Sign in Register
Köszöntjük! Belépés a fiókjába.
Regisztráció
Hajóutak 2023
Hajóutak 2022
Hajóval a világ körül

Csoportos mediterrán hajóutak

Csoportos mediterrán hajóutak

Meneküljön az örök napsütésbe, utazza körbe a Földközi-tengert az MSC flotta modern tengerjáró hajóinak egyikén! Barangolja be a mediterrán városok színe-javát, élvezze a magyar nyelvű idegenvezetést a tengerparti programokon. A kiscsoportos kirándulásokon megismerheti a lenyűgöző mediterrán tájakat, hangulatos városokat, felfedezheti a világhírű borkultúrát, bebarangolhatja Európa bölcsőjét... Az MSC hajói a 7-8 tengeren töltött nap során általában 5-6 kikötőt érintenek kettő vagy még több országban, így egyetlen utazással ön több országot, több népszerű üdülőhelyet, nevezetességet is felkereshet.

Minden a tengeren töltött pillanat élmény lesz: a számtalan kikapcsolódási lehetőségtől, a fantasztikus tengeri levegőn végzett sportgyakorlatokon át a változatos kulináris élményekig! Kóstolja meg a világ konyháinak színe-javát a tucatnyi fedélzeti étterem, bár, kávézó egyikében - vagy éppen medenceparti grillteraszon. De a hajókon minden korosztály megtalálja a neki tetsző programokat a játszóházaktól a hajnalba nyúló diszkóig, mozitermektől a színházig, spa lehetőségek, masszázs vagy egy kellemes izzadás a panorámás edzőteremben... Legyen része egy életre szóló élményben a Földközi-tenger lágy hullámain és szikrázó napsütésében! Az MSC hajóutakon minden igényt kielégítő luxus kényeztetésben lehet része, böngésszen akciós ajánlataink között, és foglalja le álmai utazását akár jelentős előre foglalási kedvezménnyel!

Hajótársaság szerint

Venice (Italy), Bari (Italy), Piraeus (Greece), Mykonos (Greece), Split (Croatia), Venice (Italy)


832 €/fő-től298 400 Ft/fő -től
Kiválaszt

Genoa (Italy), Marseille (France), Siracusa (Italy), Taranto (Italy), Civitavecchia (Italy), Genoa (Italy)


899 €/fő-től322 400 Ft/fő -től
Kiválaszt

Italy, France, Spain, Balearic Islands


924 €/fő-től331 300 Ft/fő -től
Kiválaszt

Genoa (Italy), Marseille (France), Barcelona (Spain), La Goulette (Tunisia), Palermo (Italy), Civitavecchia (Italy), Genoa (Italy)


953 €/fő-től341 700 Ft/fő -től
Kiválaszt

Genoa (Italy), Marseille (France), Barcelona (Spain), Ibiza (Spain), Civitavecchia (Italy), Livorno (Italy), Genoa (Italy)


990 €/fő-től355 000 Ft/fő -től
Kiválaszt

Venice (Italy), Bari (Italy), Mykonos (Greece), Piraeus (Greece), Katakolon (Greece), Venice (Italy)


1 009 €/fő-től361 800 Ft/fő -től
Kiválaszt

Venice (Italy), Bari (Italy), Santorini (Greece), Chania (Greece), Corfu (Greece), Dubrovnik (Croatia), Venice (Italy)


1 029 €/fő-től369 000 Ft/fő -től
Kiválaszt

Italy, France, Spain, Balearic Islands


1 060 €/fő-től380 100 Ft/fő -től
Kiválaszt

Kiel (Germany), Copenhagen (Denmark), Southampton (United Kingdom), Vigo (Spain), Lisbon (Portugal), Malaga (Spain), Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy)


1 191 €/fő-től427 100 Ft/fő -től
Kiválaszt

Genoa (Italy), Barcelona (Spain), Casablanca (Morocco), Santa Cruz de Tenerife (Spain), Funchal (Portugal), Malaga (Spain), Civitavecchia (Italy), Genoa (Italy)


1 234 €/fő-től442 500 Ft/fő -től
Kiválaszt

Genoa (Italy), Malaga (Spain), Casablanca (Morocco), Lisbon (Portugal), Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy)


1 359 €/fő-től487 300 Ft/fő -től
Kiválaszt

Genoa (Italy), Barcelona (Spain), Cadiz (Spain), Lisbon (Portugal), Vigo (Spain), Southampton (United Kingdom), Kiel (Germany), Copenhagen (Denmark)


1 415 €/fő-től507 400 Ft/fő -től
Kiválaszt

Genoa (Italy), Barcelona (Spain), Casablanca (Morocco), Santa Cruz de Tenerife (Spain), Funchal (Portugal), Malaga (Spain), Civitavecchia (Italy), Genoa (Italy)


1 429 €/fő-től512 400 Ft/fő -től
Kiválaszt

Genoa (Italy), Katakolon (Greece), Piraeus (Greece), Rhodes (Greece), Haifa (Israel), Heraklion (Greece), Civitavecchia (Italy), Genoa (Italy)


1 480 €/fő-től530 700 Ft/fő -től
Kiválaszt

Italy, Greece, Turkey, Spain, France


1 540 €/fő-től552 200 Ft/fő -től
Kiválaszt

A Földközi-tengeren való hajózás az MSC Cruises-szel azt jelenti, hogy a kultúra, a hagyományok és a műemlékek legjobbjai számára elérhetővé válnak, amelyek évszázadok óta gazdagítják partjait. Az MSC körutazás a Földközi-tengerre lehetőséget nyújt a vendégeknek arra, hogy közelebbről megismerjék Olaszország történelmi kikötőit, Baritól Velencéig, Genovától Nápolyig. Értékelni fogják a festői és kifinomult francia városokat, Cannes-t és Villefranche-sur-Mer-t, hogy elmerülhessenek a spanyol kultúrában Barcelonában, Malagában, Valenciában és Ibizán. A vendégek igénybe vehetik munkatársaink által szervezett kirándulásokat, hogy élvezhessék a görög napsütést, miközben meglátogatják a fontos régészeti lelőhelyeket, vagy kialakulhatnak a horvát zene iránti szenvedélyük. És ha egy mediterrán nyaralás nem volt elegendő, választhatnak a Gibraltáron túlra vezető MSC hajóutakat, hogy gyorsan meglátogassák Lisszabon, Funchal és a Kanári-szigetek portugál partjait. Olaszország, Spanyolország és Marokkó, Kelet és Nyugat még soha nem voltak olyan közel egymáshoz, mint az MSC Cruises hajóútján. Nincs jobb idő, mint most, hogy lefoglalja egyik mediterrán hajóutunkat!