarangolhatja, miközben két kikötő közt a szikrázó napsütést az MSC hipermodern tengerjáróinak a fedélzetén élvezheti - tengernyi program társaságában. A hajókon tucatnyi étterem, kávézó és bár gondoskodik a finom falatokról és frissítő koktélokról, nézzen meg egy igazi közönségsikert a fedélzeti színházban, tegye próbára szerencséjét a kaszinóban - vagy csak élvezze önfeledten a zavartalan napsütést a medencék partján vagy valamelyik napozóteraszon. Ne féljen a fagyoktól: a nyári hónapokban a Balti-tenger fölött ragyogó Nap kellemes meleget áraszt, a fedélzeten órák hosszat hódolhat a vízi örömöknek a medencékben és fedélzeti aquaparkban!Böngéssze végig akciós kínálatunkat, keresse meg a kényelem és luxus Önnek tetsző szintjét - az MSC és COSTA hajóin mindent úgy terveztek meg, hogy az az Ön kikapcsolódását szolgálja.

Hajótársaság szerint

Kiel (Germany), Tallinn (Estonia), St Petersburg (Russian Fed.), Helsinki (Finland), Stockholm (Sweden), Kiel (Germany)


1 481 €/fő-től524 000 Ft/fő -től
Kiválaszt

Kiel (Germany), Nordfjordeid (Norway), Bergen (Norway), Flaam (Norway), Stavanger (Norway), Kiel (Germany)


1 531 €/fő-től541 600 Ft/fő -től
Kiválaszt

A Brit-szigetektől Skandináviáig, a balti államokon és Oroszországon keresztül ez az MSC Cruises rendkívüli útja, amely érdekes és szokatlan útvonalakat kínál a bolygó legtávolabbi és legszennyezetlenebb területeinek felfedezéséhez, ahol a természet minden pompájában pompázik. Az északi fényektől az olyan látványosságokig, mint a norvég fjordok, a hajókázás egyedülálló élménnyé válik, amely elvarázsolt várak és gleccserek mellett hajózik el az éjféli nap alatt, a világ legizgalmasabb városai, Hamburg, Helsinki, Stockholm, Amszterdam, Tallin között. Szentpétervár és olyan kicsi, festői falucskák, mint a németországi Warnemünde, valamint a norvég Stavanger és Molde, egészen a mitikus Északi-fokig, amelyet az Északi-sarktól csak a Svalbard-szigetek választ el az Északi-sarkon. A körutazás a legjobb módja annak, hogy felfedezzék és megbecsüljék a bolygó egyik szegletét, amelyet továbbra is titokzatos legendák és évezredes történetek élnek.