Sign in Register
Köszöntjük! Belépés a fiókjába.
Regisztráció
Hajóutak 2023
Hajóutak 2022
Hajóval a világ körül

Csoportos amerikai hajóutak

Csoportos amerikai hajóutak

Felhőkarcolók és fantasztikusan szép természeti tájak, „a szabadság földje és a bátrak hazája”: az Egyesült Államok és Kanada partvidékét behajózni életre szóló élmény! Gyűjtsön örök emlékeket az észak-amerikai kontinens országaiban, tartson velünk egy feledhetetlen tengeri hajóútra. A monumentális tengerjárók valódi úszó szórakoztató központok, amelyeken unatkozni lehetetlen és egy pillanatra sem áll le az élet.

A kikötőkben változatos fakultatív kirándulások és szabadidős programok várják - de ha kedve úgy tartja, akkor arra is van lehetőség, hogy kötöttségek nélkül csatangoljon a városokban, amíg a hajó a kikötőben áll. Foglalja le helyét időben, és éljen a jelentős előfoglalási kedvezményekkel.

Hajótársaság szerint

Az Egyesült Államoknak és Kanadának nincs szüksége bevezetésre. Az MSC Cruises vendégeinket kirándulásra veszi, hogy megismerje a szívüket, meglátogassa azokat a helyeket, ahol ezek a nemzetek megtették első lépéseiket. Az MSC körutazáson Észak-Amerika kilátását Victorian St John, New Brunswick, az Edward Herceg-sziget és annak fővárosa, Charlottetown, Sydney és Halifax pasztorális tája alkotja az erdős Új-Skócia és az ősi Québec város két végén. a Szent Lőrinc-folyó partjai. Az MSC Cruises az Atlanti-óceánra néző Kanada legjobbjait választotta, hogy vegyesen kínálja a hagyományokat és a mai napokat, mindig szoros kapcsolatban állva a város ajtaján kopogtató hajthatatlan természeti környezettel. Az Amerikai Egyesült Államok számára az MSC Cruises a keleti partvidék erősségeinek legfőbb pontjait kínálja: New England eleganciája Newportban, Maine ősi időkre visszanyúló nézetei a varázslatos Bar Harborban és végül Massachusetts nyugalma és fővárosa Boston, gazdag történelemben és kultúrában, ma pedig modern, dinamikus város is.