Sign in Register
Köszöntjük! Belépés a fiókjába.
Regisztráció
Hajóutak 2023
Hajóutak 2022
Hajóval a világ körül

Csoportos karibi hajóutak

Csoportos karibi hajóutak

Vegyen részt egy lélegzetelállító kiránduláson - válogasson az MSC karibi útjai közül, melyek visszautasíthatatlan lehetőséget kínálnak rá, hogy Ön akár egyetlen út során felfedezhesse a Kajmán-szigetek hófehér homokos tengerpartjait, kajakozzon Jamaica vadregényes zuhatagjain és elmerüljön a kubai pezsgésben Havanna egyik szivarfüstös bárjában... Válogasson a Chemol Travel kedvezményes kínálatából! Fedezzen fel egy utazással több népszerű, turista-csalogató tengerparti várost és kirándulóhelyet. A tengerjárók az általában 8-10 napos útjuk során 4-5 országban is kiköthetnek, Kuba, Jamaica és a Kajmán-szigetek mellett Miami, Mexikó nevezetességeit is magyar nyelvű idegenvezetőkkel fedezheti fel, jó hangulatú, kiscsoportos kirándulásokon.

Két kikötő között pedig élvezze az MSC flotta legmodernebb óceánjáróinak vendégszeretetét és minden kényelmét. Vegyen részt feledhetetlen programokon a Karib- tenger lágy hullámait szelve, élvezze a csodálatos napozóteraszokon a zavartalan napsütést, sportoljon az üde, tengeri levegőn - vagy csak igyon meg egy hűsítő koktélt, miközben a monumentális óceánjáró lassan rója a tengeri mérföldeket. Az MSC hajóin minden pillanat élmény - és lehetetlenség unatkozni. A kisebb városnyi alapterületű hajókon mindent megtalál, ami a gondtalan, ötcsillagos szórakozáshoz kell: fantasztikus ételköltemények a tucatnyi bár, étterem és kávézók egyikében, táncparkett, kaszinó, színház, moziterem, a legkisebbek számára gyermekfelügyeletet is biztosító játszóházak (különböző stílusban és tematikában). Legyen szó romantikus kiruccanásról vagy több generációs családi nyaralásról - itt egészen biztosan jól fogja magát érezni mindenki!

Hajótársaság szerint

Miami (United States), San Juan (Puerto Rico), Charlotte Amalie (Virgin Island), Puerto Plata (Dominican Rep.), Ocean Cay (MSC Marine Res), Miami (United States)


1 579 €/fő-től558 600 Ft/fő -től
Kiválaszt

Miami (United States), Montego Bay (Jamaica), George Town (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), Ocean Cay (MSC Marine Res), Miami (United States)


1 712 €/fő-től605 700 Ft/fő -től
Kiválaszt

Miami (United States), Ocho Rios (Jamaica), George Town (Cayman Islands), Cozumel (Mexico), Ocean Cay (MSC Marine Res), Miami (United States)


1 855 €/fő-től656 300 Ft/fő -től
Kiválaszt

Miami (United States), Nassau (Bahamas), Freeport (Bahamas), Ocean Cay (MSC Marine Res), Key West (United States), Miami (United States)


2 123 €/fő-től751 100 Ft/fő -től
Kiválaszt

Miami (United States), Ocean Cay (MSC Marine Res), Montego Bay (Jamaica), Oranjestad (Aruba), Cartagena (Colombia), Colon (Panama), Puerto Limon (Costa Rica), Miami (United States)


2 171 €/fő-től768 000 Ft/fő -től
Kiválaszt

Kétségtelen, hogy a Karib-tenger mindig is a világ egyik legszebb és legizgalmasabb úticélja volt. Álomország minden turistának, aki pihenésre vágyik csodálatos környezetben, fehér homokos strandok, pálmafák, egzotikus gyümölcsök, korallzátonyok hosszú szakaszain. nyüzsög a sokszínű trópusi halaktól és a türkizkék tengertől. Egy karibi körutazás során nehéz, sőt gyakorlatilag lehetetlen, hogy az a hihetetlen látvány ne mozdítsa el ezeket a szigeteket, Barbadostól Jamaikáig, St. Luciától a Bahamákig, Guadalupe-tól Trinidadig és Tobagóig. A vendégek elmozdulhatnak a csapkodó hullámok hallatán, és esetleg bevásárolhatnak egy kis éjszakai életet divatos Miamiban vagy a titokzatos mexikói Costa Mayában. Mindezt megtehetik olyan légkörbe merülve, ahol az órák úgy tűnik, már régen megálltak, és az utazót a gyarmati falvak, rumültetvények és kalóz-öblök ősi világába sodorták. Hadd fedezzék fel az MSC karibi hajóútjait, hihetetlen nyaralást élvezve, lélegzetelállító szigetekkel, fehér homokos strandokkal és türkizkék vizekkel.