Sign in Register
Köszöntjük! Belépés a fiókjába.
Regisztráció
Hajóutak 2023
Hajóutak 2022
Hajóval a világ körül

Csoportos repülőjegy


Ajánlatkérő neve:
Ajánlatkérő telefonszáma:
Ajánlatkérő e-mail címe:
Úticél megadása:
Csoport várható létszáma:
Tervezett indulás:
Tervezett érkezés:
Megjegyzés:
Elolvastam és elfogadom az adatkezelési tájékoztatót
Beküld

Kiknek ajánljuk a csoportos repülőjegy foglalást?

Min. létszám:
10 fő
Egy járaton?
Igen
Létszám?
Változhat
Utasnevek?
Ráér

Csoportos repülőjegy

A Marshaller Repülőjegy Iroda az internetes repülőjegy foglalás magyarországi úttörőjeként másfél évtizedes múltra tekinthet vissza. Munkatársaink többsége évek, évtizedek óta a szakmában dolgozik. Több száz légitársasággal állunk szerződéses viszonyban, köztük nemzeti légitársaságokkal és fapados járatok üzemeltetőivel is. Kollégáink szakértelme és kiterjedt partneri kapcsolataink jelentik a garanciát arra, hogy ügyfeleink számára mindig verhetetlen árakat tudunk biztosítani!

Repüljön olcsóbban!

Ne fizessen többet a repülőjegyért, mint amennyi tényleg szükséges, vegye igénybe kollégáink évtizedes tapasztalatát és használja ki, hogy a Marshaller Repülőjegy Iroda több száz légitársasággal áll szerződésben! Közösen megtaláljuk az Önök igényeinek leginkább megfelelő járatot - a világon bárhová!

Csoportos utazások

Cégünk csoportos utazások felelős munkatársai akár már 10 fős csoportoknak is jelentősen kedvezőbb feltételeket tudnak kínálni. Nem a levegőbe beszélünk: néhány friss példát az „Ízelítő árainkból” menüpont alatt bemutatunk. Lehet szó családi- vagy baráti körről, céges vagy iskolai utazásról, akár sakk szakkörről, szimfonikus zenekarról - bármilyen típusú közös utazásról.

További szolgáltatásaink

Munkatársaink nem csak repülőjegyével, de az utazásához kapcsolódó egyéb szolgáltatásokkal is segíteni tudnak Önnel. Akár személyesen, telefonon vagy online elérhetőségeink egyikén Ön egy helyen tudja az utazáshoz szükséges valamennyi szolgáltatást megváltani: legyen szó poggyász-, baleset-, betegség- vagy útlemondási biztosításról. Emellett bécsi parkolójegyét is megvásárolhatja nálunk, ráadásul olcsóbban, mint a helyszínen az osztrák fővárosban. Amennyiben egyedül utazna, a chemoltravel.hu weboldalunkon verhetetlen ajánlatokat, barátságos kiszolgálást és folyamatosan megújuló akciókat talál!